shabbat.shalom 24.03.09, 07:30 Samochód dla pracującego ludu... moto.pl/MotoPL/1,88389,6414120,Wielka_premiera_malego_samochodu.html ============================================ de.wikipedia.org/wiki/KdF-Wagen Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fan.club Cuśmisiemwydaje... 24.03.09, 07:39 że bardziej by mi odpowiadało jakieś auto dla nierobów. Odpowiedz Link
shabbat.shalom jakieś auto dla nierobów. 24.03.09, 07:57 fan.club napisał: > że bardziej by mi odpowiadało jakieś auto dla nierobów. ------------------------------------------------- Odpowiedz Link
fan.club Nie tylko "working class", ale nawet "hero"! 24.03.09, 19:37 www.youtube.com/watch?v=njG7p6CSbCU Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Samochód dla pracującego ludu... 24.03.09, 07:59 shabbat.shalom napisała: > de.wikipedia.org/wiki/KdF-Wagen Jakiegoś specyficznego posmaczku dostaje w tym świetle powiedzonko "Freude am Fahren". Odpowiedz Link
shabbat.shalom Aby go żółć zalała.... że go nie stać... 24.03.09, 09:20 zbyfauch napisał: > shabbat.shalom napisała: > > de.wikipedia.org/wiki/KdF-Wagen > > Jakiegoś specyficznego posmaczku dostaje w tym świetle > powiedzonko "Freude am Fahren". > ---------------------------------------------------> Automobil służy przede wszystkim do przemieszczenia się z punktu A do punktu B! Ale poniektórzy używają automobilu aby zaimponować płeci przeciwnej. To tak jak ogon u pawia.... A poniektórzy aby sąsiadowi dojebać! Aby go żółć zalała.... że go nie stać Coś zapomniałem? Proszę uzupełnić! Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Aby go żółć zalała.... że go nie stać... 24.03.09, 09:57 shabbat.shalom napisała: > Automobil służy przede wszystkim (...) A jak to się ma do mojego odczucia wywołanego skojarzeniem "Kraft durch Freude am Fahren"? Odpowiedz Link
shabbat.shalom Re: Aby go żółć zalała.... że go nie stać... 24.03.09, 10:34 zbyfauch napisał: A jak to się ma do mojego odczucia wywołanego skojarzeniem "Kraft durch Freude am Fahren"? ---------------------------- Odpowiedz Link
shabbat.shalom Re: Aby go żółć zalała.... że go nie stać... 24.03.09, 10:38 shabbat.shalom napisała: To tak jak ogon u pawia.... --------------------------------- Odpowiedz Link
shabbat.shalom Re: Dlaczego gadasz sam z soba? 24.03.09, 16:41 gadupa napisała: > shiza? ------------------------------ Odpowiedz Link