Dodaj do ulubionych

Ojca świętego przekonałem...

16.04.16, 16:06
Tylko Polskich Patriotów jeszcze nie przekonałem...

Ot, co...

Postscriptum

Smażyłem E-Maile do Pana Papierza...
W Watykanie będą mieć z pewnością lepiej, aniżeli u Potomków Plemienia Nazistów Hitlerowskich.

W przeliczeniu na głowę ludności Watykanu, to Papierz udzielił większej liczbie dusz schronienie, aniżeli Potomkowie Plemienia Nazistów Hitlerowskich. %-towo rozumie się...
Co Janosik na swoim stanowisku obserwacyjnym? Na to? Za firankami Clubu Prasy Polskiej w Berlinie? Ile Mild. Polskich Dolarów Niemce już wyssały z Polski do Niemiec? Polscy urzędnicy skarbowi przekupieni papierami w Panamie? Bo jak inaczej to wytłumaczyć takie chamskie pierdoły? Hę?

Szokujące, jak Janosik taką gehennę 40 lat przeżył na kolanach!!!???

Wstrząsające!!! ???
Obserwuj wątek
    • the-great-inuk Re: Ojca świętego przekonałem... 16.04.16, 16:21
      Wyspa Lesbos i Watykan to te miejsca na świecie z największym przyrostem naturalnym za sprawą Ducha świętego? Nu bo jak inaczej?

Jest tak wesoło, że mi się płakać chce!
      Ot, co...
    • the-great-inuk Re: Ojca świętego przekonałem... 17.04.16, 09:09
      Szokujące i wstrząsające jak to Polskim Katolikom dolna szczęka ze wrażenie wypadła.

A to nic innego, jak praktykowana na co dzień Miłość Bliźniego ...

W Watykanie znajdą się z pewnością jeszcze jakieś wolne pokoje dla dalszych gości i Młodszych Braci w Wierze...

Orientuje się może kto, gdzie się będą w Watykanie 5 x razie dziennie modlić?

Tych kilka islamskich rodzin to był oczywiście tylko symboliczny gest, reszta jeszcze dołączy...

I czy Pan Papież wybuduje im minarecik dla ichniego muezzina?

Chodzi mi o to, aby tych ludzi nie rozczarować!

I aby nie spakowali waliz i powrócili przedwcześnie do Ziemi Swoich Ojców, podobnie jak Janosik z Clubu Prasy Polskiej w Berlinie ze swoją szanowną małżonką.

Oni oba dwa rozważają taką opcję!

Dzieci swe pozostawią na pastwę Potomków Plemienia Nazistów Hitlerowskich z bardzo niskim poziomem wykształcenia ogólnego i z którymi nie da się z tego powodu dyskutować na poważne tematy.

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSgb7VfZ7hOrtp1Qb5LsaC8lmmN3jwWSgQgTjnN50uxpnuvvDbEdg

Tak większość Niemców wyobraża sobie komunikację indywidualną w Polsce.

Nie dziwota, że rodzina Janosików ze Berlina rozważa powrót na Ziemię Ojców. Na razie bez potomstwa...

Z takim prymitywnym narodem niema się co zadawać, przynajmniej dla Polskiego Szanującego się Intelektualisty! Starszego Emerytowanego Bibliotekarza!

40 lat był upokarzany na kolanach! Nasz Janosik z Clubu Prasy Polskiej w Berlinie!

Ale teraz powiedział sobie:

"Starczy tego upokarzania na kolanach!"

"Pakujemy walizy!"

Coś się nazbierało w ciągu tych 40 lat upokarzania na kolanach i z tych z Polski wyssanych 3000 mild. Polskich Dolarów.

Kilka ochłapów dostało się Janosikom za dobrą służbę!
      Nu, cóż!
      Poniektórym Pan Bóg dał taką połamaną logikę!
      Wyroki Boskie są niezbadane!
      Amen!

Ot, co...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka