siyriuzs Re: Zachwyciłem się 16.11.12, 11:51 O, żesz. Cóż wart zachwyt, którym nie potrafisz się podzielić www.thesartorialist.com/photos/on-the-street-lafayette-st-new-york-7/ Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Zachwyciłem się 16.11.12, 14:49 Nu, ta tematyka była tu omawiana 6 lat temu... C-leg z włókien węglowych, i naszpikowane elektroniką... Pozostało coś nie omówione? Mnie by jedynie interesowało, czy to Kasa Chorych refinansuje? Albo to tylko dla spadkobierców wielkich majątków? Ot, co... PS I oba nicki istnieją jeszcze w serwerze GW... Odpowiedz Link
siyriuzs Re: Zachwyciłem się 16.11.12, 17:31 chief-denunciator napisała: > Pozostało coś nie omówione? ----------------------------------------------- Też bym nie uwierzył Odpowiedz Link
siyriuzs Re: Zachwyciłem się 16.11.12, 17:46 i dzisiaj już ani jednej linijki nie przeczytam. wizyta u okulisty murowana. ---------------------------------------------------- ni cholerę nie rozumiałem odpowiedzi. czytałrm i czytałem. wreszcie po nitce do kłębka. Nie raz i nir dwa do lektury powrócę --------------------------------------------------- To pewnie była wiosna, albo lato tego roku. Była jakaś afera i na forum o forum coś napisałeś i tak trafiłem na Diasporę. Tak więc ... Zweryfikować należy przysłowie <człowiek strzela, Pan Bóg kule nosi>. Na dzisiaj tyle. Śpij dobrze i niech Ci się przyśni hurysa przecudnej urody. Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Zachwyciłem się 16.11.12, 20:22 siyriuzs napisał: Na dzisiaj tyle. Śpij dobrze ===================== Drogi bracie! Najwięcej ludzi umiera w łóżku... Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Zachwyciłem się 17.11.12, 09:59 chief-denunciator napisała: > siyriuzs napisał: > Na dzisiaj tyle. Śpij dobrze > ===================== > > Drogi bracie! > > Najwięcej ludzi umiera w łóżku... > > Ot, co... ================================== W nocy to ja oglądam na ARTE filmy kulturalno-oświatowe o zbrodniach Helmutów. Skoro tu między nimi żyję, muszę być odpowiednio poinformowany... Logiczne! Ot, co... Odpowiedz Link
siyriuzs Re: Zachwyciłem się 17.11.12, 18:04 chief-denunciator napisała: > W nocy to ja oglądam na ARTE filmy kulturalno-oświatowe o zbrodniach Helmutów. ----------------------------- No i po co Ci to ? I dlaczego piszesz w liczbie mnogiej ? Jedna wielka zbrodnia ludobójstwa. Potem nastała prawdziwa jatka i trrrwwwwaaaaaaaaaaaaa. Pytanko jednak mam. Dlaczego świat się uparł walkę, która mu nie pasuje, bo zakłóca konsumpcję homarów na złoconych zastawach i stołach nakrytych obrusem, nonszalancko potem plamionych winem z dobrego rocznika, tę walkę uparł się nazywać terroryzmem? Nie muszę się zastanawiać. Wiem. Odpowiedz Link
siyriuzs Re: Zachwyciłem się 17.11.12, 18:13 chief-denunciator napisała: > W nocy to ja oglądam na ARTE filmy kulturalno-oświatowe o zbrodniach Helmutów. > Logiczne! ---------------------------------- Nie logiczne. Na kanale kulturalno-oświatowym, to gdybym oglądał tivi, jednak nie3e oglądam, ale gdybym oglądał, to chętnie obejrzałbym balet Piny Bausch, ot co! Odpowiedz Link