the-great-inuk 20.10.14, 08:12 Yellow Submarine/Verteidigungsexpertin Agnieszka Brugger Jeśli chodzi o mnie, ja chętnie poświęcam moją rentę starczą na cele bezpieczeństwa w Samarii i Judei … Ot, co... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the-great-inuk Re: Yellow Submarine 20.10.14, 08:28 Agnieszka Brugger geb. Malczak (auch Agnes Brugger) Jest przeciw małym łódeczkom dla Judei i Samarii.. Orientuje się może kto, czy ona jest antysemiczką? Dlaczego experci od bydła faszystowskiego i szmat rasistowskich milczą? Mam takowe wrażenie, jakoby nie wykonywali swych obowiązków... Ot, co... Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Yellow Submarine 20.10.14, 09:14 Agresywny napór germanizacyjny cięgle się potęguje! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Agnieszka Brugger geb. Malczak (auch Agnes Brugger; * 8. Februar 1985 in Legnica, Polen) ist eine deutsche Politikerin (Bündnis 90/Die Grünen) polnischer Herkunft. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Z pięknej polskiej Agnieszki, zrobili niemiecką Agnes Na wzór naszego Januszka, z pięknego polskiego, ciepłego słowiańskiego Krzysztof, zrobili Christian !!! Finis Poloniæ! Ot, co.... Odpowiedz Link
fan.club Poprawka. 20.10.14, 12:24 Rodzice zgłosili Agnes, a córka przechrzciła się na Agnieszkę. Napewno jest Europejką! Odpowiedz Link
fan.club Re: Yellow Submarine 20.10.14, 12:21 Oooo qrna! Agnes jest ekspertką od obrony??? Żeby jej się tylko nie zachciało czołgów z elektrycznym napędem... Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Yellow Submarine 20.10.14, 13:11 fan.club napisał: > Oooo qrna! Agnes jest ekspertką od obrony??? ======================== Whatsoever, tu wyraźnie widać, Ślązakom nie można ufać! Ja bym ich wszystkich deportował na West Bank of Oder River! Póki tam na Śląsku jeszcze nie ma nastrojów wschodnio ukraińskich... Takie Wiosny Ludów są bardzo zaraźliwe i nigdy nie wiadomo, co na końcu wyjdzie! Jeden Bandera to nam chyba wystarczy... Postscriptum Agnes Miegel była taką niemiecką Wisławą Szymborską... Tylko bez Nobla... Ale Reich--Ranicki Marcel ją lubił... Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Yellow Submarine 20.10.14, 15:33 fan.club napisał: > Oooo qrna! Agnes jest ekspertką od obrony??? Żeby jej się tylko nie zachciało c > zołgów z elektrycznym napędem... ================== Nie, nie da rady... Bo zimą trakcja napowietrzna oblodzona... Ot, co... Odpowiedz Link