Dodaj do ulubionych

nauka angielskiego online

02.04.13, 18:33
czy ktoś może korzystał z kursu na stronie www.chatterbox.pl? wiem, że jest to platforma umożliwiająca uczestnictwo w kursie języka angielskiego z lektorem w trybie online, ale chciałabym dowiedzieć się, jak to wygląda w praktyce. pierwsza lekcja jest gratis i pewnie z niej skorzystam, ale jestem ciekawa wszelkich opinii na ten temat.
Obserwuj wątek
    • ula.cello Re: nauka angielskiego online 27.11.13, 22:37
      ..nie wiem nic o tej szkole ale polecam szkołe uczą bardzo efektywnie:)
      www.school-on-line.com/
      pozdrawiam

U.
      • dklaudia1703 Re: nauka angielskiego online 28.11.13, 22:04
        Jak moge polecic cos do nauki angielskiego i nie tylko to polecam tę aplikację play.google.com/store/apps/details?id=pl.gkstudio.KoalaLocker.Language.quiz&hl=en
        sama kożystam z niej już dość długo i jestem bardzo zadowolona, pykam słówka nawet na przystanku. Fajna sprawa, że można ustawić sobie np. odblokowanie ekranu jako quiz językowy i tworzyć własne słowniki, pomimo że jest dużo darmowych. Na prawde polecam a aplikacja jest w zupelnosci darmowa.
      • malina15 Re: nauka angielskiego online 18.02.14, 14:00
        ja znalazłam co stakiego proxmedia.pl/english-on-time/
    • sigio Re: nauka angielskiego online 29.12.13, 11:36
      Polecam aplikacje multimedialne do nauki jęz. angielskiego do pobrania za darmo ze strony www.memotesty.pl
    • kasia-londyn Do nauki Online - tylko eTUTOR 30.12.13, 19:33
      Zdecydowanie lepiej będzie skorzystać z kursu Online na stronie: Angielski eTutor to według mnie obecnie najlepszy kurs angielskiego przez Internet - zresztą każdy może wypróbować go za Darmo.
    • active-learning Re: nauka angielskiego online 05.01.14, 13:30
      Wygraj kurs językowy przez Skype !!! www.facebook.com/KursyAngielskiegoPrzezSkype/posts/226350894212343
    • active-learning Re: nauka angielskiego online 20.02.14, 18:36
      Internet daje nieograniczone możliwości jeżeli chodzi o naukę języka angielskiego. Polecam Wam krótki artykuł o ciekawych aplikacjach, które przy współpracy z programem Skype ułatwiają a przy tym zwiększają produktywność Waszych kursów Online. Tutaj jest link do artykułu: angielskiprzezskype.wordpress.com/2014/02/20/aplikacje-ktore-pomagaja-w-nauce-jezyka-angielskiego-przez-skype/
    • bronbron1 Re: nauka angielskiego online 29.08.16, 14:50
      Nie. Ale wiem że jest szkoła angielskiego online www.snpro.pl wszystko jest szybko i łatwo. Bardzo mi się podoba. Mogę mówić, pisać i czytać. Polecam. Albo: www.facebook.com/groups/mosaicpro/
    • adrian9010 Re: nauka angielskiego online 09.01.17, 17:26
      ja słyszałem o kursie tysiąca słów www.naukaslowek.pl
    • angielskizwerwa.pl Re: nauka angielskiego online 07.09.21, 00:30
      Może przyda Ci się kanał do nauki angielskiego na youtube: Angielski z Werwą! www.youtube.com/channel/UCQ8P-DrmcnOSstLOBLJm4PA/playlists
      • tomson822 Re: nauka angielskiego online 29.12.22, 13:24
        Hej, ja natomiast polecam platformę do nauki angielskiego online.ence.pl/
    • effectiva Re: nauka angielskiego online 10.09.21, 14:17
      Z tego nigdy nie korzystałam. Polecam jednak Angielski przez Skypa Szybko, sprawnie i skutecznie!
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka