the-great-inuk 11.12.16, 10:41 Stała się krzywda... Sraczka! Sraczka! Sraczka! Skonkludował by Jaśnie Pan Baron, gdyby był jeszcze między nami... "Byłem Wam winien informacji," jak mawiał Zbyfauch z Forum Maryjnego... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the-great-inuk 30. Grudnia - zbliża się kolejna miesięcznica 11.12.16, 10:57 30. Grudnia zbliża się kolejna miesięcznica męczeńskiej śmierci Wielkiego Ojca Wielkiego Narodu Iraku Byłem Wam winien informacji... Odpowiedz Link
the-great-inuk Nasuwa mi się podejrzenie, że 11.12.16, 11:15 Szwajcarzy to Bydło Faszystowskie, Antysemity i Szmaty Rasistowskie! Inaczej by takich wiadomości nie kolportowali! Kogo to interesuje? Czytelników Forum Diaspora Polska w Niemczech z pewnością nie! Wstrząsające! Jak mawiał Janosik aus Berlin... Wielka szkoda, że nas opuścił... Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Nasuwa mi się podejrzenie, że 11.12.16, 11:30 the-great-inuk napisała: Szwajcarzy to > > Bydło Faszystowskie, Antysemity i Szmaty Rasistowskie! > > Inaczej by takich wiadomości nie kolportowali! =========================================== A Brytole też nie lepsi! ===================================================== The number of sexual assaults committed by migrants living in Austria rose by a staggering 133 per cent in 2016, figures obtained by The Freedom Party of Austria from the Ministry of the Interior have revealed. ===================================================== Jak ja nienawidzę takie mowy nienawiści! (hate speech po naszemu) Ot, co... Odpowiedz Link