Dodaj do ulubionych

zagadka-test

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 17:40
Przeczytaj pytanie, poważnie zastanów się nad odpowiedzią.

Kobieta na pogrzebie swojej matki spotkała mężczyznę, którego dotąd nie
znała. Mężczyzna wydałsię jej niesamowity, był jakby z jej snów.
Od razu go pokochała, ale nie poprosiła o jego numer telefonu i później nie
mogła go odnaleźć.
Kilka dni potem zabiła swoją siostrę.

Pytanie: Jaki był motyw zabicia siostry?
Obserwuj wątek
    • re4ct0r Re: zagadka-test 02.06.05, 19:15
      Kobieta spotkala mezczyzne na pogrzebie matki i widocznie tak jej sie spodobal
      ze postanowila zabic siostre aby na kolejnym pogrzebie znow go spotkac i tym
      razem spytac o numer telefonu.
      • Gość: Nie taki mały Re: zagadka-test IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 21:09
        Ta zagadka była na tym forum conajmniej 10 razy i dlatego tak szybko ja
        rozwiązano. Nie załamuj się, tylko przed wpisaniem rozejrzyj sie po wątkach.
        Przepisz jakąś starszą.
        • Gość: King Re: zagadka-test IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 21:16
          Ta historyjka kończy się nie tak bez pointy. Ta konieta sotkała tego faceta i
          zaczeli sie spotykać, ale kiedy dowiedział sie, jak go odnalazła, uciął jej
          głowę i zaniosł na grób siostry. Jest dolszy ciąg, ale nie wiem, czy nie za
          bardzzo horrorowy.
        • re4ct0r Re: zagadka-test 03.06.05, 00:03
          Nie taki mały napisał: "Ta zagadka była na tym forum conajmniej 10 razy i
          dlatego tak szybko ja rozwiązano"

Przykro mi ale musze Cie rozczarowac bo sam ja rozwiazalem. Nie widzialem jej
          na tym forum bo moze nie jestem tu ani od zbyt dawna ani zbyt czesto... Ale
          przeciez odpowiedz od razu sie nasuwa...
          • ebusia_fam_fatal Re: zagadka-test 03.06.05, 09:20
            ale jest to autentyczny test na psychopatow. skoro tak odpowiedziales(as) to
            oznacza, ze masz sklonnosci psychopatyczne :) powaznie
          • Gość: Nie taki mały Re: zagadka-test IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 13:30
            re4ct0r napisał:
            > Nie taki mały napisał: "Ta zagadka była na tym forum conajmniej 10 razy i
            > dlatego tak szybko ja rozwiązano"
            > Przykro mi ale musze Cie rozczarowac bo sam ją rozwiazalem.(...)
            To mnie było przykro,że znałem odpowiedź i nie miałem tej przyjemności
            zgadywać, ale Ty bądź z siebie dumny. Nie reaguj jednak w przyszłosci tak, jak
            bys był podejrzewany o przestępstwo korzystania z podpowiedzi, co nie byłoby
            dziwne,ze względu na popularnośc zagadki.Nie wierzę,ze jest to test "na
            psychopatę", więc sie nie przejmuj,choć są tacy, którzy wierzą. Jesli nawet to
            prawda - nikt Cię nie zna(wyłączając tych, którym podałes swój nick)
            Może to szeroka znajomośc Twojego nicku wśród znajomych wywołała potzebę tych
            zapewnień o samodzielności, choć ten test??... Nieznajomym jest zupełnie
            wszystko jedno,choć może też wierzą w testy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka