Dodaj do ulubionych

Kasperek wyważa otwarte drzwi...

01.09.14, 18:06
Azerka jest częstym biernym gościem na Diasporze Polskiej w Niemczech. A także na Aquanetie

Bardzo ważne wiadomości posyłam Azerce pocztą elektronową/elektroniczną...

Stosunkowo niedawno wysłałem tam tabelę z poufnymi danymi z teczek MOSSADu

I dostałem uprzejme podziękowanie ...
Obserwuj wątek
    • the-great-inuk Re: Kasperek wyważa otwarte drzwi... 01.09.14, 18:32
      https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRuUWCyMr4a627QOJcNiWC8XSkEM45c2GFc9iTOLzUFhX4EA95Q

Ten angielski żołnierz z obciętą głową na pewno ufał tym obcym na obrazku powyżej...

Czym byliby Angole bez ludności z tłem imigracyjnym?

Postscriptum

W usa doszło do zamieszek na tle etnicznym.

A dlaczego nie w UK?

Bo to "biały" był poszkodowany?
    • zawszekacperek Re: Chief saluto! :) 01.09.14, 20:01

Trochę upodabniasz się do naszego kochanego Pana Barona. Wrócił już z tropików? smile

Przyznam się Ci (nie Tobie) szczerze, że nie rozumiem Maryji. Walczycie we wspólnej sprawie, a jednak osobno.big_grin Hołubi Christiana Montgomerego a Ciebie bezkompromisowego Pattona lekceważy. Byłbyś idealnym Chiefem Połączonych Sztabów na Diasporze i PIC w słusznej walce z defamatorami. smile

Czy Lepian z numerem seryjnym 4 jeszcze żyw, czy egzorcyzmy Januszka wykończyły chłopaka?

Kacperek
      • the-great-inuk Re: Chief saluto! :) 02.09.14, 06:26
        zawszekacperek napisał:

>
        > Trochę upodabniasz się do naszego kochanego Pana Barona. Wrócił już z tropików?
        ==================================> smile

Nu, nie da się ukryć, że i ja mam po mamie herb. Z tą małą różnicą, że mój herb nie padł mi na umysł.
        ==================================>

> Przyznam się Ci (nie Tobie) szczerze, że nie rozumiem Maryji. Walczycie we wspó
        > lnej sprawie, a jednak osobno.big_grin Hołubi Christiana Montgomerego a Ciebie bezkom
        > promisowego Pattona lekceważy. Byłbyś idealnym Chiefem Połączonych Sztabów na D
        > iasporze i PIC w słusznej walce z defamatorami. smile

Nu, Marycha zna moje warunki współpracy...

> Czy Lepian z numerem seryjnym 4 jeszcze żyw, czy egzorcyzmy Januszka wykończyły chłopaka?

Po 20 latach wytężonego misjonarzowania na Polskich Forach Patriotycznych doszedł niedawno do wniosku, że nie ma czasu "na takie coś!"

Może powrócił po 20 latach do reala? Cuda się zdarzają ...

Także Czajnik przyszła tu na odwiedziny z reala. Dawniej to linkowała tu fajne kawałki muzyczne. Ale wszystko się kiedyś kończy.
        Podobno Czajnik i Pan Gutmensz mają wspólne koneksje do Twojej Alma Mater pod wezwaniem BB...

Myślałem, że padną sobie w objęcia tu na Diasporze Polskiej w Niemczech, ale spotkanie przebiegło raczej ozięble...

Wspólny Gesprächstoff im dwojgu się widocznie wyczerpał...
        Przeminęło z Wiatrem!
      • the-great-inuk Re: Chief saluto! :) 03.09.14, 08:48
        zawszekacperek napisał:

> Trochę upodabniasz się do naszego kochanego Pana Barona. Wrócił już z tropików?
        ========================================

Siedzi pod palmą z przenośnym kąpjuterem na kolanach i udziela porad językowych tłumaczom w kraju...

Każdy z nas ma tu do spełnienia jakąś ważną misję...

W każdym razie Pan Baron mógł sobie fundnąć nieograniczony czasowo pobyt w tropikach.

A nasz Januszek tylko w Bella Italia...

Ale oba dwa trzymają ścisły kontakt z rodakami w Niemczech, NASZYM DOMIE !
        • the-great-inuk Re: Chief saluto! :) 03.09.14, 09:08
          Wielki Inuk powiedział:
          Ale oba dwa trzymają ścisły kontakt z rodakami w Niemczech, NASZYM DOMIE !
          ===============================

My fellow Poles, ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country!
    • the-great-inuk Polski Noblista, Henryk Sienkiewicz 02.09.14, 07:58
      Ksenofobem i rasistą?

Sienkiewicz twierdził, że Gebr i Chamis nie byli wstanie użyć High Tech Stucera Staśka Tarkowskiego bo mieli za niski poziom umysłowy.

I dlatego marnie zginęli razem z lwem, których Stasiek zniweczył swoją przewagą intelektualną białego człowieka.

Podobne niedorzeczności wypisuje obecnie DER SPIEGEL ...

(...)Ebenso ist unklar, ob die Raketen noch einsatzfähig wären und die Miliz überhaupt über die nötige Technik und Expertise verfügt, um diese dann einzusetzen. (...)

Podobno Arabom brakuje intelektu białego człowieka.

Xenofobia i rasizm dotarły nie tylko do PiCu ale także do DER SPIEGELa

Zdobywają salony Crème de la Crème!

Czym to się skończy?

Orientuje się może kto?

Wszystko wskazuje na to, że Pan Zbyfauch w swojej Sportpalastrede miał jednak rację...
      • the-great-inuk Europejski Komisarz Propagandy... 02.09.14, 09:25
        Great Inuk wyraża następujące głęboko emocjonalne przekonanie:

Wszystko wskazuje na to, że Pan Zbyfauch w swojej Sportpalastrede miał jednak rację...

--------------------
        • the-great-inuk Re: Europejski Komisarz Propagandy... 02.09.14, 09:46
          Materiał poglądowy dla przyszłego Europejskiego Komisarza Propagandy..

Ustrukturowanie jest bardzo dobre. Wystarczy wymienić kilka zdań i możemy stawić czoła islamskim, barbarzyńskim hordom z Azjatyckich Stepów...

( O Nowo-Bolszewickich hordach nie wypada tu mówić... Joachimek Gauck próbował i dostał po nosie...)

>>Trybuna Ludu<< także korzystała z tego wzoru prawie że 1/2 wieku.
          Z wielkim powodzeniem...
          • czajnik40 Re: Europejski Komisarz Propagandy... 02.09.14, 14:37
            no to wstrzele tu kawalek muzyczny Connie, taki korespondujacy, mieni mnie sie, z tematem big_grin
            www.youtube.com/watch?v=msOoSdJ7PSk&list=UUQkiOaQfUzOHHpoyk0ZgmfA
            • the-great-inuk Gdy koniec świata bliski, trza... 02.09.14, 18:47
              Bardzo smutne... Przewaga czarnych kolorów... Low key...

Gdy koniec świata bliski, trza coś skocznego słuchać.

Patrz orkiestra na Titanicu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka