Dodaj do ulubionych

pomogę napisać pracę

29.11.15, 21:25
Oferuję pomoc przy pisaniu:
pracy zaliczeniowej, kontrolnej ( referat, rozprawka, esej, recenzja, prezentacja);
pracy dyplomowej ( licencjat, mgr) – zarówno teoretycznej jak i badawczej;
Oferuję sprawdzenie i ew. korektę pracy już napisanej, doradzam przy wyborze tematu pracy, przygotowuję plan pracy.
Każda praca jest bogata w przypisy (w miarę najnowsze) i każda dopracowana w szczegółach. Zapewniam antyplagiat, kompetencję, terminowość, dyskrecję. Nie pobieram żadnych przedpłat, cena do indywidualnego uzgodnienia, szybko odpowiadam na każde pytanie. Przedstawiam jasne warunki ewentualnej współpracy Na ew. życzenie wysyłam próbkę/wzór swojego pisania. Kontakt GG 18240258; mail kobieta@tlen.pl
Serdecznie zapraszam do kontaktu.
Obserwuj wątek
    • makowski1990 Polecam pisaniepracmgr@onet.pl jeżeli pisanie prac 16.12.15, 22:32
      Jeżeli chodzi o pisanie prac magisterskich to polecam pisaniepracmgr@onet.pl nie pamiętam adresu strony, dlatego tylko email moge podać. Korzystałem z polecania na tym forum, gdyż nie nadaje się do pisania prac magisterskich i nie miałem na czasu. Zapłaciłem niedrogo i jestem już po obronie, poradzili sobie z dość trudnym tematem i napisali szybko. Prace magisterskie tylko z polecenia, na poczatku kupiłem 1 rozdział na jakiejś stronie z reklamyy w wyszukiwarce to do niczego sie nie nadawał, dopiero polecono mi ten pisaniepracmgr@onet.pl i wtedy moglem oddac prace, która mi napisali
    • profesjonalna2016 Re: pomogę napisać pracę 02.01.16, 10:38
      PRACA dyplomowa nie ma wpływu na posiadane kompetencje. To tylko niezbędny warunek ukończenia studiów. Tak więc zamiast marnować czas na szukanie materiałów i dobór stosownej literatury zleć tę pracę profesjonalistce. Robiąc to oszczędzasz mnóstwo czasu który możesz poświęcić na ważniejsze rzeczy. Szybko, profesjonalnie i po konkurencyjnej cenie napiszę twoją pracę maturalną, zaliczeniową , dyplomową, doktorat z każdej dziedziny, na każdy temat. Opracuję także pracę badawczą lub teoretyczno-badawczą. Zadzwoń i zapytaj o temat a ja go dla Ciebie napiszę w szybkim czasie. email: pracedyplomowe2016@wp.pl
    • driss1 Re: pomogę napisać pracę 09.02.16, 14:22
      analiza satystyczna lub projektowanie badań tylko tu www.nauka.metodolog.pl/najczesciej-wykonywane-analizy-statystyczne-w-pracach-magisterskich/

www.nauka.metodolog.pl/uslugi-statystyczne-pomoc-statystyczna/
    • ojson1 Re: pomogę napisać pracę 02.05.16, 08:58
      To wszystko sciema... Sam napisałem kilka prac dyplomowych i wiem ile wkładu pracy to kosztuje(wiele godzin spędzonych bibliotekach, przed komputerem). Wątpię że ktoś zrobi to solidnie za 10-12 zł od strony nawet jeżeli ma już przed sobą napisaną prace to i przy parafrazowaniu zdań spędzi sporo czasu. Większość ludzi podających tu swoje domniemane referencje to zwykle oszusci, sublimuję że prace rzekomo przez nich napisane to nic innego jak plagiaty innych prac. Nikt nie zrobi tego za darmo... Taka praca kosztuje, ciężko jest napisać dobrą pracę w 2 tygodnie, a co dopiero gdy reklamujaca się osoba pracuje na etacie! Zanim kogoś wybierzecie pomyślcie czy sami zgodzilibyście się napisać takową prace za takie pieniądze, a co dopiero osoby z 2 fakultetami, doktorzy itp. Ludzie zastanówcie się do kogo piszecie odnośnie pracy. Ja również zajmuję się pisaniem prac... Jeżeli jesteś zainteresowany udzielę więcej informacji prywatnie. grzegorz.nosiadek@gmail.com bądź pod telefonem 509215901
    • piwonia1410 Re: pomogę napisać pracę 31.07.16, 19:43
      Oferuję pomoc w pisaniu prac dyplomowych oraz zaliczeniowych. Posiadam doświadczenie w tej dziedzinie oraz wykształcenie z zakresu ekonomii i humanistyki. Prace tworzę od podstaw (bez obaw o plagiat), a zarówno teoretyczna, jak i praktyczna część jest oparta na naukowej literaturze. Zainteresowanych proszę o kontakt w celu ustalenia szczegółów: piwonia1410@gmail.com. Pozdrawiam
      • ak-69 Re: pomogę napisać pracę 02.08.16, 00:26
        >PRACA dyplomowa nie ma wpływu na posiadane kompetencje. To tylko niezbędny warunek
        >ukończenia studiów. Tak więc zamiast marnować czas na szukanie materiałów i dobór stosownej
        >literatury zleć tę pracę profesjonalistce.

Akurat w moim przypadku pisanie pracy ma wpływ na kompetencje przez poszerzenie wiedzy ze studiów.
        Tyle, że pisanie pracy mgr na politechnicej nie polegało na "kopiuj/wklej" z podręczników, stron. Oparta też jest na konkretnych badaniach, które trzeba pokazać i omówić, a nie jedynie przeczytać opis z kartki. Komisja na bieżąco zadawała pytania i jedna nieścisłość, której bym nie wyjaśnił pokazałaby, że jest zerżnięta, a nie napisana samodzielnie.

Gdybym miał to zlecić polecanym na forum "profesjonalistom", to są oni faktycznie profesjonalistami, ale w technikach wyszukiwania gotowych prac i plagiacie ich takimi technikami, aby zmniejszyć ryzyko wykrycia oszustwa przez systemy antyplagiatowe.

• anka1250 Re: pomogę napisać pracę 01.09.16, 19:51
      Pisanie prac tylko w www.magisterka.com. Zamówiłam tam w tym roku i jestem zadowolona z obsługi i jakości. Zawsze można do nich zadzwonić i dopytać o szczegóły. Firmę poleciła mi koleżanka, która też u nich zamawiała.
      • ak-69 Re: pomogę napisać pracę 01.09.16, 23:46
        A z jakiego kierunku studiów ta praca mgr?
        No i na jakiej uczelni te studia.

Jeśli cała praca ogranicza się np. do skopiowania, odpowiedniego ułożenia paragrafów kodeksu prawa karnego, wpisania komentarzy, a potem wyuczenia się na pamięć i cytowania na obronie, to faktycznie takie kupowanie może dla niektórych wydawać się sensowne.

Co z tego jednak jak po studiach nie będą wiedzieć znaczenia najprostszych paragrafów.
        Potem zdziwienie, że rok po niezłym kierunku studiów i zero pracy. Tym razem nie magisterskiej lecz zawodowej.
        Na rozmowie kwalifikacyjnej do kancelarii prawniczej nie wystarczy cytat z pracy mgr, bo przed rozmową nawet nie zna się jej tematu, a jedynie dziedzinę (np. prawo).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka