tyra.misoux Re: Odnosze wrazenie 23.02.09, 23:12 wyniesli sie na forum "Niemcy z wyboru" Odpowiedz Link
shabbat.shalom Matematycznie ujmując sprawę... 23.02.09, 23:28 A bo to jest tak, jak ze stacjami benzynowymi w 70-tych latach. Co 3 metry była jedna. Ale w wolnej gospodarce wszystko regulują wolne siły rynkowe. I tak się stało, że niektóre latami stały puste. Później sprzedawano w nich proszek do prania. W innych mięso z indyka. Na innych zbudowano domki kilkurodzinne. Koło mnie jest “Naturgarten”na terenie byłej Tankstelle. Ale to jest normalne w dziejach świata. Coś powstaje, rośnie osiąga apogeum, starzeje się, umiera i odnowa.... Matematycznie ujmując sprawę, to jak sinusoida... I tak od milionów lat... Nie ma się co przejmować... Zgodnie z teorią Darwina: Der Stärkere setzt sich durch... Odpowiedz Link
gadupa Wreszcie cie doceniono = olano 24.02.09, 09:43 Zmiana nickow nie pomoze. Nie zauwazasz prawidlowosci, zawsze gdy sie pojawisz na jakims forum, po jakims czasie sie ono wyludnia. Czas na wyciagniecie wnioskow. Odpowiedz Link
shabbat.shalom Jesteś na właściwym tropie. 24.02.09, 10:18 gadupa napisała: Czas na wyciagniecie wnioskow. -------------------------------- Odpowiedz Link
realdirect2 Re: Odnosze wrazenie 24.02.09, 13:03 jessi_a napisała: > ze nasze Forum sie wypalilo > > jaki pan, taki kram panskie oko konia tuczy baba z wozu koniowi lzej gdzie kucharek szesc... itp. itd P.S. cbdp od pewnego czasu (cbdp = co bylo do przewidzenia) Odpowiedz Link
shabbat.shalom (cbdp = co bylo do przewidzenia) 24.02.09, 13:21 realdirect2 napisał: P.S. cbdp od pewnego czasu (cbdp = co bylo do przewidzenia) -------------------------------------- Odpowiedz Link
jureek Re: Odnosze wrazenie 24.02.09, 15:35 )) Do mnie też pasowałby ten obrazek jak ulał Boże, jak mi się dzisiaj robić nie chce! Niestety, to co mam zrobić, samo się nie zrobi. Jura Odpowiedz Link
realdirect2 ich bin doch nicht blöd! 24.02.09, 16:01 wole tluc kase i wydawac z malolata. Odpowiedz Link
shabbat.shalom Re: ich bin doch nicht blöd! 24.02.09, 18:01 realdirect2 napisał: ich bin doch nicht blöd! -------------------------------- Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Odnosze wrazenie 24.02.09, 23:07 Forum się wypaliło bo każdy z tych kilkorga uczestników okopał się na z góry ustalonej pozycji i strzela takimi samymi nabojami. Po kilku miesiącach wszyscy stają się sobie tak przewidywalni, również sami sobie, że jakakolwiek akcja albo wywołuje tę samą albo żadną reakcję. Mnie osobiście śmieszodrażnią osobnicy z poczuciem misji. Odpowiedz Link
shabbat.shalom Od 29 lat żyje na tyłach wroga (Co to za życie!?) 26.02.09, 11:29 zbyfauch napisał: Mnie osobiście śmieszodrażnią osobnicy z poczuciem misji. ---------------------------------------- Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Od 29 lat żyje na tyłach wroga (Co to za życ 26.02.09, 12:32 shabbat.shalom napisała: > zbyfauch napisał: > Mnie osobiście śmieszodrażnią osobnicy z poczuciem misji. > ------------------------------------------ > > Nie rozumiem Cię. > > A co Ty masz przeciw misji Januszka? > > Od 29 lat żyje na tyłach wroga (Co to za życie!?) > > I wynajduje SS-Manów którzy dostają bombową rentę i nie stali jeszcze przed sąd > em. > > Wyjaśnienie: > > Należy rozróżniać między dobrymi SS-Manami > > i > > niedobrymi SS-Mannami. > > Grass pochodzi z Kaszubów i jest dobrym SS-Mannem... Posłuschaj zgrzybiały skurwielu - to ty rospisujesz się tutaj o jakichś misjach, które masz do spełnienia i próbujesz innych mieszać w swój folksdojczowski proceder. Zadnych esesmanów nie trzeba wynajdować, bo oni realnie egzystują - nawet takie zawszone ślepactwo jak ty dobrze o tym wie, ale nie godzi się to z twoją folksdojczowską naturą. Odpowiedz Link
annajustyna Re: Od 29 lat żyje na tyłach wroga (Co to za życ 26.02.09, 13:58 Janusz, a jaka jest twoja natura? Bo moja jest pruska (o ile nie prusacka) . Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Od 29 lat żyje na tyłach wroga (Co to za życ 26.02.09, 14:44 annajustyna napisała: > Janusz, a jaka jest twoja natura? Bo moja jest pruska (o ile nie prusacka) . Moja jest łagodna - ale nie zawsze. Twoja pruska a może nawet prusacka natura może być ewentualnie problematyczna w Twoim miejscu zamieszkania - zasłyszane (i zawidziane) w Monachium: "Hier ruhen unter Fels und Eis, a toter Bayer und a Preiß. Bet für den Bayer lieber Wandersmann, der Preiß geht Dich an Scheißdreck an. Doch wenn Du betest - bete leis` sonst wacht er wieder auf der Preiß". Ja z Twoją naturą mam zero problemów - może się to zmienić jeżeli zaczniesz również głosić podobnie brunatną propagandę jak Asiek w duecie z lepianem. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Od 29 lat żyje na tyłach wroga (Co to za życ 26.02.09, 15:20 Lagodna natura bolszewickiego obsranca. Snisz juz o mnie zasrany lewaku? Odpowiedz Link
shabbat.shalom Re: Od 29 lat żyje na tyłach wroga (Co to za życ 26.02.09, 16:20 ja.nusz napisał: Zadnych esesmanów nie trzeba wynajdować, bo oni realnie egzystują - nawet takie zawszone ślepactwo jak ty dobrze o tym wie, ale nie godzi się to z twoją folksdojczowską naturą. --------------------------------------- Odpowiedz Link
shabbat.shalom ...twierdzi, że SS-Mannów niema... 26.02.09, 16:33 ja.nusz napisał: Zadnych esesmanów nie trzeba wynajdować, bo oni realnie egzystują - nawet takie zawszone ślepactwo jak ty dobrze o tym wie, ale nie godzi się to z twoją folksdojczowską naturą. --------------------------------------- Odpowiedz Link
zbyfauch Re: ...twierdzi, że SS-Mannów niema... 26.02.09, 16:45 shabbat.shalom napisała: (...) ja.nusz napisał: (...) A nie lepiej sobie pogadać o maryjnym hinterteilu? Ewentualnie od czasu do czasu zahaczając bez większych emocji o tematy zwane, nie wiedzieć czemu, "poważnymi"? Odpowiedz Link
shabbat.shalom Masz czelność powątpiewać w Januszkową misję? 26.02.09, 16:58 zbyfauch napisał: A nie lepiej sobie pogadać o maryjnym hinterteilu? Ewentualnie od czasu do czasu zahaczając bez większych emocji o tematy zwane, nie wiedzieć czemu, "poważnymi"? ------------------------------------------- Odpowiedz Link
shabbat.shalom Czekam tu już prawie od godziny ... 26.02.09, 17:30 Czekam tu już prawie od godziny na Twój Vorszlag poważnego tematu do dyskusji... Ale mój czas jest drogi, tu mam dwa tematy, który Ci bardziej odpowiada? Poważne tematy! O kim dyskutujemy wpierw? O tym ? pl.wikipedia.org/wiki/Immanuel_Kant albo o tym ? pl.wikipedia.org/wiki/Fryderyk_Nietzsche Odpowiedz Link
shabbat.shalom Meine Geduld ist nicht aus Gummi! N/T 26.02.09, 17:52 Meine Geduld ist nicht aus Gummi! N/T Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Czekam tu już prawie od godziny ... 26.02.09, 18:28 de.wikipedia.org/wiki/Heinz_Erhardt O nim warto albo o nim de.wikipedia.org/wiki/Boning Odpowiedz Link
shabbat.shalom jestem teraz obrażony i wyłączam kąpjuter... 26.02.09, 18:36 zbyfauch napisał: > de.wikipedia.org/wiki/Heinz_Erhardt > O nim warto > > albo o nim > > de.wikipedia.org/wiki/Boning ----------------------------------------------------- Odpowiedz Link