maya2006 Re: wlochy dostana w doooooooooooooope !! 13.06.08, 18:11 ok, ok! nikla nadzieja hehe) Odpowiedz Link
jessi_a Re: wlochy dostana w doooooooooooooope !! 13.06.08, 18:13 mimo to Italiencom czegos brakuje ) Odpowiedz Link
maya2006 Re: wlochy dostana w doooooooooooooope !! 13.06.08, 18:40 essi_a napisała: > mimo to Italiencom czegos brakuje ) brakuje im: szybkiej gry, dobrych pilkarzy))))) ps. Die Schadenfreude ist doch noch wohl immer die beste Freude )) Odpowiedz Link
maya2006 Re: wlochy dostana w doooooooooooooope !! 13.06.08, 18:48 to za kare, ze niezasluzenie zostali mistrzem swiata)));-PP Odpowiedz Link
aptus Re: wlochy dostana w doooooooooooooope !! 13.06.08, 18:12 maya2006 napisała: > mam niejaka nadziejePP No co ty.To ich ostatnia szansa.Zobaczysz jak beda naciskac-.co najmniej 2:1 Odpowiedz Link
maya2006 Re: :((((((((((((((((((((((((((( 13.06.08, 19:22 jessi dokladnie tak! hurra i buuuu) Odpowiedz Link
maya2006 Re: :((((((((((((((((((((((((((( 13.06.08, 19:29 a komentator but- zachwyca sie wlochami jakby grali dobrze!? Odpowiedz Link
maya2006 Re: :((((((((((((((((((((((((((( 13.06.08, 19:41 nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, zeby taki karniak nie siedzial!!!! buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link
maya2006 no! 13.06.08, 19:54 cala porazka polakow to pestka w stosunku do tego co mistrz swiata prezentuje heheh))ale mam radoche!)) Odpowiedz Link
zielona_mina Re: Pomaranczowi sa rewelacyjni ;))) 13.06.08, 22:43 chyba nikt nie ogladał Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Jestem mile zaskoczoczony... 13.06.08, 23:01 ...ile pań wypowiada się tu na tematy piłkarskie. Z dużym napięciem czekam jednak, aż któraś walnie coś na miarę Carmen Thomas... Odpowiedz Link
maya2006 Re: Jestem mile zaskoczoczony... 13.06.08, 23:34 ja.nusz napisał: > ...ile pań wypowiada się tu na tematy piłkarskie. Z dużym napięciem czekam > jednak, aż któraś walnie coś na miarę Carmen Thomas... hm, nie wiem dlaczego ma ktoras cos "walnac" ? uwazasz, ze mezczyzni sa bardziej inteligentni? bardziej rozumieja sie na pilce noznej? nie wiem co carmen thomas powiedziala, ale jesli chcesz sie podzielic, to nie musisz kochany takich aroganckich wstepow robic. wal prosto z mostu, jak to facet potrafi ps. zawsze znajdzie sie jakis idiota w TV, na potwierdzenie mesiej glupoty... nieprawdaz? jaki piekny mecz byl. cudowny! Odpowiedz Link
ja.nusz Re:Wyhamuj majusia 13.06.08, 23:48 maya2006 napisała: hm, nie wiem dlaczego ma ktoras cos "walnac" ? uwazasz, ze mezczyzni sa bardziej inteligentni? bardziej rozumieja sie na pilce noznej? nie wiem co carmen thomas powiedziala, ale jesli chcesz sie podzielic, to nie musisz kochany takich aroganckich wstepow robic. wal prosto z mostu, jak to facet potrafi > ps. zawsze znajdzie sie jakis idiota w TV, na potwierdzenie mesiej glupoty...nieprawdaz? > > jaki piekny mecz byl. cudowny! Tylko jeden komentarz: GREENHORN Odpowiedz Link
maya2006 Re:Wyhamuj majusia 13.06.08, 23:54 > Tylko jeden komentarz: GREENHORN aaa rozumiem, greenhorn, no to nie ma sprawy.... wybaczam, przy takim przyznaniu sie do winy.. wybaczam! nie wiem dlaczego mi francuski trener do glowy przyszedl... powiedzial po dzisiejszym meczu "mielismy pecha" heheh no wlasnie greenhorn i greenhorn i ilu takich na swiecie sie wymadrza... Odpowiedz Link