republican 12.06.04, 04:19 102,123,201,303,1220, ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
republican Re: Nastepny numer? 12.06.04, 16:33 megalomaniac napisał: > 110011 ? 1 Pozdr R Odpowiedz Link Zgłoś
megalomaniac Re: Nastepny numer? 12.06.04, 16:36 republican napisał: > megalomaniac napisał: > > > 110011 ? > > 1 dobrze czy źle? Odpowiedz Link Zgłoś
republican Re: Nastepny numer? 12.06.04, 23:38 megalomaniac napisał: > republican napisał: > > > megalomaniac napisał: > > > > > 110011 ? > > > > 1 > > dobrze czy źle? Oczywiscie ze dobrze, gratuluje, 1 oznaczalo tak 0 byloby nie Odpowiedz Link Zgłoś
megalomaniac Re: Nastepny numer? 13.06.04, 08:55 dziękuję...teraz poznałem Łamigłówkową nomenklaturę...!;-) serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
republican Re: Nastepny numer? 14.06.04, 13:25 megalomaniac napisał: > dziękuję...teraz poznałem Łamigłówkową nomenklaturę...!;-) > > serdecznie Jak doszedles do rozwiazania? Odpowiedz Link Zgłoś
bbaju Re: Nastepny numer? 14.06.04, 18:03 No właśnie, jak? Patrzę i patrzę na ten ciąg i nic nie widzę. Nawet odpowiedź nic mi nie nasuwa. Ale ja w tych klockach zawsze byłam lewa to i nie dziwota. Republicanie, nie masz tam w zanadrzu czegoś dla ludzi? Pozdrawiam, Baj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kriss bbaju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.04, 18:09 a ja zawsze myślałem że bbaju to chłopak!a tu taka przemiła niespodzianka Pozdrawiam gorąco Krzyś Odpowiedz Link Zgłoś
republican Re: bbaju 14.06.04, 22:36 Gość portalu: Kriss napisał(a): > a ja zawsze myślałem że bbaju to chłopak!a tu taka przemiła niespodzianka > Pozdrawiam gorąco Krzyś Ja o tym wiem od paru tygodni(szczesciarz). Beethoven napisalby "Fur Bbaju". PS Bbaju, odpowiedz daje Ci 51 w ukladzie dwojkowym, poprrzednie numery to to samo w ukladzie, 3, 4, 5 ...etc pozdrawiam PS2 nic nowego do glowy nie przychodzi, mojwe problemy sa takie latwe.. Odpowiedz Link Zgłoś
bbaju Re: bbaju 15.06.04, 22:18 republican napisał: > Gość portalu: Kriss napisał(a): > > > a ja zawsze myślałem że bbaju to chłopak!a tu taka przemiła niespodzianka > > Pozdrawiam gorąco Krzyś > Ja o tym wiem od paru tygodni(szczesciarz). > Beethoven napisalby "Fur Bbaju". Dziękuję "chłopaki" za miłe słowa. > Bbaju, odpowiedz daje Ci 51 w ukladzie dwojkowym, poprrzednie numery to to samo > > w ukladzie, 3, 4, 5 ...etc Rzeczywiście, takie to proste i cwane zarazem. Ja nawet chodziłam już koło tego kurnika, ale widząc maksymalnie 3-kę, szukałam zależności w układzie 4- kowym. Pozdrawiam, Baj Odpowiedz Link Zgłoś
republican Re: bbaju 16.06.04, 01:48 bbaju napisała: > republican napisał: > > > Gość portalu: Kriss napisał(a): > > > > > a ja zawsze myślałem że bbaju to chłopak!a tu taka przemiła niespodzi > anka > > > Pozdrawiam gorąco Krzyś > > Ja o tym wiem od paru tygodni(szczesciarz). > > Beethoven napisalby "Fur Bbaju". > > Dziękuję "chłopaki" za miłe słowa. > > > Bbaju, odpowiedz daje Ci 51 w ukladzie dwojkowym, poprrzednie numery to to > > samo > > > > w ukladzie, 3, 4, 5 ...etc > Rzeczywiście, takie to proste i cwane zarazem. Ja nawet chodziłam już koło > tego kurnika, ale widząc maksymalnie 3-kę, szukałam zależności w układzie 4- > kowym. > > Pozdrawiam, > Baj Ukrycie cyfr powyzej 3 bylo czescia "diabelskiego" planu(tak mi sie przynajmniej zdawalo) ale Megalomaniac rozgryzl to w paru minutach. Odpowiedz Link Zgłoś