Dodaj do ulubionych

Zapisałem się

09.04.16, 08:12
Zachęcam wszystkich Rodaków do pójścia moim śladem!

Ot, co...
Obserwuj wątek
    • the-great-inuk Re: Zapisałem się 09.04.16, 08:26
      Od niepamiętnych lat jestem już członkiem w innej Legi

Członkiem stałem się po przeczytaniu wzruszającej historyjki o dawnym Naczelniku naszej Legi napisanej przez naszego Herr Gutmensza z Forum Maryjnego.

Otóż owy naczelnik powrócił był z Warszawy i przywiózł był małe figurki w bardzo złym guście.
      Postanowiłem zawzięcie walczyć ze złym gustem!

Ot, co...
      • the-great-inuk Re: Zapisałem się 09.04.16, 08:48
        the-great-inuk napisała:

> Członkiem stałem się po przeczytaniu wzruszającej historyjki o dawnym Naczelnik
        > u naszej Legi napisanej przez naszego Herr Gutmensza z Forum Maryjnego.
        >
        > Otóż owy naczelnik powrócił był z Warszawy i przywiózł był małe figurki w bardzo złym guście.
        > Postanowiłem zawzięcie walczyć ze złym gustem!
        >
        > Ot, co...
        ========================================

Dalsze szczegóły

Okazuje się, że rozbrajająco naiwny Herr Gutmensz ze Slonska Górnego nie jest jedynym, który uważa, że stereotypy napędzają antysemityzm.

Tak trzymać!

Postscriptum

Niemce są już nieco dalej rozwojowo...
        U Niemców nie wolno >>Negerkuesse<< sprzedawać!
        • the-great-inuk To Niemce pomieszały logikę w głowach Rodaków! 09.04.16, 09:04
          Reduta pisze:

====================================
          Cele te osiągniete mogą być różnymi drogami, lecz najważniejsza z nich to aktywne występowanie przeciwko oszczercom, których ataki w ciągu ostatniego roku wyraźnie się zwielokrotniły, czego wymownym dowodem jest cała sprawa niemieckiego paszkwilu na Armię Krajową “Unsere Muetter, unsere Vaeter”.
          ====================================

Ja już od dziesięcioleci wzywam i apeluję do pakowania waliz!
          Ale poniektórzy zaszyli się w Clubie Prasy Polskiej w Berlinie i olewają moje apele.
          A Niemce wysysają z Polski do Niemiec 200 mild. dolarów...
          Szczegóły u Herr Janosika z powyższego Clubu...
          Szubrawe Niemce uprowadzili go do Niemiec w czasie Stanu Wojennego w Kraju Ojczystym!
          Ze względu na "dobro dzieci," Janosik nie może powrócić do Kraju Ojczystego!
          To Niemce pomieszały logikę w głowach Rodaków!

Ot, co...
          • the-great-inuk Re: To Niemce pomieszały logikę w głowach Rodaków 09.04.16, 09:22
            https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSpuVwLM0E7UlC5IAHVE9z6j5FYLAZslX2Asb056iOdA4mDRpry

Ponownie apeluję gorąco do serc Rodaków o spakowanie powyższych i wzięcie się na serio do walki z niedobitkami Krajowego Antysemityzmu!

Ot, co...

Postscriptum

Może znajdzie się jaka litościwa dusza i pomoże także Herr Janosikowi z Clubu Prasy Polskiej w pakowaniu walizek!
        • the-great-inuk Re: Zapisałem się 09.04.16, 09:13
          the-great-inuk napisała:

> Okazuje się, że rozbrajająco naiwny Herr Gutmensz ze Slonska Górnego nie jest
          > jedynym, który uważa, że stereotypy napędzają antysemityzm.
          >
          > Tak trzymać!
    • the-great-inuk Skąd się biorą tacy ludzie? 09.04.16, 10:44
      Pytał się niedawno user Zbyfauch na zaprzyjaźnionym Forum Maryjnym...

Zna kto może odpowiedź ?
      Please do not hesitate to contact me !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka