the-great-inuk 31.08.16, 18:52 przy nabrzeżach były montowane pionowe belki. Tak, że po wpadnięciu między nabrzeże a statek, miało się szansę przeżyć. Ale teraz to wiedzą wszystko lepiej! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the-great-inuk Deportacje dawniej a obecnie... 01.09.16, 10:33 Nie wiem dlaczego te deportacje z USA do Meksyku kojarzą mi się z Deportacjami z III Rzeszy Hitlerowskiej do Polski Sanacyjnej w roku 1938 ??? Linkowałem już, bo nie pamiętam? Na specjalne żądanie ogółu mogę poszperać w archiwum... Ot, co... Postscriptum ================================== Donald Trump vows to deport millions during 'first hour in office' ================================== O ile dobrze pamiętam, u Hitlerowców było nieco mniej... Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Deportacje dawniej a obecnie... 01.09.16, 10:45 the-great-inuk napisała: > > ================================== > Donald Trump vows to deport millions during 'first hour in office' > ================================== Dlaczego ADL nie protestuje? Orientuje się może kto? Powyższe jest niezgodne z Doktryną Ggggiggguśkowatą! Odpowiedz Link
the-great-inuk Wszyscy popierają Wielkiego Inuka! 01.09.16, 11:12 Wszyscy chcemy Granic Pokoju! Wielki Inuk - Granicy Pokoju na Odrze i Nysie Łużyckiej... Israel - Granicy Pokoju w Judei i Samarii... Madziarzy u siebie... Amerykanie u siebie... Wszyscy popierają Wielkiego Inuka! Nie czczem gadaniem, a konkretnymi czynami! Odpowiedz Link