the-great-inuk 09.04.16, 08:12 Zachęcam wszystkich Rodaków do pójścia moim śladem! Ot, co... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the-great-inuk Re: Zapisałem się 09.04.16, 08:26 Od niepamiętnych lat jestem już członkiem w innej Legi Członkiem stałem się po przeczytaniu wzruszającej historyjki o dawnym Naczelniku naszej Legi napisanej przez naszego Herr Gutmensza z Forum Maryjnego. Otóż owy naczelnik powrócił był z Warszawy i przywiózł był małe figurki w bardzo złym guście. Postanowiłem zawzięcie walczyć ze złym gustem! Ot, co... Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Zapisałem się 09.04.16, 08:48 the-great-inuk napisała: > Członkiem stałem się po przeczytaniu wzruszającej historyjki o dawnym Naczelnik > u naszej Legi napisanej przez naszego Herr Gutmensza z Forum Maryjnego. > > Otóż owy naczelnik powrócił był z Warszawy i przywiózł był małe figurki w bardzo złym guście. > Postanowiłem zawzięcie walczyć ze złym gustem! > > Ot, co... ======================================== Dalsze szczegóły Okazuje się, że rozbrajająco naiwny Herr Gutmensz ze Slonska Górnego nie jest jedynym, który uważa, że stereotypy napędzają antysemityzm. Tak trzymać! Postscriptum Niemce są już nieco dalej rozwojowo... U Niemców nie wolno >>Negerkuesse<< sprzedawać! Odpowiedz Link
the-great-inuk To Niemce pomieszały logikę w głowach Rodaków! 09.04.16, 09:04 Reduta pisze: ==================================== Cele te osiągniete mogą być różnymi drogami, lecz najważniejsza z nich to aktywne występowanie przeciwko oszczercom, których ataki w ciągu ostatniego roku wyraźnie się zwielokrotniły, czego wymownym dowodem jest cała sprawa niemieckiego paszkwilu na Armię Krajową “Unsere Muetter, unsere Vaeter”. ==================================== Ja już od dziesięcioleci wzywam i apeluję do pakowania waliz! Ale poniektórzy zaszyli się w Clubie Prasy Polskiej w Berlinie i olewają moje apele. A Niemce wysysają z Polski do Niemiec 200 mild. dolarów... Szczegóły u Herr Janosika z powyższego Clubu... Szubrawe Niemce uprowadzili go do Niemiec w czasie Stanu Wojennego w Kraju Ojczystym! Ze względu na "dobro dzieci," Janosik nie może powrócić do Kraju Ojczystego! To Niemce pomieszały logikę w głowach Rodaków! Ot, co... Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: To Niemce pomieszały logikę w głowach Rodaków 09.04.16, 09:22 Ponownie apeluję gorąco do serc Rodaków o spakowanie powyższych i wzięcie się na serio do walki z niedobitkami Krajowego Antysemityzmu! Ot, co... Postscriptum Może znajdzie się jaka litościwa dusza i pomoże także Herr Janosikowi z Clubu Prasy Polskiej w pakowaniu walizek! Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Zapisałem się 09.04.16, 09:13 the-great-inuk napisała: > Okazuje się, że rozbrajająco naiwny Herr Gutmensz ze Slonska Górnego nie jest > jedynym, który uważa, że stereotypy napędzają antysemityzm. > > Tak trzymać! Odpowiedz Link
the-great-inuk Skąd się biorą tacy ludzie? 09.04.16, 10:44 Pytał się niedawno user Zbyfauch na zaprzyjaźnionym Forum Maryjnym... Zna kto może odpowiedź ? Please do not hesitate to contact me ! Odpowiedz Link