lepian4 19.08.12, 20:51 Ciekawe, czemu nie wstapia na chwile ze swoimi transparentami do meczetu, synagogi? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maria421 Re: Lewacka odwaga 19.08.12, 22:33 lepian4 napisał: > Ciekawe, czemu nie wstapia na chwile ze > swoimi transparentami do meczetu, synagogi? Tez sobie miejsce wybrali, idioci. Przeciez oni nawet nie wiedza o co w tym wszystkim chodzi, dlatego obarczaja odpowiedzialnoscia kosciol katolicki. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Lewacka odwaga 20.08.12, 09:05 maria421 napisała: > > Przeciez oni nawet nie wiedza o co w tym wszystkim chodzi, dlatego obarczaja od > powiedzialnoscia kosciol katolicki. Podobnie jak autor wątku - zero pojęcia. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Lewacka odwaga 20.08.12, 10:16 Szanowny panie kaprologu, oswiec mnie prosze. Chetnie sie dowiem, czemu ma sluzyc ta wasza lewacka zenada? Odpowiedz Link
gadupa Re: Lewacka odwaga 20.08.12, 11:02 Polactwo niech zamknie rylo i pracuje. Tak bedziedla polactwa lepiej. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Lewacka odwaga 20.08.12, 11:16 Dupcio kochana, juz w zeszlym tygodniu, z wlasnej i nieprzymuszonej woli, domagalem sie nowego merca dla ciebie. Przeciez nie moze byc tak, bys dolaczyla do gojowatych golodupcow! Odpowiedz Link
chief-denunciator Naiwne pytanie! 20.08.12, 10:01 lepian4 napisał: > Ciekawe, czemu nie wstapia na chwile ze > swoimi transparentami do meczetu, synagogi? ======================================= Naiwne pytanie! Bo ci państwo z meczetu i synagogi mają jeszcze jaja w gaciach... A tym państwu z Kółka Różańcowego zwisa i powiewa... Ot, co... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Naiwne pytanie! 20.08.12, 10:18 Sam jestes naiwny! Januszek marnotrawny wrocil na macierz, a ty strzelasz takie gafy! Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Naiwne pytanie! 20.08.12, 10:50 lepian4 napisał: > Sam jestes naiwny! Januszek marnotrawny wrocil na macierz, a ty strzelasz taki e gafy! ================================== Januszkowi to i ja się dziwuję... Forum o pierdółkach istnieje już od dawna... Mógłby tam swoje pierdoły rozpowszechniać bez ciągłego przymilania się Marysieńce... A na tamtejszym forum piszą także poszkodowani z Diaspory... Ta Pani z pochlapanymi rajstopami z zimowych Katowic... W Niemczech, mimo historycznych obciążeń, jest bardzo szczęśliwa... Chodzi razem z niemieckimi sąsiadkami z Kółka Różańcowego i ANTIFY na spacery po okolicy, gdzie opowiada o martyrologi (...) I przeważająca większość Niemiaszków jest bardzo szczęśliwa, że im mózgi piorą... Niemiaszek nic tak nie ceni, jak higienę osobistą... Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Funkcjonariusze z Kółka Różańcowego ... 20.08.12, 11:37 chief-denunciator napisała: > > Naiwne pytanie! > > Bo ci państwo z meczetu i synagogi mają jeszcze jaja w gaciach... > > A tym państwu z Kółka Różańcowego zwisa i powiewa... > > Ot, co... >------------------------------------------------ Odpowiedz Link
chief-denunciator TV Sky - ? 20.08.12, 12:27 Heartbreaking Palestinian Girl... TV Sky - ? Naziołki? Bydlęta i szmaty neonazistowskie? Wolno ich oglądać? Mogę ten film moim dzieciom, moim wnukom pokazać? Albo zasmuci się Januszek i Pani Czosnekowa... ? I co powie Zbyfauch i jego brat jednojajeczny? Ot, co... Odpowiedz Link
siyriuzs Re: TV Sky - ? 21.08.12, 07:56 chief-denunciator napisała: Heart breaking Palestinian Girl... Albo zasmuci się brat jajeczny? ============================= Nie płakałem po obejrzeniu wystudiowanego filmiku, nie tak jednak doskonale, bo można było suflera kątem oka zobaczyć. Moje łzy już wyschły. Studnia ich w perzynę obrócona. Cembrowina kopniakiem żołdaka w gruzy się rozsypała. Nigdy nie zasmucało się serce moje. Gniew w nim pała ogromny i dziwne to, bo dawno skamieniało. Jest jak granat be zawleczki i z piersi wyrwane a rzucone, stanowić może broń o wielkiej sile rażącej. Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: TV Sky - ? 21.08.12, 08:44 siyriuzs napisał: Nie płakałem po obejrzeniu wystudiowanego filmiku... ========================================== Wielkie historyczne momenty mogą prowadzić do zrozumiałej tremy. Zdarza się także najlepszym... Co do małej palestyńskiej dziewczynki to widać na pierwszy rzut oka, że fałszywka, jak Protokoły Starszych Syjonu... Ale pytanie nie dotyczyło dziewczynki palestyńskiej, a macherów stojących za TV SKY ? ! ? ! Że odważają się takie filmiki w eter puszczać... Podejrzewam niemieckich niedobitków faszystowskich... Tylko oni są zdolni do takich nikczemności... Ot, co... Odpowiedz Link
siyriuzs Re: TV Sky - ? 21.08.12, 09:29 chief-denunciator napisała: są zdolni do takich nikczemności... ===================== !!! Dopatrywałem się gdzie indziej tej nikczemności. Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: TV Sky - ? 21.08.12, 09:43 siyriuzs napisał: > Dopatrywałem się gdzie indziej tej nikczemności. =============================== Raczej wymijająca odpowiedź... I, we współczesnej Polszczyźnie, bez norwidowskich naleciałości... A ja bardzo lubię Norwida... Ot, co... Odpowiedz Link
siyriuzs Re: TV Sky - ? 21.08.12, 10:20 chief-denunciator napisała: Raczej wymijająca odpowiedź... =========================== He he he Mistrz armat ukrytych w wiatach..., woalach, niedopowiedzeń, dwuznaczności, nie napiszę, że krętactwa, na rozgryzienie tekstów pisanych wiele czasu potrzebnego było a i to, nadal nie jestem pewien, kawy na ławę oczekuje...)) Zapraszam do ogródka pod parasol na Warkę Strong. W tym piwie ostatnio zasmakowałem. Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: TV Sky - ? 21.08.12, 14:24 siyriuzs napisał: kawy na ławę oczekuje. ============================= Jestem obrzeżana ! Ot, co... Odpowiedz Link
siyriuzs Re: TV Sky - ? 21.08.12, 17:04 Otóż to. Doskonałym zdaniem prostym, wyrażonym czasownikiem (orzeczenie imienne) w formie osobowym, skwitował Szanowny Pan to, co ja próbowałem zrobić w sposób nader rozwlekły. A ile ze zdania tego można by wysnuwać domniemywań, eh, kałakolczyk. Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: TV Sky - ? 22.08.12, 08:49 siyriuzs napisał: > Otóż to. > Doskonałym zdaniem prostym, wyrażonym czasownikiem (orzeczenie imienne) w formi > e osobowym, skwitował Szanowny Pan to, co ja próbowałem zrobić w sposób nader r > ozwlekły. > A ile ze zdania tego można by wysnuwać domniemywań, eh, kałakolczyk. ====================================== Ja lubię się otaczać ludziami inteligentnymi... Ot, co... Odpowiedz Link