oczko1312 17.01.05, 09:34 Jest tu jakieś porządne forum gdzie TYLKO rozmawia się po angielsku?? Jeśli tak to podajcie adres strony... Z góry dziękuję PS: Już pisze wyraźnie ponieważ ostatnio jakieś półgłówki nie mogły mnie rozczytać :P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wyrocznia Re: Porządne forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 13:14 eeeeee ja tam nie wiem, hmmm, ino mi takie cos do lba przychodzi, ze moze w tej sieci w jakims anglojezycznym kraju pisza na forumach po angielsku, no bo niby skad by mieli oni wszyscy polski znac? ale ino tak se mysle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Porządne forum IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.01.05, 20:37 świetnie, skoro już umiesz pisać wyraźnie to się jeszcze zastanów jak można znaleść jakieś forum po angielsku. Jak nie dasz rady do daj mi znać to ci powiem. Półgłówek hint: search engine Odpowiedz Link Zgłoś
ja.robot Re: Porządne forum 18.01.05, 01:00 My, tutejsze półgłówki, nie mamy pojęcia jak możesz mieć wobec nas aż tak wielkie wymagania i rządać byśmy jeszcze ci sprzedawali nasze najlepsze linki, po to , by potem obrażać naszych znajomych na innych forach. Phi!! Odpowiedz Link Zgłoś