kasiale73 26.11.09, 22:30 czy Wasze dzieciaczki przechodziły ten etap? moja Lenka zostawiona na chwilkę sama w mig rozbiera się ze wszystkiego... przeczekuję, ale trochę mnie martwi to, że może się przeziębic Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
migi-79 Re: rozbieranie:( 26.11.09, 23:03 Moja Julka już przeszła ten etap,choć jeszcze zdarzają się jej takie akcje ale nie jest to codziennie.Mówię jej że będzie chora i będą zastrzyki i zaraz ją ubieram.Rozbieranie jej łatwo przychodzi gorzej z ubieraniem. Odpowiedz Link
aniak.1 Re: rozbieranie:( 02.12.09, 10:46 Mój Kubolec tez zcasami sie rozbiera, ale to sporadycznie i zaraz go ubieram straszac choroba Odpowiedz Link
aniak37 Re: rozbieranie:( 02.12.09, 14:29 Dzieci już tak mają , moja Weronisia ten etap w wakacje przechodziła, to latała bez ubrnia po domu, teraz jak się rozbiera to tylko z rajstop, czasmi trochę lata bez ,albo od razu ją ubieram.Zauważyłam że jak mówię żeby chodziłą bez rajstop to zaraz sama przybiega i mówi żeby jej założyć Odpowiedz Link
o-lcia Re: rozbieranie:( 04.12.09, 22:51 Olcia tez ma czasami akcje rozbierania sie Nowa opanowana czynnosc,ktora trzeba uskuteczniac Ja mowie,ze zaraz moze przyjsc pani listoniszka i jak to bedzie wygladalo jak zobaczy gola Olcie.Skutkuje Odpowiedz Link
doro-ta06 Re: rozbieranie:( 21.12.09, 01:33 To mój Rafałek umie rozebrać się z rajstopek i za pomocą moją z body i nic po za tym już Odpowiedz Link