Dodaj do ulubionych

ARCHIBALD - prośba o opinie

10.09.03, 08:38
Obserwuj wątek
    • Gość: upsyy Re: ARCHIBALD - prośba o opinie IP: 193.109.115.* 11.09.03, 12:35
      mnie też interesuje opinia na jej temat,
      pozdr.
      • Gość: leroy Re: ARCHIBALD - prośba o opinie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.03, 15:23
        Chodzac do archibald placi sie za sama nazwe (marke). Jest wiele lepszych
        szkol w Wawie!
        Look and you will find!
        • Gość: upsyy Re: ARCHIBALD - prośba o opinie IP: 193.109.115.* 12.09.03, 09:44
          Moze moglbys podac kilka szkol Twoim zdaniem najbardziej interesujacych?
          pozdr.
          • Gość: leroy Re: ARCHIBALD - prośba o opinie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.03, 14:57
            1. Metropolitan College
            2. International House
            3. Choice Language Centre
            4. Warsaw Study Centre
            • Gość: Paul Re: ARCHIBALD - opinions IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.03, 13:38
              Hello, I am a native speaker at Archibald and I teach at 3 other schools as
              well. Archibald is the best of these. Their teachers are well-trained and
              we are held to very high standards. I can honestly recommend Archibald
              and it's not just because I teach there. I'm not getting paid for posting
              good things about it!

• Gość: ppp Re: ARCHIBALD - opinions IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 28.09.03, 17:41
                I can honestly recommend Archibald
                > and it's not just because I teach there. I'm not getting paid for posting
                > good things about it!

`````````````````````````````````
                ..but you will certainly benefit from it. Do you really think anybody believes
                you? Such a load of crap...
    • michal_wawa Re: ARCHIBALD - prośba o opinie 30.09.03, 11:12
      Byłem na kursie 60-godzin i muszę powiedzieć, że zrobiłem postępy. Jak dla mnie
      główną zaletą kursu była mała liczba osób (5-6). Wcześniej miałem zajęcia w
      grupie 10-12 i muszę przyznać że dopiero w małej grupie nauka ma sens. Ogólnie
      polecam Archibalda - cena spora ale za to małe grupy i dobra organizacja kursu.
      Ogólnie polecam.
      Pzdr.
    • lottery Re: ARCHIBALD - prośba o opinie 30.09.03, 23:08
      ja skonczylam tam wlasnie kurs wakacyjny. czasem mialam wrazenie, ze zajecia
      tocza sie zbyt wolno, a native-speaker pojawia sie zbyt rzadko.
      no i przerabianie jednej ksiazki przez 3 semestry to chyba jednak troche
      naciaganie ludzi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka