koelscher 23.06.09, 20:02 po co to, qrwa, czytac ? O pisaniu juz nie mowiac. Das Leben ist kurz wie ein Flügelschlag eines Schmetterlings... k-r Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jessi_a Re: Tak SIEM zapytowuje, 23.06.09, 20:05 ja czytalam... z kosiarka w reku, ale "kurtularnie" jest Odpowiedz Link
jessi_a Re: Tak SIEM zapytowuje, 23.06.09, 20:36 a teraz wszyscy jedza kolacje Cisza jak makiem zasial. Odpowiedz Link
wqrwionylektor to nie kolacja, tylko aktywistom forumowym 24.06.09, 01:39 zgaszono swiatlo i panuje cisza nocna. Odpowiedz Link
lepian4 Re: to nie kolacja, tylko aktywistom forumowym 24.06.09, 04:09 Ot, Wächterrat dka abasztyfikanta - شورای نگهبان قانون اساسی- sobie podyskutowal Odpowiedz Link
lepian4 Re: milcz nocny strozu! 24.06.09, 09:19 Tobie tez by to sie przydalo, wkurwiony lektorze. Tak przy okazji, bujna fantazja forowiczow odnosnie mojej kariery zawodowej sklonila wielu do przeroznych wizji: przytocze kilka: - domokrazca - smieciarz - aktywista NPD - i oczywiscie PRO Köln - wkurwiony lektor dorzuca do steku bzdur i chorej fantazji nocnego stroza. Coz, tez podlo. Na nic te durne lektorskie wkurwianie sie przydalo. Odpowiedz Link
annajustyna Re: milcz nocny strozu! 24.06.09, 09:45 Moje zawody sa lepsze: - prostytutka, - sprzataczka na czarno, - bezrobotna zerujaca na udreczonym mezu, a do tego polanalfabetka. Nic tak nie poprawia humoru jak lektura Foruma! Odpowiedz Link
wqrwionylektor nie popuscisz? 24.06.09, 11:17 O lepianie pisza, a o tobie nikt nie wspomina? P.S. A kim jestes? Odpowiedz Link
thunder-mug na Uniwesytecie im. Josepha Straussa... 24.06.09, 11:29 wqrwionydyrektor napisał: > O lepianie pisza, a o tobie nikt nie wspomina? > P.S. A kim jestes? ------------------------------------ Odpowiedz Link
annajustyna Re: na Uniwesytecie im. Josepha Straussa... 24.06.09, 12:50 Dokladnie tak! A urlop, jako ze przy ciazy wielorakiej, bedzie baaaaardzooo dluuugi. Uwaga, przez ten czas biblioteka pozostanie zamknieta!!! Odpowiedz Link
thunder-mug Re: na Uniwesytecie im. Josepha Straussa... 24.06.09, 13:25 annajustyna napisała: > Dokladnie tak! A urlop, jako ze przy ciazy wielorakiej, bedzie baaaaardzooo > dluuugi. Uwaga, przez ten czas biblioteka pozostanie zamknieta!!! Z powyższego konkluduję, że to było in vitro? Pięcioraczki? Odpowiedz Link
thunder-mug Re: na Uniwesytecie im. Josepha Straussa... 24.06.09, 13:44 thunder-mug napisała: Cytat Z powyższego konkluduję, że to było in vitro? Pięcioraczki? ×××××××××××××××××××××××××××××××× A jednak miałem rację! Ja już to widziałem na Twoich fotkach z Tower of London z przed pięciu lat. Co mi Jesia głowę chciała urwać za moją spostrzegawczość.... Odpowiedz Link
annajustyna Re: na Uniwesytecie im. Josepha Straussa... 24.06.09, 13:44 Nie jestem sloniem, piec lat w ciazy nie chodze... Odpowiedz Link
annajustyna Re: na Uniwesytecie im. Josepha Straussa... 24.06.09, 13:44 No co Ty?! Sila natury! BTW: Jezdem otwarta na propozycje immiennicze! Odpowiedz Link
thunder-mug Re: na Uniwesytecie im. Josepha Straussa... 24.06.09, 13:56 annajustyna napisała: CytatNo co Ty?! Sila natury! BTW: Jezdem otwarta na propozycje immiennicze! Kacper, Melchior i Baltazar Biblijne imiona dobrze sią prezentują... Odpowiedz Link
annajustyna Re: na Uniwesytecie im. Josepha Straussa... 24.06.09, 13:57 A dla trzech dziewczynek? Odpowiedz Link
thunder-mug Re: na Uniwesytecie im. Josepha Straussa... 24.06.09, 14:08 annajustyna napisała: Cytat> A dla trzech dziewczynek? ×××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××× Takiego nieszczęścia to ja Ci nie życzę. Pomyśl o posagu... Jak to w Chinach robią, to ja wolę nie wspominać na publicznym forum... Odpowiedz Link
jureek Re: biedaczek 24.06.09, 09:58 Skarży się, że różne zawody mu przypisują, jakby sam tegonie robił. Zapomniałeś już, jak zarzucałeś innemu forumowiczowi, że nie pracuje, tylko z zasiłków żyje? Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: biedaczek 24.06.09, 10:53 Nie uzalam sie i niczego o innych nie wymyslalem. Stwierdzam, ze wkurwiony lektor spudlowal, podobnie jak jego przemadrzy poprzednicy. Nasi forowi Harz-erze sami chalili sie swoimi osiagnieciami na tylach wroga. Jureeku z twoich wypowiedzi tez wywloklem, iz zaliczyles Sprachkurse, twoja zona tez byla ciagana po takich uroczystosciach. Sam przeciez o tym opowiadales, co nie? Wypominalem ci to? Jesli rozpowiadales o tym pod innym, mniej sensownym niciem i z tego powodu czujesz sie angesprochen, to bist du selber schuld. Odpowiedz Link
wqrwionylektor uderz w stol, a... 24.06.09, 11:15 Jestes jak stroz nocny na tym forum, pojawiasz sie nad ranem. Napisalem juz, ze zle kojarzysz. Co innego ja. Qrwy juz spia, zamknalem burdel i ide spac. Po drodze zagladam tutaj, nie tak regularnie jak ty. Odpowiedz Link
jureek Re: biedaczek 24.06.09, 11:25 Już raz Ci pisałem, że od początku forum piszę pod jednym i tym samym nikiem i nie życzę sobie insynuacji, jakobym pisał pod innymi nickami. Faktem jest, że wypominałeś innym (mi nie - przyznaję), że nie pracują i żyją z zasiłków, nie płacz więc, gdy inni spekulują na temat tego, co ty robisz. Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: biedaczek 24.06.09, 12:08 Bedziesz mnie tak draznil swa wrazliwoscia spoleczna, poprosze cie uprzejmie, bys nam dokladnie opowiedzial, jak to cie Bauer ausbojtowal, gdy na czarno u niego za grosze podziwiales praktyczna strone rowka na dupie. Odpowiedz Link
jureek Re: bardzo abstrakcyjna poezja Lepiana 24.06.09, 12:16 lepian4 napisał: > Bedziesz mnie tak draznil swa wrazliwoscia spoleczna, poprosze cie > uprzejmie, bys nam dokladnie opowiedzial, jak to cie Bauer > ausbojtowal, gdy na czarno u niego za grosze podziwiales praktyczna > strone rowka na dupie. Czy poeta może po ludzku wyjaśnić, co miał na myśli? Ten tekst jest jeszcze bardziej odjazdowy niż ostatni o "bezkarnej walce z wiatrakami". Co Ty bierzesz? Jura Odpowiedz Link
jureek Re: bardzo abstrakcyjna poezja Lepiana 24.06.09, 12:33 No i poeta nie chce wyjaśnić maluczkim swoich abstrakcyjnych strof. Trudno. Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: bardzo abstrakcyjna poezja Lepiana 24.06.09, 12:46 A widzisz, gdybys uczciwie pracowal u Bauera, tzn. odrobine sie wysilal, to szybciutko zauwazylbys, jak praktyczny jest rowek na dupie. Pot, swiadectwo wysilku fizyczneg, zawsze dyspretnie ciurkiem splywa po roweczku, by popasc w niepamiec gdzies na dole im Nirgendwo Odpowiedz Link
jureek Re: bardzo abstrakcyjna poezja Lepiana 24.06.09, 12:51 lepian4 napisał: > A widzisz, gdybys uczciwie pracowal u Bauera, Gdybym nieuczciwie pracował, to bauer by mnie wypierdolił z roboty i tyle. Bauer i bauerka pracowali razem z nami i nie było żadnego opierdalania się. Znowu myślisz schematycznie, że nie można pracować uczciwie nie pocąc się. Nie oceniaj całego świata tylko na podstawie swoich własnych życiowych doświadczeń. Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: bardzo abstrakcyjna poezja Lepiana 24.06.09, 12:56 Mialem na mysli uczciwie sie wysilal, praca na czarno nie jest uczciwa. Pocenie sie tez jest normalnym zjawiskiem, szalenie potrzebnym podczas wysilku fizycznego. Jako smieciarz i domokrazca zapewniam cie, kazdy sie poci. Trzeba spelnic jedyny warunek: aktiv den Arsch in Bewegung setzten Odpowiedz Link
jureek Re: bardzo abstrakcyjna poezja Lepiana 24.06.09, 12:59 lepian4 napisał: > Mialem na mysli uczciwie sie wysilal, praca na czarno nie jest > uczciwa. O, Q.M., powiedz to temu bauerowi, to Twój kolega-hipokryta, Republikanów wybierał (sam się chwalił) a zatrudniał tylko na czarno. > Pocenie sie tez jest normalnym zjawiskiem, szalenie > potrzebnym podczas wysilku fizycznego. Jako smieciarz i domokrazca > zapewniam cie, kazdy sie poci. Trzeba spelnic jedyny warunek: aktiv > den Arsch in Bewegung setzten No cóż. Widocznie znasz tylko takie specyficzne prace, gdzie trzeba aktywnie dupą ruszać. Dość ograniczony to horyzont. Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: bardzo abstrakcyjna poezja Lepiana 24.06.09, 13:11 Podaj mi imie i nazwisko mego rzekomego kolegi hipokryty, a ja cie zaprzyjaznie z urzedami, ktorzy zajmuja sie takimi hipokrytami. Chetnie ci pomoge. Wlasnie pomyslalem, ze mogles tez segregowac ogorki u bauera. Przepraszam, ze domagalem sie potu. Nie znam sie tak dobrze na roli Odpowiedz Link
jureek Re: bardzo abstrakcyjna poezja Lepiana 24.06.09, 13:13 lepian4 napisał: > Wlasnie pomyslalem, ze mogles tez segregowac ogorki u bauera. Blisko, ale nie trafiłeś. Segregowanie tak, ale nie ogórków. > Przepraszam, ze domagalem sie potu. Nie znam sie tak dobrze na roli No tak, jak widać lepiej znasz się na ruszaniu dupą. Jura Odpowiedz Link
ja.nusz Re: milcz nocny strozu! 24.06.09, 11:46 lepian4 napisał: > Tak przy okazji, bujna fantazja forowiczow odnosnie mojej kariery > zawodowej sklonila wielu do przeroznych wizji: > przytocze kilka: > - domokrazca > - smieciarz > - aktywista NPD > - i oczywiscie PRO Köln > - wkurwiony lektor dorzuca do steku bzdur i chorej fantazji nocnego > stroza. Proszę o usunięcie jednej profesji z powyższej listy - lepianowe śmieciarstwo nie odnosi się w żadnym wypadku do sfery zawodowej. Odpowiedz Link
lepian4 Re: milcz nocny strozu! 24.06.09, 12:04 Tak, masz racje, to tylko twa patologiczna fantazja. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: milcz nocny strozu! 24.06.09, 12:06 lepian4 napisał: > Tak, masz racje, to tylko twa patologiczna fantazja. A może jednak trochę patologicznej rzeczywistości? I nie mej a twej. Odpowiedz Link
lepian4 Re: milcz nocny strozu! 24.06.09, 12:12 Oczywiscie masz racje. Przyszlo mi zyc w tej patologicznej rzeczywistosci. Najpierw zajebales mi Weltempänger, by "sie ewoluowac", nastepnie za moje podatki opierdalasz sie i rozdajesz porady, jak skutecznie mozna wymigac sie od placenia chcocby Rundfunkgebühren. P.S: Dla Jureeka: Niczego tutaj nie wymyslilem. Odpowiedz Link
jureek Re: milcz nocny strozu! 24.06.09, 12:18 lepian4 napisał: > P.S: Dla Jureeka: Niczego tutaj nie wymyslilem. Czyżby? Potrafisz udokumentować zarzut, jakoby Janusz zajebał Tobie Weltempfänger? Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: milcz nocny strozu! 24.06.09, 12:28 Kpij sobie dalej. Ale bylo wtedy zimno, wiec Januszkis fortepian przerobili sobie na opal. Po co im bylo potrzebne tak wielkie pudlo? Odpowiedz Link
jureek Re: milcz nocny strozu! 24.06.09, 12:31 lepian4 napisał: > Kpij sobie dalej. A Ty dalej zmyślaj. Nie potrafisz udokumentować zarzutu, więc przyjmuję, że go zmyśliłeś i nie pomogą Twoje zapewnienia, że nie zmyślasz. Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: milcz nocny strozu! 24.06.09, 12:43 Spytaj sie swego wychowanka, on szczci sie tym. I uwaza nawet ze w ten sposob stal sie cywilizowanym czlowiekiem. Jako dowod dostarczyc moge kartke weselna moich dziadkow z zyczeniami, by to cudo techniki uprzyjemnialo im radosnie die Zweisamkeit. Tylko tyle zostalo, reszta w porywach radosnego oswajania krajobrazu odzyskanej macierzy zostala albo zrabowana, albo kompletnie zniszczona. Moglbym oczywiscie to zrobic, ale po co? Januszek nas juz dawno temu uprzedzil i znalazl sobie Evolutionsendlösung. Dzis dzieli sie z nami swa szabrownicza natura, pielegnowana z pokolenia na pokolenia. I to mnie bringt auf die Palme!!! Odpowiedz Link
jureek Re: milcz nocny strozu! 24.06.09, 12:56 lepian4 napisał: > Spytaj sie swego wychowanka, on szczci sie tym. I uwaza nawet ze w > ten sposob stal sie cywilizowanym czlowiekiem. Ty postawiłeś zarzut, więc Ciebie pytam. Nie wymiguj się odsyłaniem do Janusza. Zresztą widać już teraz, że całe to Twoje pisanie jest bardzo podobne do radia Erewań. Najpierw twierdziłeś, że Janusz TOBIE coś ukradł, teraz już spuszczasz z tonu i okazuje się, że nie Tobie, a Twoim dziadkom. Na końcu jeszcze może się okazać tak jak w dowcipie z radia Erewań o rozdawaniu rowerów w Moskwie. Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: milcz nocny strozu! 24.06.09, 13:08 Jesli chcesz, ton moge jeszcze ferszerfen. Radia Erewan tez nie znam. Po doswiadczeniach z radiem multikulti nie mam tez zalu za strate Weltemfängera. Ale to propagowanie szabrownictwa, pijanstwa, rozbojnictwa jest zwyczajnie nie na miejscu. I kros taki uczy mnie jeszcze bezczelnie wrazliwosci spolecznej. Powiedz swemu wychowankowi, by sie wreszcie ode mnie odpierdolil, a zobaczysz, ze nie bedziesz potrzebowal ode mnie dowodow, na cokolwiek Odpowiedz Link
jureek Re: Chlopaki! 24.06.09, 13:23 annajustyna napisała: > Konczcie juz z ta blazenada! Zaraz, tylko chcę jeszcze Lepiana dokształcić, bo nie wie, co to radio Erewań. Ja nie toleruję takich luk w wiedzy ogólnej. pl.wikipedia.org/wiki/Radio_Erewa%C5%84 A tutaj dowcip o rowerach, do którego nawiązywałem: "P: Czy to prawda, że w Moskwie na Placu Czerwonym rozdają Mercedesy? O: Prawda, ale z małymi poprawkami: nie w Moskwie tylko w Leningradzie, nie Mercedesy tylko rowery i nie rozdają tylko kradną." Więcej dowcipów z radia Erewań można tu znaleźć: www.kaila.pl/humor/erewan.htm Jura P.S. Na to, że Lepian przedstawi jakieś dowody, że Janusz ukradł mu jakieś radio, już nie liczę. Lepian to zmyślacz i tyle. Odpowiedz Link
jureek Re: wersja niemiecka 24.06.09, 14:30 "Frage an Radio Eriwan: „Stimmt es, dass Grigori Grigoriewitsch Grigoriew bei der Allunions-Meisterschaft in Moskau einen roten Tschaika“ [sowjetisches Luxusauto] „gewonnen hat?“ „Im Prinzip ja, aber erstens war es nicht Grigori Grigoriewitsch Grigoriew, sondern Wassili Wassiljewitsch Wassiljew, zweitens war es nicht bei der Allunions-Meisterschaft in Moskau, sondern beim Kolchos-Sportfest in Gamsatschiman, drittens war es kein Tschaika, sondern ein Fahrrad, und viertens hat er es nicht gewonnen, sondern es wurde ihm geklaut. Aber immerhin war die Farbe rot.“ fun.wikia.com/wiki/Radio-Eriwan-Witze Odpowiedz Link
thunder-mug Re: wersja niemiecka 24.06.09, 15:01 Die Niemiaszkowe Witze sind mir zu platt! Odpowiedz Link
jureek Re: wersja niemiecka 24.06.09, 15:08 thunder-mug napisała: > Die Niemiaszkowe Witze sind mir zu platt! A mi się akurat niemiecka wersja (tego konkretnie kawału) bardziej podoba, fajne jest to: "Aber immerhin war die Farbe rot". Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: Tak SIEM zapytowuje, 24.06.09, 04:13 Warum fliegt diese Sau überhaupt? Macht ihr das denn da na ja Spaß? Odpowiedz Link
thunder-mug Niezbadane są wyroki Boskie! 24.06.09, 07:43 Ja bym radził się rozglądnąć za jakimś forum dla osób aktualnie przechodzących midlife crisis Niniejsze forum jest przeznaczone głównie dla osób mających wszystkie kryzysy życiowe poza sobą. Januszek nasz ukochany, na ten przykład. Dawniej nieśmiały, zakompleksiony, cierpiący na bezsenność, wrócił znowu całkowicie do formy. Plany emigracji porzucił. (A Jerozolima jest tak piękna) Pozostanie nadal u Niemiaszków i będzie ich chronił od zarazy faszystowskiej. Niezbadane są wyroki Boskie! Allah Akbar! Allah Akbar! PS Ja protestuję przeciw brutalnej przemocy w Persji... Nada na zawsze pozostanie w naszej pamięci... Ładną dziewczyną była. I brała lekcje śpiewu... Z prochu powstałeś, w proch się obrócisz... Odpowiedz Link
maria421 Tak sie zastanawiam 24.06.09, 11:53 jaka przyjemnosc mozna czerpac z tego, ze sie komus wirtualnie przywali ? Niby dorosli faceci, a zachowuja sie jak dzieciaki w piaskownicy... Nie szkoda Wam czasu na takie walki, panowie? Odpowiedz Link
thunder-mug Nie szkoda Wam czasu na takie walki... 24.06.09, 12:12 maria421 napisała: > jaka przyjemnosc mozna czerpac z tego, ze sie komus wirtualnie przywali ? > > Niby dorosli faceci, a zachowuja sie jak dzieciaki w piaskownicy... > Nie szkoda Wam czasu na takie walki, panowie? ××××××××××××××××××××××××××××××××××××× Die Newtonsche Physik z. B. stellt auf, dass zu jeder Aktion eine entsprechende Gegenaktion existiert PS A gdzie by ci panowie mieli się nadmiaru testosteronu pozbyć? Odpowiedz Link
koelscher no i, 24.06.09, 17:24 qrwa, nie mowilem ?! forum.gazeta.pl/forum/w,51283,97013361,97013361,Tak_SIEM_zapytowuje_.html k-r Odpowiedz Link
lepian4 Re: no i, 24.06.09, 18:10 No i kurwa mowiles. Powinienes juz wiedziec, ze tutaj zwalcza sie jedynie faszyzm, w mysl zasady: po trupach do celu. Das ist sozusagen ein Forum für Fortgeschrittene Odpowiedz Link
koelscher A to ci, 24.06.09, 19:58 qrwa, niespodzianka !!! - Für fortgeschrittene Faschisten ? Sadisten ? Masochisten ? Oder - vielleicht - doch ein kleines bißchen für erfahrene ANAL ysten ? k-r Odpowiedz Link
lepian4 Re: A to ci, 25.06.09, 09:32 Stanowczo podkresle, ze bez podstaw kaprologii, nic nie pojmiesz. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Jeden, 25.06.09, 22:11 Zbedny, a jakze! Mnie sie jednak wydaje, ze dobrze sie stalo, ze czesc mej wypowiedzi, pospiesznie, moze nawet niechlujnie, me sumienie bez przecinka wykasowalo Odpowiedz Link
jecki.p Re: Jeden, 25.06.09, 22:30 Niewyparzony wcale jezor przycina wewnetrzny cenzor ? j. Odpowiedz Link