lumbago_bumbago 21.11.12, 20:13 może ktoś się orientuje, czy w kioskach można dostać duże obrazki logiczne (A4 albo większe) i czy w ogóle ktoś wypuszcza obrazki oprócz Logi mix'a? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomasz.kielpinski Re: obrazki logiczne 22.11.12, 08:29 Raczej nie. Ale jeśli szukasz wyzwań, zainteresuj się stroną griddlers.net. Nieodpłatnie masz dostęp do kilku(dziesięciu?) tysięcy obrazków. Niektóre są dużo większe niż A4 (tzw. multigriddlers, największy z którym walczyłem miał 64 połączone ze sobą fragmenty 50x50.) Są też układanki wielokolorowe i tzw. triddlers, które są wariancją heksagonalną obrazków logicznych. W nieodpłatnej wersji masz możliwości zapisania dwóch obrazków, co (przynajmniej jak dla mnie) jest wystarczające. Odpowiedz Link Zgłoś
lumbago_bumbago Re: obrazki logiczne 22.11.12, 18:00 dzięki :) griddlers.net znam, kiedyś sporo korzystałam, ale nie rzuciło mi się w oczy, że można zapisać obrazek. potrzebuję drukowanego, bo sporo podróżuję, a to naprawdę wciągająca i fajna rozrywka. do tego dochodzi ubaw z malowania kredkami ;D Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz.kielpinski Re: obrazki logiczne 23.11.12, 12:27 To zajrzyj tam jeszcze raz :-) Można też kupić książki z griddlersami do samodzielnego wydrukowania. Inna kwestia czy 5$ za 40-50 zadań to dużo, czy mało. Odpowiedz Link Zgłoś
glodna_ania Re: obrazki logiczne 13.02.13, 15:00 Zgadzam się z Tobą. W tej sytuacji to najodpowiedniejsze rozwiązanie. Pochlebiam. Mam zagadkę. Dlaczego Batman skoro jest taki kozak nosi majtki na spodniach?! Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
amityr Re: obrazki logiczne 22.02.13, 17:29 [img]https://adv.adview.pl/ads/75/AVFCKHVTFDVLPHMBCVRISZUNSWOUMM_150299.jpg[/img ] Odpowiedz Link Zgłoś