zawszekacperek 27.02.12, 10:06 Maria poniewiera Baronem Fanfaronem-Bufonem a Ty milczysz. Ratuj Pana Barona, bo "gosposia" znokautuje intelekt wszechczasów. Kacperek P.S. Lepian i ja nie możemy z oczywistych względów pójść na odsiecz Baronowi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierwszy-donosiciel Re: PD, na P&C 27.02.12, 10:24 zawszekacperek napisał: > Maria poniewiera Baronem Fanfaronem-Bufonem a Ty milczysz. Ratuj Pana Barona, b > o "gosposia" znokautuje intelekt wszechczasów. > > Kacperek > P.S. Lepian i ja nie możemy z oczywistych względów pójść na odsiecz Baronowi. ==================================== Cały cywilizowany świat dowiedział się wreszcie, że Pan Baron jest z Historią Angielską na Pan Brat i wszystko dlatego, bo Pan Baron ma język wielkiego Szekspeara w małym paluszku... Ot, co... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Proszę niniejszym o stojące poklaskiwanie... 27.02.12, 10:57 Wklejania linków, po 10-ciu latach stażu na forach GW, Pan Baron się już nauczył był. Proszę niniejszym o stojące, długotrwałe poklaskiwanie... Ot co... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Proszę niniejszym o stojące poklaskiwanie... 27.02.12, 11:10 W przyszłości będę się starał moje posty w niniejszy sposób konstruować. Januszek to już od dawna stosuje... Dlatego trzyma się na tym stanowisku tak długo... Ot co... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Co do eskadry samolotow- pelna zgoda . 27.02.12, 11:23 Maryja napisała: Co do eskadry samolotow- pelna zgoda . Odszkodowania za szkody kolateralne zabulą Niemiaszki. Oni się w tym wyspecjalizowali... Ot, co... Odpowiedz Link
lepian4 Re: PD, na P&C 27.02.12, 11:24 Ja dla dobra sprawy pozostawilem januszkowi swieze powietrze. Nerwy mu juz puszczaja. Nie wiem, jak dlugo biedak wytrzyma w roli moherowego inteligenta? Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: PD, na P&C 27.02.12, 12:43 A wypierdolić Pana Barona z owego foruma się nie da. Z godnie niemieckim prawem Abmahnung można wypowiedzieć tylko raz, a nie ciągle nim straszyć... Podobnie Forum Język Niemiecki, Pan Baron doszczętnie rozpierdolił. Ciągle dzwonił do Radka w MSZ, że ktoś na forum nie zgadza się z tezami Pana Barona. Radek dzwonił do Adasia i dysydent znikał w zapadni... Ot co... Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: PD, na P&C 27.02.12, 13:36 Maria jest zbyt taktowna, żeby pójść na tak radykalne rozwiązanie. Mnie Pan Baron normalnie zszokował! Wypomniał "gosposi" (w ten sposób V wieków etykiety zwraca się do Gospodarza Forum!), że - cytuję - "To nie sa tematy na Twoje forum - widzisz, ze z a m i e r a z wrazenia... " Potwierdza się moja wcześniejsza teza, że sojusz pustego łba z pustką w głowie spłodził mysz. Kacperek Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Minęła 15-ta 27.02.12, 15:16 a Baron Bufon-Fanfaron nadal z uporem maniaka posługuje się rozumem. Q.M. Co robić? Kacperek pierwszy-donosiciel napisała: > A wypierdolić Pana Barona z owego foruma się nie da. > > Z godnie niemieckim prawem Abmahnung można wypowiedzieć tylko raz, a nie > ciągle nim straszyć... > > Podobnie Forum Język Niemiecki, Pan Baron doszczętnie rozpierdolił. > > Ciągle dzwonił do Radka w MSZ, że ktoś na forum nie zgadza się z tezami Pana Ba > rona. > > Radek dzwonił do Adasia i dysydent znikał w zapadni... > > Ot co... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Minęła 15-ta 27.02.12, 18:41 Kacperek cytuje PD: > > A wypierdolić Pana Barona z owego foruma się nie da. --------------------------------------------------------> > Na sam przód zreperowałem Twój spierdolony link. Po drugie, sprawa jest tak poważna, że muszą sobie zarezerwować nieco czasu do namysłu.. Myślę, że do wiosny sprawę dokładnie przeanalizuję... I latem dam odpowiedź... Ot, co... PS A w Watykanie to sami nasi... Odpowiedz Link
zawszekacperek Re:PD! Alarm! PD! Alarm! 27.02.12, 18:20 No to żeśmy kurwa przepadli! Baronowe maile do Radka to pikuś. On , tzn. Baron koresponduje z Watykanem. Cytuję: "M.in. na to zwracam uwage tak przez Ciebie ukochanemu Watykanowi od kilkunastu juz lat. Korespondencja idzia w tuziny. " Mówię Tobie PD już po nas. Kacperek Odpowiedz Link