agniesz-szszka 10.04.13, 14:09 Bardzo proszę osoby pracujące o poświęcenie krótkiej chwili na wypełnienie ankiety do mojej pracy magisterskiej na temat stresu w pracy. Oto link: www.survio.com/survey/d/O1U9I5T5D4W6U9U4G Z góry serdecznie dziekuję! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gadupa Re: Wielka prośba!!! ankieta 10.04.13, 14:31 ja sie nie czuje zestresowany,, wiec nie naleze do grona. Ale tutejszy osobnik /pierwszy donociciel/ ma mocne cisnienie. Napewno zaraz ci odpowie jak zwykle dziecioma wpisami naraz. buahahaha! Wiec zycze powodzenia na tym forum. Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Wielka prośba!!! ankieta 10.04.13, 16:06 Gdy jest duża kolejka w Sozialamt, to wtedy mam silny stres i przychodzę następnego dnia po kilku piwach... Piwo działa antystresowo... A swoją drogą, myśmy nie opuścili ojczyzny naszej świętej, aby się u Helmutów stresować.... W naszej głowie jest wszystko w porządku... Napisz to w swoim doktoracie... My tu jesteśmy u Helmutów aby sobie wszystko nadrobić, co Niemce nakradli w latach 39-45 Niemce to wiedzą bardzo dobrze i latają za nami z tubą wazeliny... Ale wpierw Grecy, grecy są bardziej cwani .... Wpierw oni dostaną reparacje wojenne... Ot, co... A przy drodze, (by the way) w Polsce musi już być zatrzęsienie takich prac, tu co kilka tygodni pojawia się uczona doktoranka z prośbą o interview... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Wielka prośba!!! ankieta 10.04.13, 16:17 gadupa napisała: > ja sie nie czuje zestresowany,, wiec nie naleze do grona. > ------------------------------------------------ Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Wielka prośba!!! ankieta 10.04.13, 16:09 Ty masz lekką wadę wymowy? To doktorat zrobisz chyba na jakiejś zasadzie ulgowej? Ot, co... Odpowiedz Link
gadupa No prosze. buahaha 10.04.13, 16:29 Na forumowych czubie jednak mozna polegac. hehe Odpowiedz Link
chief-denunciator No prosze. Ręka rękę myje... 10.04.13, 20:37 gadupa napisała: > Na forumowych czubie jednak mozna polegac. hehe ===================================== Ręka rękę myje... Przejdź się proszę na Forum Polonia w Niemczech i skomentuj moje najnowsze wpisy... Z góry dziękuję... Ot, co... Odpowiedz Link