Dodaj do ulubionych

Tak SIEM zapytowuje,

23.06.09, 20:02
po co to, qrwa, czytac ? O pisaniu juz nie mowiac.
Das Leben ist kurz wie ein Flügelschlag eines Schmetterlings...

k-r
Obserwuj wątek
    • jessi_a Re: Tak SIEM zapytowuje, 23.06.09, 20:05
      ja czytalam... z kosiarka w reku, ale "kurtularnie" jest big_grin
      • jessi_a Re: Tak SIEM zapytowuje, 23.06.09, 20:36
        a teraz wszyscy jedza kolacje wink Cisza jak makiem zasial.
        • wqrwionylektor to nie kolacja, tylko aktywistom forumowym 24.06.09, 01:39
          zgaszono swiatlo i panuje cisza nocna.
          • lepian4 Re: to nie kolacja, tylko aktywistom forumowym 24.06.09, 04:09
            Ot, Wächterrat dka abasztyfikanta - ‏شورای نگهبان قانون اساسی‎- sobie
            podyskutowal
            • wqrwionylektor milcz nocny strozu! 24.06.09, 08:37
              zle kojarzysz.
              • lepian4 Re: milcz nocny strozu! 24.06.09, 09:19
                Tobie tez by to sie przydalo, wkurwiony lektorze.

Tak przy okazji, bujna fantazja forowiczow odnosnie mojej kariery
                zawodowej sklonila wielu do przeroznych wizji:
                przytocze kilka:
                - domokrazca
                - smieciarz
                - aktywista NPD
                - i oczywiscie PRO Köln
                - wkurwiony lektor dorzuca do steku bzdur i chorej fantazji nocnego
                stroza.
                Coz, tez podlo. Na nic te durne lektorskie wkurwianie sie przydalo.
                • annajustyna Re: milcz nocny strozu! 24.06.09, 09:45
                  Moje zawody sa lepsze:
                  - prostytutka,
                  - sprzataczka na czarno,
                  - bezrobotna zerujaca na udreczonym mezu, a do tego polanalfabetka.
                  Nic tak nie poprawia humoru jak lektura Foruma!
                  • wqrwionylektor nie popuscisz? 24.06.09, 11:17
                    O lepianie pisza, a o tobie nikt nie wspomina?
                    P.S. A kim jestes?
                    • thunder-mug na Uniwesytecie im. Josepha Straussa... 24.06.09, 11:29
                      wqrwionydyrektor napisał:

> O lepianie pisza, a o tobie nikt nie wspomina?
                      > P.S. A kim jestes?
                      ------------------------------------
                      • annajustyna Re: na Uniwesytecie im. Josepha Straussa... 24.06.09, 12:50
                        Dokladnie tak! A urlop, jako ze przy ciazy wielorakiej, bedzie baaaaardzooo
                        dluuugi. Uwaga, przez ten czas biblioteka pozostanie zamknieta!!! tongue_out
                        • thunder-mug Re: na Uniwesytecie im. Josepha Straussa... 24.06.09, 13:25
                          annajustyna napisała:

> Dokladnie tak! A urlop, jako ze przy ciazy wielorakiej, bedzie baaaaardzooo
                          > dluuugi. Uwaga, przez ten czas biblioteka pozostanie zamknieta!!! tongue_out

Z powyższego konkluduję, że to było in vitro?

Pięcioraczki?
                          • thunder-mug Re: na Uniwesytecie im. Josepha Straussa... 24.06.09, 13:44
                            thunder-mug napisała:

Cytat
                            Z powyższego konkluduję, że to było in vitro?

Pięcioraczki?

××××××××××××××××××××××××××××××××

A jednak miałem rację!

Ja już to widziałem na Twoich fotkach z Tower of London z przed pięciu lat.

Co mi Jesia głowę chciała urwać za moją spostrzegawczość....
                            • annajustyna Re: na Uniwesytecie im. Josepha Straussa... 24.06.09, 13:44
                              Nie jestem sloniem, piec lat w ciazy nie chodze...
                          • annajustyna Re: na Uniwesytecie im. Josepha Straussa... 24.06.09, 13:44
                            No co Ty?! Sila natury! BTW: Jezdem otwarta na propozycje immiennicze!
                            • thunder-mug Re: na Uniwesytecie im. Josepha Straussa... 24.06.09, 13:56
                              annajustyna napisała:

CytatNo co Ty?! Sila natury! BTW: Jezdem otwarta na propozycje immiennicze!

https://tiny.pl/389d

Kacper, Melchior i Baltazar

Biblijne imiona dobrze sią prezentują...
                              • annajustyna Re: na Uniwesytecie im. Josepha Straussa... 24.06.09, 13:57
                                A dla trzech dziewczynek? tongue_out
                                • thunder-mug Re: na Uniwesytecie im. Josepha Straussa... 24.06.09, 14:08
                                  annajustyna napisała:

Cytat> A dla trzech dziewczynek? tongue_out

××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××

Takiego nieszczęścia to ja Ci nie życzę.

Pomyśl o posagu...

Jak to w Chinach robią, to ja wolę nie wspominać na publicznym forum...
                • jureek Re: biedaczek 24.06.09, 09:58
                  Skarży się, że różne zawody mu przypisują, jakby sam tegonie robił. Zapomniałeś
                  już, jak zarzucałeś innemu forumowiczowi, że nie pracuje, tylko z zasiłków żyje?
                  Jura
                  • lepian4 Re: biedaczek 24.06.09, 10:53
                    Nie uzalam sie i niczego o innych nie wymyslalem. Stwierdzam, ze
                    wkurwiony lektor spudlowal, podobnie jak jego przemadrzy
                    poprzednicy. Nasi forowi Harz-erze sami chalili sie swoimi
                    osiagnieciami na tylach wroga.
                    Jureeku z twoich wypowiedzi tez wywloklem, iz zaliczyles
                    Sprachkurse, twoja zona tez byla ciagana po takich uroczystosciach.
                    Sam przeciez o tym opowiadales, co nie? Wypominalem ci to? Jesli
                    rozpowiadales o tym pod innym, mniej sensownym niciem i z tego
                    powodu czujesz sie angesprochen, to bist du selber schuld.
                    • wqrwionylektor uderz w stol, a... 24.06.09, 11:15
                      Jestes jak stroz nocny na tym forum, pojawiasz sie nad ranem. Napisalem juz, ze
                      zle kojarzysz.

Co innego ja. Qrwy juz spia, zamknalem burdel i ide spac. Po drodze zagladam
                      tutaj, nie tak regularnie jak ty.
                    • jureek Re: biedaczek 24.06.09, 11:25
                      Już raz Ci pisałem, że od początku forum piszę pod jednym i tym samym nikiem i
                      nie życzę sobie insynuacji, jakobym pisał pod innymi nickami.
                      Faktem jest, że wypominałeś innym (mi nie - przyznaję), że nie pracują i żyją z
                      zasiłków, nie płacz więc, gdy inni spekulują na temat tego, co ty robisz.
                      Jura
                      • lepian4 Re: biedaczek 24.06.09, 12:08
                        Bedziesz mnie tak draznil swa wrazliwoscia spoleczna, poprosze cie
                        uprzejmie, bys nam dokladnie opowiedzial, jak to cie Bauer
                        ausbojtowal, gdy na czarno u niego za grosze podziwiales praktyczna
                        strone rowka na dupie.
                        • jureek Re: bardzo abstrakcyjna poezja Lepiana 24.06.09, 12:16
                          lepian4 napisał:

> Bedziesz mnie tak draznil swa wrazliwoscia spoleczna, poprosze cie
                          > uprzejmie, bys nam dokladnie opowiedzial, jak to cie Bauer
                          > ausbojtowal, gdy na czarno u niego za grosze podziwiales praktyczna
                          > strone rowka na dupie.

Czy poeta może po ludzku wyjaśnić, co miał na myśli?
                          Ten tekst jest jeszcze bardziej odjazdowy niż ostatni o "bezkarnej walce z
                          wiatrakami".
                          Co Ty bierzesz?
                          Jura
                          • lepian4 Re: bardzo abstrakcyjna poezja Lepiana 24.06.09, 12:23
                            Czytam tylko to forum
                            • jureek Re: bardzo abstrakcyjna poezja Lepiana 24.06.09, 12:33
                              No i poeta nie chce wyjaśnić maluczkim swoich abstrakcyjnych strof.
                              Trudno.
                              Jura
                              • lepian4 Re: bardzo abstrakcyjna poezja Lepiana 24.06.09, 12:46
                                A widzisz, gdybys uczciwie pracowal u Bauera, tzn. odrobine sie
                                wysilal, to szybciutko zauwazylbys, jak praktyczny jest rowek na
                                dupie. Pot, swiadectwo wysilku fizyczneg, zawsze dyspretnie ciurkiem
                                splywa po roweczku, by popasc w niepamiec gdzies na dole im Nirgendwo
                                • jureek Re: bardzo abstrakcyjna poezja Lepiana 24.06.09, 12:51
                                  lepian4 napisał:

> A widzisz, gdybys uczciwie pracowal u Bauera,

Gdybym nieuczciwie pracował, to bauer by mnie wypierdolił z roboty i tyle. Bauer
                                  i bauerka pracowali razem z nami i nie było żadnego opierdalania się.
                                  Znowu myślisz schematycznie, że nie można pracować uczciwie nie pocąc się. Nie
                                  oceniaj całego świata tylko na podstawie swoich własnych życiowych doświadczeń.
                                  Jura
                                  • lepian4 Re: bardzo abstrakcyjna poezja Lepiana 24.06.09, 12:56
                                    Mialem na mysli uczciwie sie wysilal, praca na czarno nie jest
                                    uczciwa. Pocenie sie tez jest normalnym zjawiskiem, szalenie
                                    potrzebnym podczas wysilku fizycznego. Jako smieciarz i domokrazca
                                    zapewniam cie, kazdy sie poci. Trzeba spelnic jedyny warunek: aktiv
                                    den Arsch in Bewegung setzten
                                    • jureek Re: bardzo abstrakcyjna poezja Lepiana 24.06.09, 12:59
                                      lepian4 napisał:

> Mialem na mysli uczciwie sie wysilal, praca na czarno nie jest
                                      > uczciwa.

O, Q.M., powiedz to temu bauerowi, to Twój kolega-hipokryta, Republikanów
                                      wybierał (sam się chwalił) a zatrudniał tylko na czarno.

> Pocenie sie tez jest normalnym zjawiskiem, szalenie
                                      > potrzebnym podczas wysilku fizycznego. Jako smieciarz i domokrazca
                                      > zapewniam cie, kazdy sie poci. Trzeba spelnic jedyny warunek: aktiv
                                      > den Arsch in Bewegung setzten

No cóż. Widocznie znasz tylko takie specyficzne prace, gdzie trzeba aktywnie
                                      dupą ruszać. Dość ograniczony to horyzont.
                                      Jura
                                      • lepian4 Re: bardzo abstrakcyjna poezja Lepiana 24.06.09, 13:11
                                        Podaj mi imie i nazwisko mego rzekomego kolegi hipokryty, a ja cie
                                        zaprzyjaznie z urzedami, ktorzy zajmuja sie takimi hipokrytami.
                                        Chetnie ci pomoge.

Wlasnie pomyslalem, ze mogles tez segregowac ogorki u bauera.
                                        Przepraszam, ze domagalem sie potu. Nie znam sie tak dobrze na roli
                                        • jureek Re: bardzo abstrakcyjna poezja Lepiana 24.06.09, 13:13
                                          lepian4 napisał:

> Wlasnie pomyslalem, ze mogles tez segregowac ogorki u bauera.

Blisko, ale nie trafiłeś. Segregowanie tak, ale nie ogórków.

> Przepraszam, ze domagalem sie potu. Nie znam sie tak dobrze na roli

No tak, jak widać lepiej znasz się na ruszaniu dupą.
                                          Jura
                • ja.nusz Re: milcz nocny strozu! 24.06.09, 11:46
                  lepian4 napisał:

> Tak przy okazji, bujna fantazja forowiczow odnosnie mojej kariery
                  > zawodowej sklonila wielu do przeroznych wizji:
                  > przytocze kilka:
                  > - domokrazca
                  > - smieciarz
                  > - aktywista NPD
                  > - i oczywiscie PRO Köln
                  > - wkurwiony lektor dorzuca do steku bzdur i chorej fantazji nocnego
                  > stroza.

Proszę o usunięcie jednej profesji z powyższej listy - lepianowe śmieciarstwo
                  nie odnosi się w żadnym wypadku do sfery zawodowej.
                  • lepian4 Re: milcz nocny strozu! 24.06.09, 12:04
                    Tak, masz racje, to tylko twa patologiczna fantazja.
                    • ja.nusz Re: milcz nocny strozu! 24.06.09, 12:06
                      lepian4 napisał:

> Tak, masz racje, to tylko twa patologiczna fantazja.

A może jednak trochę patologicznej rzeczywistości? I nie mej a twej.
                      • lepian4 Re: milcz nocny strozu! 24.06.09, 12:12
                        Oczywiscie masz racje. Przyszlo mi zyc w tej patologicznej
                        rzeczywistosci. Najpierw zajebales mi Weltempänger, by "sie
                        ewoluowac", nastepnie za moje podatki opierdalasz sie i rozdajesz
                        porady, jak skutecznie mozna wymigac sie od placenia chcocby
                        Rundfunkgebühren.

P.S: Dla Jureeka: Niczego tutaj nie wymyslilem.
                        • jureek Re: milcz nocny strozu! 24.06.09, 12:18
                          lepian4 napisał:

> P.S: Dla Jureeka: Niczego tutaj nie wymyslilem.

Czyżby? Potrafisz udokumentować zarzut, jakoby Janusz zajebał Tobie Weltempfänger?
                          Jura
                          • lepian4 Re: milcz nocny strozu! 24.06.09, 12:28
                            Kpij sobie dalej.
                            Ale bylo wtedy zimno, wiec Januszkis fortepian przerobili sobie na
                            opal. Po co im bylo potrzebne tak wielkie pudlo?
                            • jureek Re: milcz nocny strozu! 24.06.09, 12:31
                              lepian4 napisał:

> Kpij sobie dalej.

A Ty dalej zmyślaj.
                              Nie potrafisz udokumentować zarzutu, więc przyjmuję, że go zmyśliłeś i nie
                              pomogą Twoje zapewnienia, że nie zmyślasz.
                              Jura
                              • lepian4 Re: milcz nocny strozu! 24.06.09, 12:43
                                Spytaj sie swego wychowanka, on szczci sie tym. I uwaza nawet ze w
                                ten sposob stal sie cywilizowanym czlowiekiem.

Jako dowod dostarczyc moge kartke weselna moich dziadkow z
                                zyczeniami, by to cudo techniki uprzyjemnialo im radosnie die
                                Zweisamkeit. Tylko tyle zostalo, reszta w porywach radosnego
                                oswajania krajobrazu odzyskanej macierzy zostala albo zrabowana,
                                albo kompletnie zniszczona. Moglbym oczywiscie to zrobic, ale po co?
                                Januszek nas juz dawno temu uprzedzil i znalazl sobie
                                Evolutionsendlösung. Dzis dzieli sie z nami swa szabrownicza natura,
                                pielegnowana z pokolenia na pokolenia. I to mnie bringt auf die
                                Palme!!!
                                • jureek Re: milcz nocny strozu! 24.06.09, 12:56
                                  lepian4 napisał:

> Spytaj sie swego wychowanka, on szczci sie tym. I uwaza nawet ze w
                                  > ten sposob stal sie cywilizowanym czlowiekiem.

Ty postawiłeś zarzut, więc Ciebie pytam. Nie wymiguj się odsyłaniem do Janusza.
                                  Zresztą widać już teraz, że całe to Twoje pisanie jest bardzo podobne do radia
                                  Erewań.
                                  Najpierw twierdziłeś, że Janusz TOBIE coś ukradł, teraz już spuszczasz z tonu i
                                  okazuje się, że nie Tobie, a Twoim dziadkom. Na końcu jeszcze może się okazać
                                  tak jak w dowcipie z radia Erewań o rozdawaniu rowerów w Moskwie.
                                  Jura
                                  • lepian4 Re: milcz nocny strozu! 24.06.09, 13:08
                                    Jesli chcesz, ton moge jeszcze ferszerfen. Radia Erewan tez nie
                                    znam. Po doswiadczeniach z radiem multikulti nie mam tez zalu za
                                    strate Weltemfängera. Ale to propagowanie szabrownictwa, pijanstwa,
                                    rozbojnictwa jest zwyczajnie nie na miejscu. I kros taki uczy mnie
                                    jeszcze bezczelnie wrazliwosci spolecznej. Powiedz swemu
                                    wychowankowi, by sie wreszcie ode mnie odpierdolil, a zobaczysz, ze
                                    nie bedziesz potrzebowal ode mnie dowodow, na cokolwiek
                                    • annajustyna Chlopaki! 24.06.09, 13:15
                                      Konczcie juz z ta blazenada!
                                      • jureek Re: Chlopaki! 24.06.09, 13:23
                                        annajustyna napisała:

> Konczcie juz z ta blazenada!

Zaraz, tylko chcę jeszcze Lepiana dokształcić, bo nie wie, co to radio Erewań.
                                        Ja nie toleruję takich luk w wiedzy ogólnej.

pl.wikipedia.org/wiki/Radio_Erewa%C5%84
                                        A tutaj dowcip o rowerach, do którego nawiązywałem:
                                        "P: Czy to prawda, że w Moskwie na Placu Czerwonym rozdają Mercedesy?
                                        O: Prawda, ale z małymi poprawkami: nie w Moskwie tylko w Leningradzie, nie
                                        Mercedesy tylko rowery i nie rozdają tylko kradną."
                                        Więcej dowcipów z radia Erewań można tu znaleźć:
                                        www.kaila.pl/humor/erewan.htm
                                        Jura

P.S. Na to, że Lepian przedstawi jakieś dowody, że Janusz ukradł mu jakieś
                                        radio, już nie liczę. Lepian to zmyślacz i tyle.
                                        • annajustyna Re: Chlopaki! 24.06.09, 13:45
                                          Jureek, padlam ze smiechu tongue_out.
                                          • jureek Re: wersja niemiecka 24.06.09, 14:30
                                            "Frage an Radio Eriwan: „Stimmt es, dass Grigori Grigoriewitsch Grigoriew bei
                                            der Allunions-Meisterschaft in Moskau einen roten Tschaika“ [sowjetisches
                                            Luxusauto] „gewonnen hat?“

„Im Prinzip ja, aber erstens war es nicht Grigori Grigoriewitsch Grigoriew,
                                            sondern Wassili Wassiljewitsch Wassiljew, zweitens war es nicht bei der
                                            Allunions-Meisterschaft in Moskau, sondern beim Kolchos-Sportfest in
                                            Gamsatschiman, drittens war es kein Tschaika, sondern ein Fahrrad, und viertens
                                            hat er es nicht gewonnen, sondern es wurde ihm geklaut. Aber immerhin war die
                                            Farbe rot.“

fun.wikia.com/wiki/Radio-Eriwan-Witze
                                            • thunder-mug Re: wersja niemiecka 24.06.09, 15:01

Die Niemiaszkowe Witze sind mir zu platt!
                                              • jureek Re: wersja niemiecka 24.06.09, 15:08
                                                thunder-mug napisała:

> Die Niemiaszkowe Witze sind mir zu platt!

A mi się akurat niemiecka wersja (tego konkretnie kawału) bardziej podoba, fajne
                                                jest to: "Aber immerhin war die Farbe rot".
                                                Jura
    • lepian4 Re: Tak SIEM zapytowuje, 24.06.09, 04:13
      Warum fliegt diese Sau überhaupt? Macht ihr das denn da na ja Spaß?
    • thunder-mug Niezbadane są wyroki Boskie! 24.06.09, 07:43

Ja bym radził się rozglądnąć za jakimś forum dla osób aktualnie przechodzących midlife crisis

Niniejsze forum jest przeznaczone głównie dla osób mających wszystkie kryzysy życiowe poza sobą.

Januszek nasz ukochany, na ten przykład.

Dawniej nieśmiały, zakompleksiony, cierpiący na bezsenność, wrócił znowu całkowicie do formy.

Plany emigracji porzucił. (A Jerozolima jest tak piękna)

Pozostanie nadal u Niemiaszków i będzie ich chronił od zarazy faszystowskiej.

Niezbadane są wyroki Boskie!

Allah Akbar! Allah Akbar!

PS

Ja protestuję przeciw brutalnej przemocy w Persji...

Nada na zawsze pozostanie w naszej pamięci...

Ładną dziewczyną była.

I brała lekcje śpiewu...

Z prochu powstałeś, w proch się obrócisz...
    • maria421 Tak sie zastanawiam 24.06.09, 11:53
      jaka przyjemnosc mozna czerpac z tego, ze sie komus wirtualnie przywali ?

Niby dorosli faceci, a zachowuja sie jak dzieciaki w piaskownicy...
      Nie szkoda Wam czasu na takie walki, panowie?
      • thunder-mug Nie szkoda Wam czasu na takie walki... 24.06.09, 12:12
        maria421 napisała:

> jaka przyjemnosc mozna czerpac z tego, ze sie komus wirtualnie przywali ?
        >
        > Niby dorosli faceci, a zachowuja sie jak dzieciaki w piaskownicy...
        > Nie szkoda Wam czasu na takie walki, panowie?

×××××××××××××××××××××××××××××××××××××

Die Newtonsche Physik z. B. stellt auf, dass zu jeder Aktion eine entsprechende Gegenaktion existiert

PS

A gdzie by ci panowie mieli się nadmiaru testosteronu pozbyć?
      • koelscher no i, 24.06.09, 17:24
        qrwa, nie mowilem ?!
        forum.gazeta.pl/forum/w,51283,97013361,97013361,Tak_SIEM_zapytowuje_.html
        k-r
        • lepian4 Re: no i, 24.06.09, 18:10
          No i kurwa mowiles.
          Powinienes juz wiedziec, ze tutaj zwalcza sie jedynie faszyzm, w
          mysl zasady: po trupach do celu.

Das ist sozusagen ein Forum für Fortgeschrittene
          • koelscher A to ci, 24.06.09, 19:58
            qrwa, niespodzianka !!! - Für fortgeschrittene Faschisten ? Sadisten ?
            Masochisten ? Oder - vielleicht - doch ein kleines bißchen für
            erfahrene ANAL ysten ?
            smile

k-r
            • lepian4 Re: A to ci, 25.06.09, 09:32
              Stanowczo podkresle, ze bez podstaw kaprologii, nic nie pojmiesz.
              • koelscher Jeden, 25.06.09, 18:11
                qrwa, przecinek, cos jakby zbedny jest...
                smile
                k-r
                • lepian4 Re: Jeden, 25.06.09, 22:11
                  Zbedny, a jakze!
                  Mnie sie jednak wydaje,
                  ze dobrze sie stalo,
                  ze czesc mej wypowiedzi,
                  pospiesznie,
                  moze nawet niechlujnie,
                  me sumienie bez przecinka wykasowalo
                  • jecki.p Re: Jeden, 25.06.09, 22:30
                    Niewyparzony wcale jezor