Dodaj do ulubionych

Uterus didelphys

12.01.12, 20:35
Po niemiecku Dopelmuschi - na szczęście nie jest potrzebny Doppelschwanz.

PS.
Myślałem, żeby założyć ten wątek na forum u Marysi, ale wiecie rozumiecie.
Obserwuj wątek
    • ja.nusz Re: Uterus didelphys 12.01.12, 20:36

Doppel... oczywista
    • zbyfauch Na pewno żydówa 12.01.12, 20:41
      i tę drugą albo nawet obie ma w poprzek.
      • pierwszy-donosiciel Re: Na pewno żydówa 12.01.12, 21:05
        zbyfauch napisał:

> i tę drugą albo nawet obie ma w poprzek.
        --------------------------------------------------------------
    • pierwszy-donosiciel Jak to się gusta na starość zmieniają. 12.01.12, 20:52
      Jak to się gusta na starość zmieniają.

Dawniej Trybunę Ludu,

Obecnie Die Blödzeitung...

Ot co...
      • ja.nusz Re: Jak to się gusta na starość zmieniają. 12.01.12, 21:20
        Starcze, Blödzeitung to nie gust, ino codzienna konieczność - oczywiście tylko online - za print biorą 0,7 eurasa i palce się brudzą.
        • pierwszy-donosiciel Re: Jak to się gusta na starość zmieniają. 12.01.12, 21:33
          ja.nusz napisał:

> Starcze, Blödzeitung to nie gust, ino codzienna konieczność - oczywiście tylko
          > online - za print biorą 0,7 eurasa i palce się brudzą.
          ===========================================

Jak to się misje na starość zmieniają!

Dawniej jego misją było zwalczanie faszyzmu w Niemczech Zachodnich (Rewizjonistycznych)

Na starość jego misją stało się zwalczanie seniorów... ( W każdej cywilizowanej społeczności, grupa społeczna ciesząca się specjalnymi względami)...

U kochanego Januszka, na podłożu swych przeżyć w młodości (Sen Uciekiniera) wykształcił się tak zwany:

Selbsthass!

Często występująca dewiacja u osobników bez ojczyzny...

Ot co...
          • ja.nusz Re: Jak to się gusta na starość zmieniają. 12.01.12, 21:43
            Widzisz staruszku, zawsze dbasz o to, żeby moja pogarda w stosunku do ciebie utrzymywała się na równym poziomie - cieszy mnie to niezmiernie.
            Ty już sam nie wiesz co pierdolisz - pod wieloma względami przypominasz mi mojego sąsiada, który już 20 lat temu wkładał mi do skrzynki pocztowej fotki z Polakami i Zydami na szubienicy, a jak mu pompa zaczęła siadać, to bajpasy (pomostowanie aortalno-wieńcowe) dał sobie założyć w żydowskim szpitalu (Israelitische Krankenhaus Hamburg).

PS.
            Sąsiad z nowymi naczyniami wieńcowymi jest od lat bardzo grzeczny - ostatnio wręcz trzęsie się z grzeczności - zaniemógł na Parkinsona....
            • pierwszy-donosiciel Re: Jak to się gusta na starość zmieniają. 12.01.12, 21:53
              A zawsze byłem absolutnie pewien, że osiedliłeś się w takim sąsiedztwie, gdzie Wam bez wazeliny Niemiaszki włażą...

Przecie Hamburg to duże miasto, powinna taka okolica się znaleźć...

Ot co...
            • pierwszy-donosiciel Re: Jak to się gusta na starość zmieniają. 12.01.12, 22:07
              ja.nusz napisał:

przypominasz mi mojego sąsiada, który już 20 lat temu wkładał mi do skrzynki pocztowej fotki z Polakami i Zydami na szubienicy

==========================================

A w jaki sposób rozróżniałeś tych jednych od tych drugich?

PS

Ja mam bardzo dobre stosunki z moimi napływowymi sąsiadami.

Bardzo się cieszą, że Im się w Niemiaszkowie tak dobrze podoba...

Ja walczę o to, aby Im się także w Izraelu tak dobrze podobało...

(Rozumiesz, prawo rodzinne, obywatelskie, śluby na Cyprze, bo w Izraelu nie ma Urzędów Stanu Cywilnego...)

Ot co...
            • pierwszy-donosiciel Re: Jak to się gusta na starość zmieniają. 12.01.12, 22:20
              ja.nusz napisał:

a jak mu pompa zaczęła siadać, to bajpasy (pomostowanie aortalno-wieńcowe) dał sobie założyć w żydowskim szpitalu (Israelitische Krankenhaus Hamburg).

Orientujesz się może, czy podobna placówka dla Gojów istnieje w Izraelu?

Ot co...
              • ja.nusz Re: Jak to się gusta na starość zmieniają. 12.01.12, 22:38
                Jako przybłęda znad Zalewu Szczecińskiego (byłem tam przedwczoraj - stan wód: ubyło 5) powinieneś się po prostu cieszyć, że uznali ci te wszystkie papiery, które tatuś trzymał ze wstydu latami pod socjalistycznym parkietem.

PS
                Czy ta pani ginekolog, o której wczoraj pisali to może jakaś twoja krewna? - schorzenie całkiem podobne.
                • pierwszy-donosiciel Re: Jak to się gusta na starość zmieniają. 13.01.12, 08:09
                  Kochany Januszku! Patrioto Polski!

Jak tam z Twoimi snami? Ciągle jeszcze się męczysz po nocach?

Na Twoim miejscu odwiedził bym Ginekolożkę...

Ot co...
                • pierwszy-donosiciel Re: Jak to się gusta na starość zmieniają. 13.01.12, 09:22
                  ja.nusz napisał:

Czy ta pani ginekolog, o której wczoraj pisali to może jakaś twoja krewna? - schorzenie całkiem podobne.

A w tej jednostce Twój pierworodny służy?

Dobrą robotę odwala...

Ot co...
                  • ja.nusz Re: Jak to się gusta na starość zmieniają. 13.01.12, 09:31
                    Mój pierworodny jest cywilem brunatna łajzo.
                    • pierwszy-donosiciel Re: Jak to się gusta na starość zmieniają. 13.01.12, 10:00
                      ja.nusz napisał:

> Mój pierworodny jest cywilem brunatna łajzo.
                      =====================================

Ale żyje bez ojczyzny...

Sytuacja na Kaszubach już się bardzo poprawiła. Nikt nie musi głodować, jak za generała w ciemnych okularach...

Co to za życie między Niemcami?

Musisz oglądać te fotografie, które Ci wrzucają do skrzynki pocztowej?

Ot co...
                      • ja.nusz Re: Jak to się gusta na starość zmieniają. 13.01.12, 10:17
                        Zmień płytę przybłędo.
                        • pierwszy-donosiciel Re: Jak to się gusta na starość zmieniają. 13.01.12, 10:21
                          ja.nusz napisał:

> Zmień płytę przybłędo.
                          ==============================

W dwóch językach, aby i ruska małżonka się ucieszyła...

Taki jestem...

Ot co...
            • lepian4 Re: Jak to się gusta na starość zmieniają. 13.01.12, 22:46
              Cisesz sie, ze nie masz takich sasiadow, twych Braci wWierzeJanuszku, mnie ostatnio do skrzynki wlozono zdjecia dzieci, ofiar wojny. Nierzadko okaleczonych przez twoich krajan. Dolaczono tez przelew, bym mogl ich wesprzec finasowo.
              Dlatego zamiast fantazjowac o wrednym sasiedzie, pomysl czasem, czy te zdjecia nie dostales czasem od jakiejs organizacji charytatywnej.
              • lepian4 Re: Jak to się gusta na starość zmieniają. 13.01.12, 22:53
                Choc z drugiej strony, gdyby twoj syn odfajkowal sluzbe wojskowa w ojczyznie, mialby zdecydowanie wiekszy wybor, niz ty w wieku meskim-zwycieskim
              • pierwszy-donosiciel 400 x na tydzień! 14.01.12, 09:04
                lepian4 napisał:

> Cisesz sie, ze
                > nie masz takich sasiadow, twych Braci wWierze
                Januszku, mnie ostatnio do s
                > krzynki wlozono zdjecia dzieci, ofiar wojny. Nierzadko okaleczonych przez twoic
                > h krajan. Dolaczono tez przelew, bym mogl ich wesprzec finasowo.
                > Dlatego zamiast fantazjowac o wrednym sasiedzie, pomysl czasem, czy te zdjecia
                > nie dostales czasem od jakiejs organizacji charytatywnej.
                ==================================================

Zabronić publikowania! Natychmiast!

