zbyfauch 09.08.08, 13:50 ktoś może ogląda Polonię, doskonały program. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbyfauch Re: Zmieraczki rulezują 09.08.08, 14:07 Dlaczego Przybora i Wassowski nie żyją? Na pewno stworzyliby "Balladę o Zmieraczku", żyjątku zżerającym celulozę na plaży, przewidującym sztormy, mającym orientację przestrzenną... P.S. Fantastyczny reportaż. Z zacięciem badawczym i z humorem. Odpowiedz Link
info-tw Re: Zmieraczki rulezują 13.08.08, 22:29 A skąd masz Polonię? Ja nie mam. Ale za to mam bardzo dużo tureckich, ruskich, włoskich i innych dziwadeł :/ Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Zmieraczki rulezują 14.08.08, 10:31 Polonię mam z Satelity, Hotbird 13°E. Odpowiedz Link
info-tw Re: Zmieraczki rulezują 15.08.08, 20:48 aaaaaaaaaaaaaaaa to ja pewnie mam kabla :) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Zmieraczki rulezują 16.08.08, 04:36 Ty lepiej mi powiedz dziewczynko, czy do żółtawych dywanów spęcyjalny czyszczacz błiskawyczny ję, czy mam się męczować szczotą mydlaną. Odpowiedz Link
info-tw Re: Zmieraczki rulezują 16.08.08, 15:04 O Goood a skąd ja mam to wiedzieć? Biorę to co mam pod ręką, a wogóle to mam dywan jedynie w sypialni a tam nikt prócz mnie nie zagląda, więc i dywanik czysty :) A ten co w salonie pod ławą to jednorazówka jak się pobrudzi to trza będzie wywalić (chyba). Odpowiedz Link