Dodaj do ulubionych

szkoły języka angielskiego

• asiek99999 Three Lions Krakow 21.06.10, 14:31
      Niewielka, przyjazna szkola w centrum Krakowa. Tylko angielski, tylko native
      speakars. Ciekawie, dynamicznie prowadzone lekcje, materialy `z zycia wziete`,
      bogaty zestaw dodatkowych darmowych zajec i materialow, wszystko to sprawia, ze
      nauka jest niesmaowicie efektywna.
      Polecam www.3lions.pl
      • kate-live Re: Three Lions Krakow 04.01.12, 11:54
        Jesli mowa o szkole Three Lions w Krakowie to mają bardzo słabe pojecie o specyfice egzaminów maturalnych, natomiast kursy konwersacyjne sa z cała pewnoscia dobre.
        Egzamin to jednak egzamin i liczy się tu nie tylko wiedza ale i kompetencja nauczyciela, który wypada by był egzaminatorem czy to głównym czy pomocniczym. Tylko taka osoba moze tak naprawdę skutecznie przygotować do egzaminu maturalnego. Zwracajcie więc na to uwagę, a nie tylko na fakt czy nauczyciel jest nativem czy nie.
        • karolka8888 Re: Three Lions Krakow 24.03.14, 23:48
          Ale przecież kursy maturalne prowadzi Pan Przemek (nie jest nativem tylko specjalistą od egzaminu maturalnego)- i zdecydowanie robi to profesjonalnie i ciekawie. Także albo tak było kiedyś albo pomyliły się szkoły. Ja polecem Three Lions :) i kursy maturalne
    • kal_ho_naa_ho Re: szkoły języka angielskiego 30.06.10, 11:22
      A co myślcie o szkole Axon?? Mnie się obiło o uszy, że jest to jedna z lepszych
      szkół. Dla mnie ważne jest to, żeby grupy słuchaczy były małe, bo tak myślę
      najlepiej jest się uczyć. czy ktoś z was może chodził do tej szkoły i może się z
      nami podzielić wrażeniami??
    • lucyinthestars szkoła angielskiego AXON 15.07.10, 10:56
      Ja miałam ostatnio okazję uczęszczać na konwersacje w tej szkole i wyszłam z
      niej zadowolona. Grupy są małe, nauczyciele nastawieni indywidualnie do uczniów,
      nie odwalają swojej roboty, tylko naprawdę się wczuwają. Ponadto można tam
      skorzystać z kursów komputerowych. Placówki mają w Krakowie, Bielsku Białej i
      Katowicach, między innymi. Fajna szkoła.
      • mrukmrukmruk Re: szkoła angielskiego AXON 02.05.11, 08:39
        Co do Axona, to nie uczęszczałem na kursy, ale słyszałem wiele pozytywnych opinii na jej temat. Sporo placówek, w kilku większych miastach Małopolski, Kraków, Olkusz, Wieliczka, Bielsko - Biała czy Katowice, oprócz tego dobrzy lektorzy i ciekawe lekcje. Może warto się zainteresować
        • motylkowa07 Re: szkoła angielskiego AXON 10.02.12, 20:49
          Nie znam ten szkoły. W sumie od samego poczatku poszłam do Speak'up wiec tez az tak bardzo sie nie interesowałam. Warto poczytac w necie opinie, to pomaga.
      • roszpunka3 Re: szkoła angielskiego AXON 14.07.11, 12:08
        Bardzo fajną szkołą jest AXON, podoba mi się podejście lektorów do prowadzonych zajęć i do studentów, prowadzą cały czas osobę uczącą się ale w taki sposób, że jest ona też niezależna i dzięki temu np. uczą studentów autokorekty co jest fajną umiejętnoscią, która zostaje po skończeniu kursu.
    • altman80 Re: Bobolanum Lublin 25.07.10, 21:18
      Kiepska szkoła - sale kiepsko wyposażone, akustyczne - słychać co się dzieje w
      sali obok, lub na korytarzu. Podręczniki kiepsko dobrane do poziomu kursu. W
      czasie lekcji nie jest wykorzystywany sprzęt video. Nauczyciel słabo panował nad
      czasem - gdy trzeba było coś zrobić samemu, przeważnie było na to przeznaczone
      zbyt mało czasu. Praca do domu była zadawana kilka razy w ciągu zajęć. Częste
      testy, które i tak nie miały wpływu na ocenę końcową. Słaby poziom. Nie polecam.
      • dzindzibou Re: Bobolanum Lublin 24.10.11, 14:16
        Tutaj jest lista szkół językowych z Lublina: opinie-o-szkolach.lublin.pl/lublin/szkoly-jezykowe-jezykow-obcych-w-lublinie/ - razem z opiniami. Niektóre są warte przeczytania, bo można się wiele dowiedzieć!
    • gosc1992 Darmowy kurs angielskiego Mediagold 26.07.10, 13:02
      Można poznać za darmo kilka tysięcy słów angielskich w formie
      wygodnych codziennych lekcji.

Tu jest link do kursu:
      www.darmowy-kurs-angielskiego.mediagold.pl/
      • aganippi Szkoła angielskiego ---- Wrocław 08.08.10, 21:17
        Za dwa lata mam maturę, a mój angielski leży i kwiczy. Mam takiego
        pecha do nauczycieli (gimnazjum, teraz liceum - porażka), że mój poziom
        za wyjątkiem kilku słówek sięga końca podstawówki. Nie oczekuję cudu,
        mam mobilizację, chcę się uczyć. Którą szkołę polecacie?
    • marasbone AXON, Kraków 19.08.10, 16:07
      Słyszeliście o tej szkole? Mają placówki w Katowicach, Wieliczce, Olkuszu i
      Bielsko-Białej. W Krakowie oczywiście też, na ulicy Karmelickiej mieści się
      siedziba. Zastanawiam się nad kursem u nich, bo słyszałem same pochlebne opinie
      o ich nauczaniu.
    • anja01 Angielski Katowice 24.08.10, 16:51
      nork.npx.pl
    • mkkrawiec Archibals vs TFLS 02.09.10, 20:19
      Co myślicie, gdzie pójść? Skłaniam się ku Archibaldowi, pomimo wyższych cen. A
      skłoniło mnie do tego to, że w TFLS podobno często zdarza się tak, że szkoła nie
      jest w stanie rozpocząć kursu z powodu braku odpowiedniej ilości słuchaczy. A z
      tego co wyczytałem, to szkoły są chyba na podobnym poziomie, tak? I jak wygląda
      sprawa z lekcjami z nativem? Przypuśćmy, że mamy dwie lekcje w tygodniu, to
      jedna jest z polskim metodykiem, natomiast druga z nativem? Jeśli macie coś
      jeszcze do dodania, byłbym zobowiązany.

pozdro
    • emproject Szkoła Języków Obcych 'Em-Project'; Olsztyn 04.09.10, 17:40
      Witamy.
      Od 1 do 15 września 2010 r. Szkoła Języków Obcych 'Em-PROJECT' prowadzi
      nabór wśród uczniów szkół podstawowych i gimnazjów do grup uczęszczających na
      dodatkowe zajęcia z języka angielskiego.
      Zajęcia odbywać się będą w Szkołach Podstawowych nr 1, 3, 6, 13, 15, 19, 30 w
      Olsztynie
      oraz w Gimnazjach nr 7, 8, 11, 13, 14, 15 w Olsztynie.
      Zajęcia będą się rozpoczynały po obowiązkowych lekcjach, co pozwoli zaoszczędzić
      czas niejednokrotnie tracony na dojazdy do odległych szkół językowych czy
      korepetytorów.
      Poza tym, uczniowie otrzymają podręczniki renomowanego wydawnictwa oraz
      wszelkie materiały wykorzystywane na zajęciach GRATIS!!!

Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą już dziś!
      Szczegóły oferty znajdują się na plakatach i ulotkach w wymienionych wyżej
      szkołach oraz na naszym profilu na nk.pl.
      Dzwoniąc pod numer 798 865 862 lub wysyłając e-mail na adres:
      sjo.emproject@gmail.com można zgłosić chęć uczestniczenia w kursie lub
      uzyskać dodatkowe informacje.
      Pozdrawiamy i życzymy miłego dnia :)
      • dzindzibou Re: Szkoła Języków Obcych 'Em-Project'; Olsztyn 24.10.11, 14:22
        Dobre szkoły angielskiego w Olsztynie można zobaczyć tutaj: opinie-o-szkolach.olsztyn.pl/olsztyn/szkoly-jezykowe-jezykow-obcych-w-olsztynie/ - są opinie uczniów więc wiadomo co się w nich dzieje i jak uczą.
    • emproject Szkoła Języków Obcych 'Em-Project' w Olsztynie 04.09.10, 17:45

Witamy.
      Od 1 do 15 września 2010 r. Szkoła Języków Obcych 'Em-PROJECT' prowadzi nabór wśród uczniów szkół podstawowych i gimnazjów do grup uczęszczających na dodatkowe zajęcia z języka angielskiego.
      Zajęcia odbywać się będą w Szkołach Podstawowych nr 1, 3, 6, 13, 15, 19, 30 w Olsztynie oraz w Gimnazjach nr 7, 8, 11, 13, 14, 15 w Olsztynie.
      Zajęcia będą się rozpoczynały po obowiązkowych lekcjach, co pozwoli zaoszczędzić czas niejednokrotnie tracony na dojazdy do odległych szkół językowych czy korepetytorów.
      Poza tym, uczniowie otrzymają podręczniki renomowanego wydawnictwa oraz wszelkie materiały wykorzystywane na zajęciach GRATIS!!!
      Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą już dziś!
      Szczegóły oferty znajdują się na plakatach i ulotkach w wymienionych wyżej szkołach oraz na naszym profilu na nk.pl.
      Dzwoniąc pod numer 798 865 862 lub wysyłając e-mail na adres: sjo.emproject@gmail.com można zgłosić chęć uczestniczenia w kursie lub uzyskać dodatkowe informacje.
      Pozdrawiamy i życzymy miłego dnia :)

• malgorzata.sokol Pruszków - angielski dla dzieci 13.09.10, 11:41
      Witam,

Bardzo proszę o radę, gdzie mogłabym zapisać 8-latka na angielski w Pruszkowie.
      Macie może jakieś "sprawdzone" kursy, lub może namiary na lektora, który mógłby przychodzić do domu?
      Proszę o pomoc,
      MS

• gisbernec Re: dobra szkoła w Kielcach... KTÓRA ??? 15.09.10, 00:13
      Szukam dobrej szkoły dla dorosłych nauczającej angielskiego od podstaw w Kielcach ... interesuje mnie kurs weekendowy. Proszę o osobiste opinie.
      • adamos70 Re: dobra szkoła w Kielcach... KTÓRA ??? 22.03.11, 21:36
        jeśli macie Speak Up, a z tego co widzę macie to może zajrzyj tam z zapytaniem o taką ofertę.
        Kielce
        Henryka Sienkiewicza 63
    • fiodor44 Re: szkoły języka angielskiego 18.09.10, 01:46
      JAKBY KTOŚ NIE ZAUWAŻYŁ:

TO FORUM JEST PEŁNE SPAMU!!!

Co piąta wypowiedź jest wrzucana przez pracownika jakiejś szkoły. Taka prymitywna forma reklamy. Mają nas za idiotów, którzy nie zauważą kryptoreklamy. I niestety często mają rację.

Posty pracowników stosunkowo łatwo poznać po stylu - pozują na młodzieżowy luz, a jednak są jakieś dziwnie sztywne.

Szczególnie posty o TFLS na początku wątku bardzo na to wyglądają - co prawda powstawały w odstępie miesiąca, ale wszystkie są w tym samym stylu, i bez używania polskich znaków. A nowego nicka można założyć w minutę.

Więc jeśli ktoś szuka tu rzetelnej informacji, to radzę sobie darować. Niestety na innych forach nie jest lepiej - pełno wpisów typu "a ja byłam i było fajniusio, zatem zapiszę się również na przyszły semestr". A ludzie jeszcze dyskutują z takimi postami. Wiele z nich powstaje przez kopiuj-wklej, wystarczy wrzucić takie zdanie do googla, i pokazuje się 50 innych forów z identycznym postem.

A WY BARANY WIERZYCIE.
    • jmichalska24 Re: szkoły języka angielskiego 07.10.10, 10:27
      Ja polecam Wam szkołę Długi język w Warszawie. Uczęszczam do niej od jakiegoś czasu i jestem bardzo zadowolona. Już niedługo rozpocznę kurs wyższego angielskiego. Na szczęście taniej dzięki rabatowi na stronie fastdeal.pl. Szkoła jest bardzo fajna, bo przyjazna uczącym się. Nauczyciele mają wysoki poziom, są tam także native speakerzy, więc jest ok.
    • altman80 Lublin Bobolanum Re: szkoły języka angielskiego 13.11.10, 19:55
      Kiepska szkoła - sale kiepsko wyposażone, akustyczne - słychać co się dzieje w sali obok, lub na korytarzu. Podręczniki kiepsko dobrane do poziomu kursu. W czasie lekcji nie jest wykorzystywany sprzęt video. Nauczyciel słabo panował nad czasem - gdy trzeba było coś zrobić samemu, przeważnie było na to przeznaczone zbyt mało czasu. Praca do domu była zadawana kilka razy w ciągu zajęć. Częste testy, które i tak nie miały wpływu na ocenę końcową. Słaby poziom. Nie polecam
    • spec24 english-by-phone.pl/ 17.01.11, 07:55
      dobra oferta dla tych, którzy mają mało czasu. Kontakt z nauczycielami w różnych krajach i różne strefy czasowe pozwalają dopasować lekcje do każdej możliwej pory. Dzięki nauce on - line mamy możliwość na kontakt z najlepszymi nauczycielami na świecie.

Najlepszą rekomendacją jest darmowy test, podczas którego ocenia nasz poziom języka, a my przekonamy się jak to działa. Na test warto zapisać się z czystej ciekawości.

Podczas moich konwersacji (poziom advanced) mogłem zdecydować się na konwersacje zgodne z moim zainteresowaniami - dopasowywali mi nauczycieli, którzy zajmowali się podobnymi rzeczami.

Jak dla mnie bardzo pozytywne zaskoczenie.
      • kaka-dum Re: english-by-phone.pl/ 21.06.11, 15:40
        Przetestowaliśmy to rozwiązanie ki\edy zobaczyliśmy ich ofertę na portalu z zakupami grupowymi. Moim zdania działa to aż nad podziw dobrze. Na pewno warto wypróbować, szczególnie, że nic to nie kosztuje.
    • masztubigos Progres Poznań 15.02.11, 23:28
      Polecam tę roczną szkołę policealną: progresjeden.pl/?q=/kierunek/2/44/J%C4%99zyk%20angielski/ Cena za semestr w przypadku wpłacenia z góry za cały wynosi 594 zł. Uważam że ta szkoła jest dużą konkurencją dla tych wszystkich szkółek językowych, które zgarniają tyle samo za marne 60 godzin w semestrze. A w Progresie tych godzin jest o wiele więcej. Kadra ucząca przyjazna i kompetentna. Można naprawdę wiele się nauczyć.
    • rodzicxx Re: szkoły języka angielskiego 09.03.11, 08:33
      Witam

Specjalnie zalozylam to konto aby napisac o beznadziejnej szkole nauki www.great-english.com
      great-english.com w Jaworznie, prowadzi ja Klaudia Drzewiecka - nie ma odpowiedniego podejscia do dzieci jak i starszej mlodziezy - wraz z mezem chcielismy sie podszkolic , ale po 3 miesiacach zadnych wynikow - pieniadze wyzucone w bloto !!!! . Nie polecam nikomu !!!!
      kdrzewiecka@me.com / 698-140-060 / great-english.com
      • jakzwyklezawisc Re: szkoły języka angielskiego 12.07.15, 14:49
        Rodzicxx bredzisz na calego Wspaniala szkola i wspaniala nauczycielka wiec nie wypisuj glupot bo obrazasz tym samym uczciwych ludzi Osoba o ktorej piszesz nigdy nie uczyla indywidualnie doroslych Tylko dzieci i nastolatki wiec swoje historyjki poczytaj sobie na dobranoc.
        Pozdrawiam wszystkich zdrowo myslacych
    • ilovereeeed Białystok - Języki Świata 31.03.11, 14:00
      Polecam ze względu na hiszpański. Pani Dorota super :)
      • apoloniazaniewska Re: Białystok - Języki Świata 28.06.11, 16:38
        Hej.
        Ja również polecam szkołę Języki Świata. Uczą własnym, autorskim systemem nauczania, mają konwersacje z nativem. Poza tym mają dobrze dobraną kadrę nauczycielską i co chyba najważniejsze... przystępne ceny :) Polecam
        • zuziacz1 Re: Białystok - Języki Świata 12.12.11, 16:44
          Ja osobiście uczę się angielskiego w Językach Świata i poleciłabym tą szkołę! Mają dobrych lektorów, w sensie kompetentnych. Miałam tam również zajęcia z lektorem ze stanów - Dan - super facet! Moją grupę prowadziły dwie lektorki - fajne rozwiązanie, bo miałam kontakt z dwoma akcentami + ten native. Zajęcia były dostosowane do godzin mojej szkoły - spokojnie zdążałam na kurs. W tym roku również się tam zapisałam! POLECAM GORĄCO!
          • kazikowa123 Re: Białystok - Języki Świata 20.12.11, 13:41
            zuziacz1 napisała:

> Ja osobiście uczę się angielskiego w Językach Świata i poleciłabym tą szkołę! M
            > ają dobrych lektorów, w sensie kompetentnych. Miałam tam również zajęcia z lekt
            > orem ze stanów - Dan - super facet! Moją grupę prowadziły dwie lektorki - fajne
            > rozwiązanie, bo miałam kontakt z dwoma akcentami + ten native. Zajęcia były do
            > stosowane do godzin mojej szkoły - spokojnie zdążałam na kurs. W tym roku równi
            > eż się tam zapisałam! POLECAM GORĄCO!

Witam, również mogę podzielić się opinią o tej szkole. Chodziłam tu na kursy angielskiego i rosyjskiego. Zajęcia są bardzo fajne. Dużo na zajęciach mówimy i dzięki temu mogę poćwiczyć wymowę :) Lektorki prowadzą zajęcia bardzo ciekawie i czas bardzo szybko mija. Bardzo ważne jest dla mnie to, że szkoła jest w centrum! A jeśli chodzi o ceny za kursy to myślę, że są przystępne i co najważniejsze są rabaty dla studentów ;) osobiście polecam tę szkołę.
    • malwi-5 Re: szkoły języka angielskiego 06.04.11, 08:38
      To ja w sumie chodziłam do wielu szkół i z każdej jestem zadowolona - wiadomo każda z nich miała swoje zalety i wady ale generalnie od chęci i nauczycieli dużo zależy :) Ja akurat trafiłam na świetnych i wiele im zawdzięczam. Ostatnio z kolei ponownie chcę zapisać się na angielski i myślę, że zdecyduję się na axon global bo mam blisko (a mają filie w kilku miastach w okolicy) no i na zajęciach dużo się mówi ;) Tak przynajmniej mówią moi znajomi :) A mi na tym szczególnie zależy.
      • super_englishteacher Re: szkoły języka angielskiego 11.04.11, 14:46
        www.englishteacher.com.pl POLECAM !
    • marcini21 Re: szkoły języka angielskiego 11.05.11, 08:24
      Witam a co sądzicie o kursie:
      Tekst linka
      szukam czegoś w takim stylu by zmotywować się jakąś do nauki.
      • robsonos Re: szkoły języka angielskiego 12.05.11, 09:35
        marcini21 napisał:

> Witam a co sądzicie o kursie:
        > Tekst linka
        > szukam czegoś w takim stylu by zmotywować się jakąś do nauki.

Marcinie, zapisz się lepiej na jakiś dobry kurs, np. w speak upie. Nie najgorszy jest też axon. Wakacje językowe to dobre wyjście na doszkolenie i jeżeli masz już sporą determinacje. Jeżeli nie wiesz jak się zmotywować, to lepiej w wakacje odpoczywaj, a w ciągu roku uczęszczaj na kurs. Regularna nauka przyniesie znacznie lepszy efekt.
        • eldoman Re: szkoły języka angielskiego 12.05.11, 22:58
          Z tych dwóch polecanych przez robsona ja bym się skłonił ku Speak Up gdyż mam porównanie bo moja dziewczyna chodziła do axona a ja do S.U i zapoznawszy się z tym co robię i w jaki sposób stwierdziła że ja mam fajniej- inna sprawa starowaliśmy z poziomu i ja ją zostawiłem lekko w tyle.
          • robsonos Re: szkoły języka angielskiego 13.05.11, 09:39
            Eldoman, wybór szkoły to bardzo istotna sprawa. Warto ją przemyśleć. W dużych miastach, zresztą w tych średnich chyba także, wybór jest znakomity. Natomiast wszelkie wakacje językowe, komiksy,książki, telewizja, film - to są fajne wspomagacze nauki, czasem także niezłe mobilizatory.
            • eldoman Re: szkoły języka angielskiego 18.05.11, 12:24
              Ależ ja się z Tobą w pełni zgadzam, ale uważam też że świadomość konsumencka jest coraz wyższa oraz że każdy wie czego oczekuje i wybierze odpowiednią szkołę dla siebie. Przynajmniej ja tak zrobiłem.
              • robsonos Re: szkoły języka angielskiego 19.05.11, 07:58
                eldoman napisał:

> Ależ ja się z Tobą w pełni zgadzam, ale uważam też że świadomość konsumencka je
                > st coraz wyższa oraz że każdy wie czego oczekuje i wybierze odpowiednią szkołę
                > dla siebie. Przynajmniej ja tak zrobiłem.

I dlatego masz, pośród wielu innych, dwie ogólne drogi kształcenia - wakacje językowe i kursy.
                Różnica między nimi jest znaczna. Bo kurs to systematyczność i chyba efektywniejsza metoda nauki, na wakacjach językowych, to można podnieść umiejętności językowe. Oczywiście pozostaje jeszcze kwestia pieniążków.
            • simkola Re: szkoły języka angielskiego 04.09.14, 14:00
              podbijam temat

szukam jakiejś szkoły z kursem przygotowującym do matury. co sądzicie o tym Długim Języku? na ich stronie kusi mnie możliwość zapłaty za kurs punktami payback
    • ohaw e-filologia angielska 19.05.11, 20:41
      witam, czy ktoś z Was wie gdzie można studiować angielski w trybie "na odległość", tak żeby uzyskać dyplom i móc potem uczyć angielskiego??
      • franekkcn Re: e-filologia angielska 30.05.11, 10:38
        Zapewne chodzi Ci o naukę systemem e-learningu. Wpisz sobie google coś w stylu studia e-learning i może jakieś szkoły robią, nie koniecznie uniwersytety ale może jakieś szkoły policealne albo prywatne wyższe uczelnie...
      • marimaris Re: e-filologia angielska 11.06.11, 14:38
        o filologii angielskiej nie słyszalam. W ogóle pierwszy raz o takim pomyśle słyszę. Prędzej o nauce online angielskiego - wideokonferencje itepe np. www.speak-up.pl/lp/SU_CONVERSATION
    • rts77 EQ Szkola Jezykow Obcych, Warszawa Natolin 12.08.11, 20:06
      zadalam tu (na forum) kilka pytan o dobra skzole jezykowa w mojej okolicy, popytalam znajomych jest decyzja: eq szkola jezykow obcych. za przemawiaja: male grupy, przyzwoite ceny, profesjonalni lektorzy po studiach (a nie w trakcie) i z doswiadczeniem, elastyczne terminy i przyjazna atmosfera. maja tez akredytacje min oswiaty i utrzymuja sie na rynku kilkanascie lat. link: www.eq.edu.pl
    • weronika_angielski123 Angielski123 interaktywny kurs języka angielskiego 31.08.11, 14:15
      Angielski123 nowy interaktywny kurs języka angielskiego opinie/ opinia

Cześć, nazywam się Weronika i chciałabym zaproponować Wam nowe rozwiązanie w dziedzinie nauki języka angielskiego, a mianowicie Angielski123.

Angielski123.pl to interaktywny kurs języka angielskiego dla dla początkujących oraz średnio zaawansowanych. Grupą docelową ćwiczeń i zagadnień poruszanych w podręczniku są osoby w wieku 15+. W podręczniku znajdziecie liczne zdjęcia, filmy oraz gry, które wzbogacą i urozmaicą Waszą naukę. Zapewniamy 100% skuteczności.

Angielski123.pl jest kolejnym produktem spółki FunEnglish.pl sp. z o.o. znanej m. in. z tworzenia:
      • interaktywnego kursu języka angielskiego dla dzieci FunEnglish.pl,
      • pierwszego multimedialnego podręcznika do nauki angielskiego dopuszczonego przez MEN
      • narzędzi do zarządzania edukacją dla nauczycieli dostępnych w FunEnglish.pl.

Kurs został przygotowany w oparciu o autorską metodę opracowaną przez międzynarodowy zespół językowy. Angielski123.pl został tak skonstruowany, aby jego użytkownik przyswajał język angielski w najbardziej naturalny sposób, czyli uczył się “myśleć po angielsku”.

Ostatnio zdobyliśmy certyfikat European Language Label, w dziedzinie nauczania języków obcych, przyznany przez Fundację Rozwoju Systemów Edukacji, co potwierdza jakość naszych metod.

Więcej o nas na:
      angielski123.pl

Zależy nam na Waszych opiniach dotyczących portalu, zawartości merytorycznej i i różnych funkcji, aby kurs był jeszcze lepszy, dlatego zachęcam do pisania.

Pozdrawiam,
      Weronika
      Zespół Angielski123
      • najlepszy.marcinkaczmarek Re: Angielski123 interaktywny kurs języka angiels 01.09.11, 14:39
        Kurs genialny: dużo zdjęć, obrazków, filmów. Ciekawe i wciągające ćwiczenia.

Marcin
        • en-ga Re: Angielski123 interaktywny kurs języka angiels 03.02.12, 20:44
          w sumie to nic nie wiadomo dalej o interaktywności kursu
          uczestniczyłem w zajęciach online i byłem zadowolony
          link dla zainteresowanych
          www.elc4u.pl
          z tego co widze to obecnie tylko kurs przygotowujący do egzaminu gimnazjalnego i matury

• najlepszy.marcinkaczmarek angielski123 - najlepszy 01.09.11, 14:40
        Kurs genialny: dużo zdjęć, obrazków, filmów. Ciekawe i wciągające ćwiczenia.

Marcin
    • szymianka21 Re: szkoły języka angielskiego 06.09.11, 13:32
      Ja jestem zadowolona z kursu w Leader School:) Miałam bardzo fajną nauczycielkę i naprawdę dużo mi dał ten ostatni rok nauki. Teraz organizują konkurs w ktorym można wygrać dożywotni kurs językowy, warto chyba spróbować, więcej info tutaj konkurs.leaderschool.com.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka