pierwszy-donosiciel 12.03.12, 14:23 Jak w tytule i czy miał Gartenzwergi w ogródku przydomowym... Orientuje się może kto? Szczególnie ze Szwabii .... Landu... Ot, co... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zawszekacperek Re: Blond włosy z przedziałkiem i niebieskie oczy 12.03.12, 19:10 Oni mają trochę inne Gartenzwergi. O takie: Ale wywołują takiego samego pierdolca jak ten: Nu zobacz PD wyślij głupka na pokojową misję do Afganistanu i spierdoli nieskazitelną reputację Administracji. Ten głupek amerykański to na pewno jest anty... Zay gesunt! Kacperek pierwszy-donosiciel napisała: > Jak w tytule i czy miał Gartenzwergi w ogr > ódku przydomowym... > > Orientuje się może kto? > > Szczególnie ze Szwabii .... Landu... > > Ot, co... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Blond włosy z przedziałkiem i niebieskie oczy 12.03.12, 19:34 zawszekacperek napisał: Nu zobacz PD wyślij głupka na pokojową misję do Afganistanu i spierdoli nieskazitelną reputację Administracji. Ten głupek amerykański to na pewno jest anty.. Alle jego Mister President jest pokojowym noblistą... Ot, co... Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Blond włosy z przedziałkiem i niebieskie oczy 12.03.12, 20:06 Nu, my to wiemy. Mr President jest noblistą. Bogu ducha winni afgańscy cywile są martwi. Wulff odpokutował swoje winy wobec Niemiaszków w klasztorze. Wszyscy łapiemy Kony'ego. Członkowie Parlamentu wziąć się za ręce do walki z antysemityzmem. Maria jest im Gelobten Land.... Kuuuurwa, a gdzie podziewa się Pan Baron? Kacperek Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Blond włosy z przedziałkiem i niebieskie oczy 12.03.12, 20:36 zawszekacperek napisał: Kuuuurwa, a gdzie podziewa się Pan Baron? ---------------------------------------- Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Blond włosy z przedziałkiem i niebieskie oczy 12.03.12, 21:13 Jezus! Maria! Wracaj Ty dziewczyno z Gelobtes Land! Ratuj Pana Barona! Oto opis jego stanu duchowego. Wszystkim ku przestrodze! „W żądzy wiedzy poznałem wszechnauk dziedzinę, zgłębiłem filozofię, prawo, medycynę, niestety teologię też! - cóż? - pozostałem mizernym głupcem! - tyle wiem, ile wiedziałem. Magistrem jestem, nawet zowią mnie doktorem, i tak latami z męką, z wewnętrznym oporem oświecam rzesze uczniów bezpłodnym zarzewiem i wiem, że nic nie wiemy - i że ja wszystko wiem. Czyż zawiłości świata ta pewność zwycięża, że wiem więcej niż mędrcy, doktorzy i księża? że nie ma we mnie zwątpień, że łza mi nie znana, że się nie lękam piekła nie trwożę szatana? Pustka we mnie i wszelka radość mi odjęta, pustka mi bieg hamuje, skrzydła moje pęta. Zaledwie krok uczynię, już muszę powracać - i jakoż mogę bliźnich polepszać, nawracać? Ani się ze mną dobro, ni Kacper nie brata, nie wiem, co sława ziemi, co wspaniałość świata, Któż drugi byt sobaczy tak wlec się odważy z maską obojętności na posępnej twarzy? (...) Księżycu, druhu bratni, obyś na me cierpienia patrzał raz ostatni; ileż ponurych nocy oto przy tym stole szukałem w księgach prawdy w łudzącym mozole, a ty, mój przyjacielu wierny - po cichutku patrzyłeś w moje oczy przygasłe od smutku. Obym mógł w twoim świetle radosny, pogodny, na szczytach gór oddychać wolny i swobodny, nad przepaście z duchy wzlatać, mgły na łąkach snuć i splatać i zbyty, nauk pustej wiedzy - poić się rosą przesrebrzonej miedzy. A oto żyję w mroku, w cieniu, w przeklętym, ponurym więzieniu, gdzie przez szkieł barwnych zator wpada jasność zamglona, brudna, blada. Zwał ksiąg mnie dusi i więzi swym pyłem, wśród stert papieru tyle lat przeżyłem, wśród szkieł, przyrządów, instrumentów wielu, z których każdy od życia grodzi i rozdziela. Ułóż w stos książki, Baronie, stań na wiedzy szczycie - oto jest świat twój, oto twoje życie!” Kacperek Odpowiedz Link
koelscher Re: Blond włosy z przedziałkiem i niebieskie oczy 12.03.12, 23:51 Bladzisz jak zwykle w ciemnosciach glupoty, za malutki ten ogarek swieczki, ktorys z kurnej chaty wyniosl... Piękny jest ludzki rozum i niezwyciężony. Ani krata, ni drut, ni oddanie książek na przemiał, Ani wyrok banicji nie mogą nic przeciw niemu. On ustanawia w języku powszechne idee I prowadzi nam rękę, więc piszemy z wielkiej litery Prawda i Sprawiedliwość, a z małej kłamstwo i krzywda. On ponad to co jest wynosi co być powinno, Nieprzyjaciel rozpaczy, przyjaciel nadziei. On nie zna Żyda ni Greka, niewolnika ni pana, W zarząd oddając nam wspólne gospodarstwo świata. On z plugawego zgiełku dręczonych wyrazów Ocala zdania surowe i jasne(...) k-r zawszekacperek napisał: > Jezus! Maria! Wracaj Ty dziewczyno z Gelobtes Land! Ratuj Pana Barona! > Oto opis jego stanu duchowego. Wszystkim ku przestrodze! Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Blond włosy z przedziałkiem i niebieskie oczy 13.03.12, 08:18 Nu nu, Panie Baronie, zapowiada się niezły duel: Johann contra Czesław. Nu, ale o Jezusie koszernym to Pan Baron jeszcze nie wypowiedział się ausfuehrlich posługując się swoim "błękitnym" rozumem. Nu czekamy na glosę Pana Barona w "tem temacie" Kacperek Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Blond włosy z przedziałkiem i niebieskie oczy 13.03.12, 10:02 koelscher napisał: Ani krata, ni drut, ni oddanie książek na przemiał, W języku polskim jest dziewięć liter tworzonych za pomocą znaków diakrytycznych (litery diakrytyzowane, litery diakrytyczne): ą, ć, ę, ł, ń, ó, ś, ź, ż. Czasami Pan Baron jest łaskaw pisać po polsku, ale najlepiej czuje się w swoim żywiole, gdy pisze po swojsku: po jidisz... To jest takie dostojne... Ot, co... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Pierwszy Donosiciel także uwielbia poezję... 13.03.12, 10:21 "Crossing the Bar" (1889) Alfred Lord Tennyson Sunset and evening star, And one clear call for me! And may there be no moaning of the bar, When I put out to sea, But such a tide as moving seems asleep, Too full for sound and foam, When that which drew from out the boundless deep Turns again home. Twilight and evening bell, And after that the dark! And may there be no sadness of farewell, When I embark; For through from out our bourne of Time and Place The flood may bear me far, I hope to see my Pilot face to face When I have crossed the bar. Ot, co... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Pierwszy Donosiciel także uwielbia poezję... 13.03.12, 10:22 A znasz Teletubies? Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Pierwszy Donosiciel także uwielbia poezję... 13.03.12, 11:01 lepian4 napisał: > A znasz Teletubies? ------------------------------------------ Odpowiedz Link
lepian4 Re: Pierwszy Donosiciel także uwielbia poezję... 13.03.12, 11:13 To homusie moga byc antysemitami? Moj Boze, ale sie porobilo! Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Pierwszy Donosiciel także uwielbia poezję... 13.03.12, 11:34 lepian4 napisał: > To homusie moga byc antysemitami? Moj Boze, ale sie porobilo! ----------------------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link
lepian4 Re: Blond włosy z przedziałkiem i niebieskie oczy 13.03.12, 07:43 Żyjemy w czasach, kiedy chrześcijanie i Żydzi są sobie bliżsi, a łączy ich poparcie dla dostojnego żydowskiego państwa. To już czas żeby chrześcijanie na nowo odkryli głęboką żydowskość i żarliwość wiary Jezusa. Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Blond włosy z przedziałkiem i niebieskie oczy 13.03.12, 08:31 Nu Lepian, chyba będziemy musieli w naszej "nazistowskiej spelunie" przedyskutować problem, bo na P&C zamilkli. Czekają na powrót swojego eksperta z Gelobtes Land i boją się wychylić, coby nie dostać bana. My na Diasporze mamy democracy i możemy szczekać, co nam się podoba. U nas nawet gadupa może wyartykułować swój potencjał intelektualny. U nas goje z żydami rozmawiają językiem braterskim - bez cienia nienawiści. Ze względu na tę niespotykaną gdzie indziej otwartość "nazistowskiej speluny" jest ona szczególnie predestynowana do omówienia koszerności Jezusa. Kacperek lepian4 napisał: > Żyjemy > w czasach, kiedy chrześcijanie i Żydzi są sobie bliżsi, a łączy ich poparcie d > la dostojnego żydowskiego państwa. To już czas żeby chrześcijanie na nowo odkry > li głęboką żydowskość i żarliwość wiary Jezusa. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Blond włosy z przedziałkiem i niebieskie oczy 13.03.12, 10:04 Kacperku, wlasnie wrocilem z HH. Sam rozumiesz, to swieze powietrze mi nie sluzylo. To byl jakis przeciag ideologiczny. Teraz glowa mnie boli, w brzuchu burczy... Jestem niedysponowany. Zwlaszcza do tak pozornie teologicznych rozwazan szamanow, ktorzy slyna jedynie z Bibel-Verbrennung-Show. W gruncie rzeczy chodzi jedynie o autokreacje "dostojnego żydowskiego państwa". Pamietaj, w tym dzisiejszym plurikuturalnym bylegownie masz pisac jedynie duza litera o Starszych Braciach w Wierze, wszak wywodza sie z dostojnego panstwa zydowskiego. A Katole znowu okaza sie ciemnogrodem i nie wyciagna regi do dostojnych i braterskich Braci w Wierze. Koniec mojej recenzji koszernej broszurki Mossadu. Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Blond włosy z przedziałkiem i niebieskie oczy 13.03.12, 10:33 Nu to jesteś antysemitą hoch zwei. Skoro rebe rzekł, że Jezus jest kosher to jest a nie rebe rzekł. Fersztejn! Słowo rebe to nie aneks do Biblii , to Einleitungswort.Fersztejn! I masz się trzymać tej wersji. Kacperek Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Blond włosy z przedziałkiem i niebieskie oczy 13.03.12, 09:53 lepian4 napisał: > Żyjemy > w czasach, kiedy chrześcijanie i Żydzi są sobie bliżsi, a łączy ich poparcie d > la dostojnego żydowskiego państwa. To już czas żeby chrześcijanie na nowo odkry > li głęboką żydowskość i żarliwość wiary Jezusa. ========================================== Gdy ja ten święty tekst czytałem, to po prostu uklęknąłem przed tą dostojnością, tak na wszelki wypadek, aby nie popełnić świętokradztwa... Ot, co... Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Blond włosy z przedziałkiem i niebieskie oczy 13.03.12, 10:39 Nu to jesteś nie do końca prawidłowy. Zgodnie z doktryną trza wprawiać w ruch całe ciało. Zapamiętaj to sobie goju! www.deon.pl/religia/duchowosc-i-wiara/zycie-i-wiara/art,120,postawy-ciala-przyjmowane-podczas-modlitwy.html Informuję Ciebie z czystej życzliwości, żebyś nie był wyszedł na meszuge jak staniesz przed Kotel. Fersztejn! Kacperek pierwszy-donosiciel napisała: > lepian4 napisał: > > > > Żyjemy > > w czasach, kiedy chrześcijanie i Żydzi są sobie bliżsi, a łączy ich popa > rcie d > > la dostojnego żydowskiego państwa. To już czas żeby chrześcijanie na nowo > odkry > > li głęboką żydowskość i żarliwość wiary Jezusa. > ========================================== > > Gdy ja ten święty tekst czytałem, to po prostu uklęknąłem przed tą dostojnością > , tak na wszelki wypadek, aby nie popełnić świętokradztwa... > > Ot, co... > Odpowiedz Link
lepian4 Re: Blond włosy z przedziałkiem i niebieskie oczy 13.03.12, 11:12 Ty tez nie jestes dostojny i ci tego nie wymawiam, osle gojowski! Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Blond włosy z przedziałkiem i niebieskie oczy 13.03.12, 11:17 lepian4 napisał: > Ty tez nie jestes dostojny i ci tego nie wymawiam, osle gojowski! ----------------------------------------- Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Blond włosy z przedziałkiem i niebieskie oczy 13.03.12, 11:21 Rozumiem Twoje wzburzenie i ... wybaczam. Wszak żeś wrócił od Hanseatów. BTW. Wypiłeś czaj z Januszem? Kacperek Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Blond włosy z przedziałkiem i niebieskie oczy 13.03.12, 11:41 zawszekacperek napisał: > Rozumiem Twoje wzburzenie i ... wybaczam. Wszak żeś wrócił od Hanseatów. > BTW. Wypiłeś czaj z Januszem? ------------------------------------------------ Odpowiedz Link
lepian4 Re: Blond włosy z przedziałkiem i niebieskie oczy 13.03.12, 12:18 Znam tylko januszka. Nie wiem kto to trn Janusz? Dlaczego mialbym pic z nim czaj? Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Blond włosy z przedziałkiem i niebieskie oczy 13.03.12, 12:43 Nu, to ta sama osoba. O co ten giewałt? A czaj się pije bo to teraz jest trendy a może nawet i cool. Kacperek Odpowiedz Link
lepian4 Re: Blond włosy z przedziałkiem i niebieskie oczy 13.03.12, 13:41 W moim kregu kulturowym nie pije sie czaju, tylko herbatke Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Blond włosy z przedziałkiem i niebieskie oczy 13.03.12, 13:49 lepian4 napisał: > W moim kregu kulturowym nie pije sie czaju, tylko herbatke Five O'Clock Tea... Ot, co... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Z tym kręgiem kulurowym.... 13.03.12, 15:30 .....lepian popija herbatkę - ale tylko ciemno brunatną. Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Z tym kręgiem kulurowym.... 13.03.12, 15:41 Januszku kochany! Bądź pozdrowiony między naziołkami... Lepiej negatywne emocje, aniżeli całkowicie bez emocji... Powiedziała pewna niewiasta, zapytana dlaczego żyje z mężem, który ją codziennie po ryju pierze.. Ot, co... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Z tym kręgiem kulurowym.... 13.03.12, 15:45 A wiesz miszczu, ze ja przed pojsciem do lozeczka dziekuje Bogu, Allahowi i Jahwe w jednej osobie, ze nie jestesmy spokrewnieni? Odpowiedz Link
gadupa Re: Z tym kręgiem kulurowym.... 13.03.12, 15:47 Loda tez robisz sama sobie na dobranoc. buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link
lepian4 Re: Z tym kręgiem kulurowym.... 13.03.12, 16:05 No tak, musialem sie kiedys spic i i chyba dupo kopulowalismy wzajemnie, skoro znasz takie szczegoly Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Z tym kręgiem kulurowym.... 13.03.12, 16:08 lepian4 napisał: > No tak, musialem sie kiedys spic i i chyba dupo kopulowalismy wzajemnie, skoro > znasz takie szczegoly ----------------------------------------------------------- Odpowiedz Link
lepian4 Re: Z tym kręgiem kulurowym.... 13.03.12, 20:06 Zaczalem sie bac. Znasz Borisa Beckera? Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Blond włosy z przedziałkiem i niebieskie oczy 13.03.12, 19:56 Jestem władcą najpotężniejszego imperium na Ziemi, a nie mam się z kim napić herbaty. Stalin A teraz potrafisz się wczuć w położenie Januszka? Że też w Tobie k...rwa nie ma odrobiny empatii Kacperek Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Blond włosy z przedziałkiem i niebieskie oczy 13.03.12, 11:13 zawszekacperek napisał: > Nu to jesteś nie do końca prawidłowy. Nu, ten internet to wynalazek pod wszystkimi względami, genialny. Kto w epoce internetu nie nauczy się kilku języków obcych, jest sam sobie winny. Kto w epoce internetu nie znajdzie drogi do Nieba, jest sam sobie winien.. Ot, co... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel pretext of freedom of expression... 13.03.12, 13:20 Potępiam zdecydowanie... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Levy explained that the increase is due, in part, to the popularity of social networking sites. "The conspiracy theory resurfaced, especially via the internet,” he said. "Internet users are creating their blogs and comments on articles to vent their anti-Semitic hatred. Using the pretext of freedom of expression, activists intend to impose a 'right to discriminate and to defame,'" Levy explained. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ W Niemczech żeśmy ten problem wzorowo rozwiązali. Dlaczego Szwajcarzy tego nie mogą rozwiązać? Pytam się! Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: pretext of freedom of expression... 13.03.12, 13:43 Nu PD, ponieważ masz więcej czasu od Kacperka, to zbadaj skąd się one wzięli w Korei. Nabuchdonozor ich tam osiedlił czy co? A może zbłądzili w drodze do Birobidżanu? Działaj metodą :po nitce do kłębka. www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/153488#.T19AQnkZTKQ Kacperek pierwszy-donosiciel napisała: > Potęp > iam zdecydowanie... > > ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ > Levy explained that the increase is due, in part, to the popularity of social n > etworking sites. "The conspiracy theory resurfaced, especially via the internet > ,” he said. "Internet users are creating their blogs and comments on arti > cles to vent their anti-Semitic hatred. Using the pretext of freedom of express > ion, activists intend to impose a 'right to discriminate and to defame,'" Levy > explained. > ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ > > W Niemczech żeśmy ten problem w > zorowo rozwiązali. > > Dlaczego Szwajcarzy tego nie mogą rozwiązać? > > Pytam się! > Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: pretext of freedom of expression... 13.03.12, 14:13 zawszekacperek napisał: > Nu PD, ponieważ masz więcej czasu od Kacperka Nu, A niby dlaczego nie mają żyć między Koreańczykami? Byłbym bardzo rozczarowany, gdyby tak nie było... Jestem pewny, że to będzie następny cel etapowy rodziny Lunatyków. Tam nie ma tylu wrednych Niemców... Lunatyk żył już w Polsce, ale tam było za dużo Polaków. Lunatyk żył już w Izraelu, ale tam było za dużo Żydów... Teraz żyje w Niemczech, ale w Niemczech jest za dużo Niemców... Ot, co... Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: pretext of freedom of expression... 13.03.12, 14:42 Nu mądra i rzeczowa odpowiedź. Ojcu Lunatykowi przyjdzie łatwo nauczyć się koreańskich literek. One są z kroju podobne do literek z jego Alef. Nu i dobrze. Będzie mógł linkować dla Koreanów. Nu zobacz jak ładnie jest po koreańsku Ojciec Lunatyk: 신부님 달과 같은 Kacperek pierwszy-donosiciel napisała: > zawszekacperek napisał: > > > Nu PD, ponieważ masz więcej czasu od Kacperka > > > > Nu, > A > niby dlaczego nie mają żyć między Koreańczykami? Byłbym bardzo rozczarowany, gd > yby tak nie było... > > Jestem pewny, że to będzie następny cel etapowy rodziny Lunatyków. > Tam nie ma tylu wrednych Niemców... > > Lunatyk żył już w Polsce, ale tam było za dużo Polaków. > > Lunatyk żył już w Izraelu, ale tam było za dużo Żydów... > > Teraz żyje w Niemczech, ale w Niemczech jest za dużo Niemców... > > Ot, co... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: pretext of freedom of expression... 13.03.12, 14:51 zawszekacperek napisał: 신부님 달과 같은 ========================== Nu, dokładnie tak samo było jeszcze 10 lat temu z polskimi literkami. Przed każdym postingiem trza było ustawić właściwą normę ISO. Ale z biegiem czasu internet stał się bardziej inteligentny i sam rozpoznaje język. Jestem pewien, że i koreańskiego się nauczy... Ot, co... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: pretext of freedom of expression... 13.03.12, 15:01 > zawszekacperek napisał: > 신부님 달과 같은 ========================================= A poniżej przekazałem userom Diaspory Polskiej w Niemczech krótkie pozdrowienia po koreańsku... Po naszemu znaczy to: Zay gezunt! Ot, co... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: pretext of freedom of expression... 13.03.12, 15:18 zawszekacperek napisał: Nu PD, ponieważ masz więcej czasu od Kacperka =========================================== Mach kaputt, was Dich kaputt macht! Mit Arbeit versaut man sich den ganzen Tag. Wer heutzutage arbeiten tut, ist selber schuld. „Seht die Vögel unter dem Himmel - die säen nicht, sie ernten nicht, sie sammeln nicht in die Scheunen; und euer himmlischer Vater ernährt sie doch.“ Das Gleiche bezieht sich auf die Familie Luntik, Januszek, Gadupa, Herrn Baron... zawszekacperek sei nicht meschuge ! Ot, co... Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: pretext of freedom of expression... 13.03.12, 19:23 Nu, trochę gruba przesada PD. Herr Baron to nie jest jakiś Taugenichts. Pan Baron zapładnia leżące odłogiem intelekty. Nie śledziłeś uważnie jego dyskursu z Jurą i Januszem o fotoradarach i gówno wiesz. Pan Baron wykazał się w rzeczonym dyskursie tysiąckrotnie większą błyskotliwością niż fotoradary o których rozprawiał. Ot, co! Kacperek Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: pretext of freedom of expression... 14.03.12, 08:26 zawszekacperek napisał: Nu PD, ponieważ masz więcej czasu od Kacperka, to zbadaj skąd się one wzięli w Korei ===================================================== Nu, sprawa ma się następująco: W przeszłości prawie wszystkie europejskie państwa usiłowały zdobyć kolonie u obcych ludów. Temat był niezwykle modny. Polska nie istniała polityczne, ale rościła sobie prawa do Kamerunu. W okresie międzywojennym popularne były hasła: Polska potrzebuje kolonii! Jakoś się nie powiodło. Misja była przeprowadzona bez genu inteligencji. Po partacku. Teraz wszyscy możemy podziwiać jak się z inteligencją kolonizuje obce narody świata... Także Koreę !!! Ot, co... Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: pretext of freedom of expression... 14.03.12, 11:55 Nu, teraz kolej na Japonię. Z Korei to rzut beretem. Koledzy z Knesetu Kolegów z Kapitolu już mają kryptonim ataku: Tora!Tora!Tora! Szczegóły tutaj: pl.wikipedia.org/wiki/Tora!_Tora!_Tora! Kacperek pierwszy-donosiciel napisała: > zawszekacperek napisał: > Nu PD, ponieważ masz więcej czasu od Kacperka, to zbadaj skąd się one wzięli > w Korei > > ===================================================== > > Nu, sprawa ma się następująco: > > W przeszłości prawie wszystkie europejskie państwa usiłowały zdobyć kolonie u o > bcych ludów. > > Temat był niezwykle modny. Polska nie istniała polityczne, ale rościła sobie pr > awa do Kamerunu. > > W okresie międzywojennym popularne były hasła: [b]Polska potrzebuje kolonii! [/ > b] > > Jakoś się nie powiodło. > > Misja była przeprowadzona bez genu inteligencji. Po partacku. > > Teraz wszyscy możemy podziwiać jak się z inteligencją kolonizuje obce narody św > iata... > > Także Koreę !!! > > Ot, co... Odpowiedz Link
gadupa Re: pretext of freedom of expression... 14.03.12, 13:14 Widze ze lubisz sobie popierdolic. A nosisz czysta bielizne. Ile razy w tygodniu zmieniasz swieze stringi? hehehe Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: pretext of freedom of expression... 14.03.12, 13:38 gadupełe, czy ty jesteś tak głupia czy Gówniana tobie płaci za publiczną prezentację na Diasporze żydowskiej głupoty? Osobiście stawiam na pierwsze. Buahahahahahahahahahhehehehehbuahahahehehehe... k. gadupa napisała: > Widze ze lubisz sobie popierdolic. > A nosisz czysta bielizne. Ile razy w tygodniu zmieniasz swieze stringi? > > hehehe Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: pretext of freedom of expression... 14.03.12, 13:46 gadupełe, jakie jeszcze masz mądrości w swoim talmudziku? Buahahahahahahehehbuehehehehebuahahahahehe.... K. gadupa napisała: > Widze ze lubisz sobie popierdolic. > A nosisz czysta bielizne. Ile razy w tygodniu zmieniasz swieze stringi? > > hehehe Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: pretext of freedom of expression... 14.03.12, 17:28 zawszekacperek napisał: > Nu, teraz kolej na Japonię. Z Korei to rzut beretem. Koledzy z Knesetu Kolegów > z Kapitolu już mają kryptonim ataku: Tora!Tora!Tora! ------------------------------------------------------------ Odpowiedz Link
gadupa E tam przedzialki, wazne ze blondynki zaszalaly. 14.03.12, 16:23 Classico! heheheheh Buahahahaha Napierdalaja ynteligencja az tralala. Odpowiedz Link