Publikować wolno jedynie zbrodnie hitlerowskie.

400 x na tydzień!

Ot co!!!
                • pierwszy-donosiciel Re: 400 x na tydzień! 14.01.12, 09:53
                  Kacperek 
                  P.S. Nie chce mi się w tej chwili szukać w sieci obrazka wietnamskiego dziecka poparzonego napalmem ratującego swoje małe kruche życie ucieczką. Wiesz , o które zdjęcie mi chodzi. Czy wg Ciebie też takich zdjęć nie należy publikować? 
                  Dla mnie bowiem to zdjęcie jest najlepszym podręcznikiem historii wojny wietnamskiej , jaki kiedykolwiek widziałem na oczy. To tyle. 
    • koelscher Re: Uterus didelphys 12.01.12, 23:55
      Bardzo wazna, ciekawa i sklaniajaca do glebokiej refleksji glosa. Prawie porownywalna do tej: forum.gazeta.pl/forum/w,51283,132228766,132228766,Johanna_Langenfeld.html

k-r

> Po niemiecku Dopelmuschi
      > - na szczęście nie jest potrzebny Doppelschwanz
      .
      >
      > PS.
      > Myślałem, żeby założyć ten wątek na forum u Marysi, ale wiecie rozumiecie.
    • lepian4 Re: Uterus didelphys 13.01.12, 10:40
      Ja nie wiem, na dodatek tego nie rozumiem
      • ja.nusz Re: Uterus didelphys 13.01.12, 14:00
        lepian4 napisał:

> Ja nie wiem, na dodatek tego nie rozumiem

A czego innego można oczekiwać od bawłana, który ma łeb wypełniony brunatną sieczką?
      • pierwszy-donosiciel Re: Uterus didelphys 13.01.12, 14:10
        lepian4 napisał:

> Ja nie wiem, na dodatek tego nie rozumiem
        ------------------------------------------
        • ja.nusz Re: Uterus didelphys 13.01.12, 14:26
          Przybłęda-folksdojcz ma trzy rozrywki na starość - drwienie z jeckiego, sianie antyżydowskiej propagandy oraz seks analny z gadupą - i tak kurwa obciąża fundusze emerytalne.
          • pierwszy-donosiciel Re: Uterus didelphys 13.01.12, 14:55
            ja.nusz napisał:

> Przybłęda-folksdojcz ma trzy rozrywki na starość - drwienie z jeckiego, sianie
            > antyżydowskiej propagandy oraz seks analny z gadupą - i tak kurwa obciąża fundu
            > sze emerytalne.
            -----------------------------------------------------------------------
            • gadupa Re: Uterus didelphys 13.01.12, 15:00
              PZPR upadlo. Ty tez upadles. buahahahahahahahahahahaha
              • pierwszy-donosiciel Re: Uterus didelphys 13.01.12, 15:06
                gadupa napisała:

> PZPR upadlo. Ty tez upadles. buahahahahahahahahahahaha

------------------------------------------------------------------------
                • gadupa Re: Uterus didelphys 13.01.12, 15:18
                  Buahahahahaha

Wydaje ci sie qtasie.

buahahahahahahahaha
            • ja.nusz Re: Uterus didelphys 13.01.12, 15:56
              pierwszy-donosiciel napisała:
              >
              > Przykład siania antyżydowskiej
              > propagandy...

>
              > Ot co...

A tym linkiem to ośmieszasz się tak z 400 razy w tygodniu - gówno z tego rozumiesz, bo masz gówno zamiast mózgu.
              • pierwszy-donosiciel Re: Uterus didelphys 13.01.12, 17:25
                ja.nusz napisał:

> pierwszy-donosiciel napisała:
                > >
                > > Przykład siania antyżydowskiej propagandy...
                > >
                > > Ot co...

A tym linkiem to ośmieszasz się tak z 400 razy w tygodniu - gówno z tego rozumiesz, bo masz gówno zamiast mózgu.

==================================

A bo to jest fałszywka i dlatego trza to ludziom 500 razy w tygodniu pokazywać, aby nie wpadli na tak prymitywne fałszerstwa. Podobnie jak niektórzy wpadli na Protokoły Mędrców Syjonu...

Ot co....
          • pierwszy-donosiciel Re: Uterus didelphys 13.01.12, 17:50
            ja.nusz napisał: drwienie z jeckiego

Pan Baron jest ostatnio bardzo przygnębiony, bo nie może znaleźć adekwatnych adwersarzy do przedyskutowania nalepek/winietek autohbanowych oraz najlepszego kąta do lądowania na Malcie...

Ale jestem pewien, że Pan Baron szykuje jakiś nowy wielki występ, po którym będziemy zmuszeni historię od nowa napisać.

Ot co...
            • ja.nusz Re: Uterus didelphys 13.01.12, 19:51
              Kimkolwiek jecki w rzeczywistości jest, zapewniam cię śmieciu, że gardzi tobą z całego serca jako i ja to czynię.
              • koelscher Re: Uterus didelphys 13.01.12, 20:43
                ...but he cannot conceal that he has a weakness for loser...
                smile
                k-r

ja.nusz napisał:

> Kimkolwiek jecki w rzeczywistości jest, zapewniam cię śmieciu, że gardzi tobą z
                > całego serca jako i ja to czynię.
                • zawszekacperek Re: Uterus didelphys 13.01.12, 21:22
                  Takiego paroksyzmu łaskawości to się po Panu Chrabiu smile nie spodziewałem. W mordę jeża!

Kacperek
          • pierwszy-donosiciel A tu po raz 401 ! 14.01.12, 09:30
            ja.nusz napisał:

> Przybłęda-folksdojcz ma trzy rozrywki na starość - drwienie z jeckiego, sianie
            > antyżydowskiej propagandy
            oraz seks analny z gadupą - i tak kurwa obciąża fundu
            > sze emerytalne.
            ===========================================

Było już 400 x

A tu po raz 401 ! ( sianie antyżydowskiej propagandy)

Ot co...
            • ja.nusz Re: A tu po raz 401 ! 14.01.12, 09:57
              I co staruszku? Zal dupę ściska, że możesz tylko popatrzeć na kiełbasę a nie możesz jej ugryźć?
              Nie przejmuj się masz za sobą gorsze przeżycia - tatusia nie przyjęli do SS, bo był zbyt okrutny, ale na papier w Bundesrepublice wystarczyło - synek wprawdzie wyszedł mu pierdolnięty, ale dzięki temu sporo naroda ma z niego uciechę tu na forum. Takich świrusów kiedyś pokazywali w cyrku i ludziska kasę za to płacili. Tutaj jest cyrk bezpłatny z pierdolniętym assiekowcem w roli głównej.
              • pierwszy-donosiciel Re: A tu po raz 401 ! 14.01.12, 10:36
                ja.nusz napisał:

> I co staruszku? Zal dupę ściska, że możesz tylko popatrzeć na kiełbasę a nie mo
                > żesz jej ugryźć?
                > Nie przejmuj się masz za sobą gorsze przeżycia - tatusia nie przyjęli do SS, bo
                > był zbyt okrutny, ale na papier w Bundesrepublice wystarczyło - synek wprawdzi
                > e wyszedł mu pierdolnięty, ale dzięki temu sporo naroda ma z niego uciechę tu n
                > a forum. Takich świrusów kiedyś pokazywali w cyrku i ludziska kasę za to płacil
                > i. Tutaj jest cyrk bezpłatny z pierdolniętym assiekowcem w roli głównej.
                ==================================================

Bardzo proszę o

standing ovations

Bardzo dobrze to stylistycznie i merytorycznie wyraził!

Tak trzymaj!

PS

Najważniejsze, że Niemiaszki płacą i poprzez następne tysiąclecia będą dalej bulić...

Ot co...
              • pierwszy-donosiciel Re: A tu po raz 401 ! 14.01.12, 10:48
                ja.nusz napisał:

> I co staruszku? Zal dupę ściska, że możesz tylko popatrzeć na kiełbasę a nie mo
                > żesz jej ugryźć?
                > Nie przejmuj się masz za sobą gorsze przeżycia - tatusia nie przyjęli do SS, bo
                > był zbyt okrutny, ale na papier w Bundesrepublice wystarczyło - synek wprawdzi
                > e wyszedł mu pierdolnięty, ale dzięki temu sporo naroda ma z niego uciechę tu n
                > a forum. Takich świrusów kiedyś pokazywali w cyrku i ludziska kasę za to płacil
                ====================================

Nu, ja przyjął do wiadomości, że wredne Niemce są od kilkunastu dekad pod waszą okupacją.

I Januszek jest jednym z czołowych oficerów okupacyjnych w cywilu...

(MOSSAD nie nosi mundurów)

Ot co...
                • gadupa hehehe Nieudaczniku 14.01.12, 10:57
                  Powies co sie bedziesz meczyc. buahahahaha
              • pierwszy-donosiciel Re: A tu po raz 401 ! 14.01.12, 10:57
                ja.nusz napisał:

> żesz jej ugryźć?
                =============================================

Bardzo mi to przypomina opróżnianie pęcherza na pobitych odwiecznych wrogów...

Ot co...
                • gadupa Re: A tu po raz 401 ! 14.01.12, 10:58
                  To musisz na siebie bardzo uwazac. buahahahahahahaha
                • ja.nusz Re: A tu po raz 401 ! 14.01.12, 11:07
                  Na ciebie nie trzeba lać capie, ty tarzasz się cały dzień we własnych odchodach.
                  A jak mi za bardzo cuchnie to idę na forum, na które takie śmierdzące kreatury jak ty nie mają wstępu.

A teraz: Manege frei - a więc sraj!!
                  • pierwszy-donosiciel Re: A tu po raz 401 ! 14.01.12, 11:22
                    ja.nusz napisał:

> Na ciebie nie trzeba lać capie, ty tarzasz się cały dzień we własnych odchodach
                    > .
                    > A jak mi za bardzo cuchnie to idę na forum, na które takie śmierdzące kreatury
                    > jak ty nie mają wstępu.
                    >
                    > A teraz: Manege frei - a więc sraj!!
                    ======================================

Niezwykle merytoryczne dowody!

Ma maryjne forum linki Rzeczpospolitej nie sięgają...

Masz w pełni rację!

Dlatego skryłeś się pod spódnicę maryjną...

I na Maryjnym Forum możesz rżnąć pobożnego katolika....

I pod Twoim przewodem grupują się oddziały Moherów...

Bardzo dobrze Ci to idzie z tym katolicyzmem...

Bardzo przekonywujące są Twoje wystąpienia...

Ot co...
              • pierwszy-donosiciel Re: A tu po raz 401 ! 14.01.12, 11:07
                ja.nusz napisał:

> żesz jej ugryźć?
                ----------------------------------------------------------------
                • gadupa Re: A tu po raz 401 ! 14.01.12, 11:25
                  hehehe

Masz zyebiste zajecie. buahahaha
    • pierwszy-donosiciel Re: Uterus didelphys (dubeltowa pochwa) 14.01.12, 12:12
      ja.nusz napisał:

> Po niemiecku Dopelmuschi
      > - na szczęście nie jest potrzebny Doppelschwanz
      .
      >
      > PS.
      > Myślałem, żeby założyć ten wątek na forum u Marysi, ale wiecie rozumiecie.
      =================================================

Gdy będziesz odczuwał nagłą potrzebę podyskutowania o dubeltowej pochwie, to tu masz zawsze nieograniczone pole do popisu...

Ot co...
      • ja.nusz Re: Sfrustrowany folksdojcz cierpi 14.01.12, 12:52

A jednak żal ci dupę ściska stary ośle - bardzo mnie to cieszy.
        A teraz idę sobie poudawać katolika - i pooddychać świeżym powietrzem.
        • pierwszy-donosiciel Re: Sfrustrowany folksdojcz cierpi 14.01.12, 15:29
          ja.nusz napisał:

>
          > A jednak żal ci dupę ściska stary ośle - bardzo mnie to cieszy.
          > A teraz idę sobie poudawać katolika - i pooddychać świeżym powietrzem.
          ======================================================

Posłusznie melduję, że okupant ma zawsze rację...

Ot co...
        • pierwszy-donosiciel Re: Sfrustrowany folksdojcz cierpi 14.01.12, 15:44
          ja.nusz napisał:

>
          ========================================

Tylko ten osobnik waszą sielankę tam zakłóca...

Jakiś mały donos do odpowiedniej instytucji?

Ot co...
        • pierwszy-donosiciel bardzo mnie to cieszy. 15.01.12, 17:17
          ja.nusz napisał:

==============================================

Nie chciałeś z Panem Baronem o winietkach autobahnowych dyskutować, bo żal Ci dupę ściska, bo Pan Baron ma samolocik ze śmigiełkiem, a Ty nie masz...

Ot co...
          • ja.nusz Re: bardzo mnie to cieszy. 15.01.12, 20:32
            Codzienne obcowanie z Gadupą, zaczyna pokazywać swoje efekty - zidiociałeś do końca samotny capie.
            • pierwszy-donosiciel Re: bardzo mnie to cieszy. 16.01.12, 06:49
              ja.nusz napisał:

> Codzienne obcowanie z Gadupą, zaczyna pokazywać swoje efekty - zidiociałeś do k
              > ońca samotny capie.
              ========================================

A to nas Januszek znowu uszczęśliwił 100% merytoryczną zawartością swego postu.

Faktem jest, że Pan Baron ma exkluzywne znajomości w Polskim Rządzie i to Ci dupę ściska z żalu...

Gdybyś Ty miał takie stosunki, być tu jeszcze więcej chucpy rozsiewał...

Ot co...
        • pierwszy-donosiciel Bardzo mnie do smuci! 16.01.12, 07:43
          ja.nusz napisał:

>
          =================================================

Januszek demonstruje tu buńczucznie swój status materialny,

a dzieci w kraju jego przodków głodują.

Niezwykle wymowne!

Ot co...

Bardzo mnie do smuci!
          • pierwszy-donosiciel cena nie gra roli... 16.01.12, 13:18
            Córkę z pierwszego małżeństwa obdarowuje drogimi perfumami...

Ciekaw jestem czy także należne alimenty przekazuje punktualnie...

Ot co...
            • ja.nusz Re: cena nie gra roli... 16.01.12, 13:49
              Oj źle z tobą staruszku - takie marne tematy wywlekasz z archiwum - proponuję głebiej poszperać - nr w 2001 działy się znacznie ciekawsze rzeczy na forach. Jako stary hemorojdziarz na wysępionej rencie masz odpowiednią ilość czasu aby znaleźć coś lepszego.
              Do roboty śmierdzielu!!!
              • pierwszy-donosiciel Re: cena nie gra roli... 16.01.12, 18:06
                ja.nusz napisał:

> Oj źle z tobą staruszku - takie marne tematy wywlekasz z archiwum - proponuję g
                > łebiej poszperać - nr w 2001 działy się znacznie ciekawsze rzeczy na forach. Ja
                > ko stary hemorojdziarz na wysępionej rencie masz odpowiednią ilość czasu aby zn
                > aleźć coś lepszego.
                > Do roboty śmierdzielu!!!
                =================================

że PD renciarz, każdy wie.

Ale kto żywi Januszka, który obsługuje jeszcze więcej polskich forów ...

Biedna ukraińska teściowa?

Ot co...
      • gadupa Re: Uterus didelphys (dubeltowa pochwa) 14.01.12, 13:01
        Doppelter uterus.

buahahahahahahahahahaha
    • lunatix Cieniacka ta wasza diaspora. 17.01.12, 11:29
      Czy znajdujemy sie na forum kraj?

Tu odchodzi bicie piany zyjacych w kraju i krajem. Cieniacka diaspora.

• ja.nusz Re: Cieniacka ta wasza diaspora. 17.01.12, 13:44
        Lunaś, załóż sobie własną diasporę, jeżeli ta jest ci zbyt cieniacka.
        Tam możesz zalinkować się na śmierć buraku.
        • gadupa Re: Cieniacka ta wasza diaspora. 17.01.12, 18:44
          A moze nie cieniacka? hehe

Wszystkie polskie portale wykancza polski charakterek. hehehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka