lunatix 19.07.12, 18:50 www.gmx.net/themen/nachrichten/deutschland/529f4ao-innenministerium-ordnete-aktenvernichtung Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zawszekacperek Re: wija sie jak piskosze. 19.07.12, 19:22 Czcigodny Ojcze Lunatyku, po co to larum? Przecież to akta Nordyków a nie Mossadu? Kacperek lunatix napisał: > www.gmx.net/themen/nachrichten/deutschland/529f4ao-innenministerium-ordnete-aktenvernichtung Odpowiedz Link
chief-denunciator Święty Moralista... 20.07.12, 07:07 Święty Moralista z Bożej Łaski Q.M! Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Święty Moralista... 21.07.12, 07:12 chief-denunciator napisała: > Święty Moralista z Bożej Łaski Q.M! > > Ot, co... ================================================== Coś dla Moralisty Naczelnego Polskich Forów. Wielce szanowny Zbyfauch mógłby nam zdradzić swój stosunek uczuciowy do tego polskiego konia... Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Misgurnus fossilis ? 20.07.12, 07:44 Przewielebny Ojcze Lunatyku! Tobie się rozchodziło o Misgurnus fossilis ? Nazwę tego osobnika piszemy w języku polskim zwyczajowo przez >>RZ<< Ot, co... Zdradź nam proszę do jakiej szkoły Ty uczęszczał w młodych latach! Może powinni Tobie wypłacić jakieś odszkodowanie? Odpowiedz Link
chief-denunciator Bydlaki faszystowskie! 20.07.12, 08:20 Dlaczego tam nie ma specjalistów z Kaszubów do walki z faszystami? Orientuje się może kto? Ot, co... Może Januszków, Panów Mecenasów i Zbyfauchów tam na delegację wysłać? Mało atrakcyjna placówka? Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Bydlaki faszystowskie! 20.07.12, 08:35 Polacy wzbogacają miejscową kulturę ewidentnie, tylko ciemny miejscowy lud tego jeszcze nie zrozumiał... Pracodawcy zainteresowani niskimi płacami to już dawno zrozumieli i politycy także... Malutki konflikcik interesów... Jak to wytłumaczyć ciemnym Belfastończykom, że to wszystko w ich interesie? Ot, co... Odpowiedz Link
lepian4 Re: wija sie jak piskosze. 20.07.12, 08:24 Tak na powaznie to ja wole poczytac o zamkach koelschera, o jego fantazjach seksualnych, a nie te paranoiczne zmory lunatyka!!! Q.M.! Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: wija sie jak piskosze. 20.07.12, 08:46 lepian4 napisał: > Tak na powaznie to ja wole poczytac o zamkach koelschera, o jego fantazjach sek > sualnych, a nie te paranoiczne zmory lunatyka!!! Q.M.! =================================== Spoko! Ojciec Lunatyk czuwa, aby hitlerowskiej hydrze nie odrosły głowy... Dlatego ludzie z całego świata się tak chętnie osiedlają między Niemcami... Między Odrą a Renem... Nieprawdaż Januszku? Nieprawdaż Zbyfauchu? Nieprawdaż Panie Mecenasie? Ot, co... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: wija sie jak piskosze. 20.07.12, 08:58 Ja pierdolę, jaki ten stary osioł jest żałosny. Odpowiedz Link
chief-denunciator Ja pierdolę, jaki ten stary osioł jest żałosny. 20.07.12, 09:11 ja.nusz napisał: > Ja pierdolę, jaki ten stary osioł jest żałosny. ======================================= Januszku Kochany! Welcome to Diaspora Polska w Niemczech alive again ! Odważyłeś się na chwileczkę wyskoczyć spod Marysieńkowej spódnicy? Moje serdeczne gratulacje! Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Ja pierdolę, jaki ten stary osioł jest żałosn 20.07.12, 09:35 Januszku Kochany! Co Ty na to? Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Ja pierdolę, jaki ten stary osioł jest żałosn 20.07.12, 10:02 Ja pierdolę, jaki ten stary osioł jest żałosny... Ot, co... Odpowiedz Link
gadupa Yebie ci, yebie ci, yebie ci 20.07.12, 10:19 hehe Znajdujesz w samym srodku okresu przekwitania? buahahaha Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Yebie ci, yebie ci, yebie ci 20.07.12, 14:06 gadupa napisała: > hehe > Znajdujesz w samym srodku okresu przekwitania? buahahaha ================================== Sraczka, sraczka, sraczka... Ku pamięci naszego Pana Barona z Czarnolasu... (Black Forest, po naszemu...) Ot, co.. Odpowiedz Link
gadupa Dobra robota lunatyka. hehe 20.07.12, 10:17 Forumowy kapus dostal szalu. buahahahahahahahahahah Odpowiedz Link
chief-denunciator Wtłoczonym między dzicz niemiecką... 20.07.12, 15:42 ja.nusz napisał: > Ja pierdolę, jaki ten stary osioł jest żałosny. ======================================= (...) Synom jej ducha czy jej ciała Daj wielkość serc, gdy będzie wielka, I wielkość serc, gdy będzie małą. Wtłoczonym między dzicz niemiecką I nowy naród stu narodów - Na wschód granicę daj sąsiedzką, A wieczną przepaść od zachodu. Dłonie Twe, z których krew się toczy, Razem z gwoździami wyrwij z krzyża I zakryj, zakryj nimi oczy, Gdy się czas zemsty będzie zbliżał. (...) (Julian Tuwim) Trza było słuchać wieszcza, a nie biadolić tu na Polskich Forach Patriotycznych, z daleka od ukochanej ojczyzny... Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Welcome to Germany ... 20.07.12, 08:59 Violence following a football match led some Polish immigrants to leave NI (Źródło: BBC) Welcome to Germany ! Przewielebny Ojciec Lunatyk powie Wam którędy droga... Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator o zamkach koelschera, o jego fantazjach seks... 20.07.12, 12:51 lepian4 napisał: > Tak na powaznie to ja wole poczytac o zamkach koelschera, o jego fantazjach sek > sualnych, a nie te paranoiczne zmory lunatyka!!! Q.M.! ========================================= Nu, jako obrońca Pana Barona, to się tu trochę spóźniłeś... Weź se przykład z Pana Mecenasa, jak On tu z pełnym oddaniem dla sprawy, wstawiał się dla praw wywłaszczonych wdów i sierot... Tym razem Pan Mecenas występował jako oskarżyciel i nie przeciw fantazjom seksualnym Pana Barona (Podglądał mnie ciągle przy moim masturbowaniu ... i załatwianiu moich potrzeb fizjologicznych...Pfuj! ) a w prawie włamania na cudzą posiadłość... I jak sam Pan Baron oświadczył był przy świadkach, on tu nie wyleciał z polskich forów patriotycznych, tylko samemu, dobrowolnie odszedł, bo nie mógł tu znieść pewnych "dupków" w naczalstwie GW... Którym pokazał z kim mieli do czynienia... Ot, co... Był mój wpis pomocny w rozwiązaniu Twych wątpliwości? ( ) Tak ( ) Nie Odpowiedz Link
gadupa My wszystko rozumiemy. 20.07.12, 16:27 Dal ci loda do lizania i dla ciebie to bylo duzo za malo. Odpowiedz Link
chief-denunciator 80-te urodziny... 20.07.12, 14:40 100 lat, 100 lat... Niech żyje, żyje nam! Ot, co... Prawie że mój rówieśnik... Razem ześwa przekwitali... Pan Baron zna go z pewnością osobiście... Czas leci... C'est la vie ... Odpowiedz Link
gadupa Re: 80-te urodziny... 20.07.12, 17:44 Tylko panu baronowi cycki tak nie wisza. hehe Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: 80-te urodziny... 21.07.12, 07:51 gadupa napisała: > Tylko panu baronowi cycki tak nie wisza. hehe ======================================== Gadupa codziennie wygłasza orędzie do Narodu Polskiego... Dobry zwyczaj... Bardzo bym przywitał, gdyby i Pan Baron ten zwyczaj by przyjął także... Interesuje mnie bardzo los "Dupków" w GW. Czy bardzo żałują, że Pan Baron wypowiedział swą współpracę z nimi? Niezwykle dramatyczna historia... Prawie że dramat Shakespeare-wski z osobą Pana Barona w roli głównej... Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Jurek Urban 21.07.12, 08:14 O niemieckich faszystów troszczy się Ojciec Lunatyk i jego ferajna... A kto troszczy się o amerykańskie bezdomne dzieci? Dawniej, pamiętam, Jerzy Urban organizował zbiórki dla Amerykanów mieszkających pod mostami Potomacu w Washingtonie DC. Ale w dzisiejszych czasach takie problemy każdemu zwisają... Wielce szanowny Zbyfauch, wybitny bojownik z hitlerowskim bydłem, zdradził nam swój stosunek uczuciowy dla dzieci Bliskiego Wschodu... Ciekawe postacie się tu na Polskich Forach Patriotycznych spotyka, dlatego jestem tu częstym gościem. Na Maryjnym Forum, bez Pana Barona, absolutna cisza. Z nudów ukochany Januszek zajrzy niebawem na Diasporę Polskę w Niemczech... Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Macbeth.. 21.07.12, 08:29 chief-denunciator napisała: > Niezwykle dramatyczna historia... > > Prawie że dramat Shakespeare-wski z osobą Pana Barona w roli głównej.. ==================================================== Nowe powołanie Pana Barona po wypowiedzeniu współpracy z "Dupkami" GW... Nowa pasja Pana Barona! Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: wija sie jak piskosze. 23.07.12, 18:43 Nu, nie wiem dlaczego, ale dokładnie tak wyobrażam sobie naszego mieszkańca Pustelni... Ot, co Odpowiedz Link