Dodaj do ulubionych

który odtwarzacz mp3/4

IP: *.pulsar.net.pl / *.victoria.pulsar.net.pl 17.07.05, 17:52
Witam!!
Jestem zainteresowany kupnem odtwarzacza mp3 ale nie wiem który wybrac:
Creative MuVo TX 512 MB
www.allegro.pl/show_item.php?item=56942734
czy mp4 digital player-czyli nie firmowy
www.allegro.pl/show_item.php?item=57808231
Za 1 przemawia jakość a za 2 ilość opcji(przede wszystkim radio + funkcja nagrywania z niego,wbudowany akumulator,)
Czy jakosc odtwarzania jest porównywalna??
Pozdrawiam

Obserwuj wątek
    • Gość: Konrad Re: który odtwarzacz mp3/4 IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 17.07.05, 18:03
      Ja bylbym za tym drugim chociazby dlatego ze ma radio. A pierwszy jest mniej
      funkcjnalny ale marka a za marke sie placi:). Trzeba pamietac ze jest to
      sprzet, ktory szybko sie rozwija i wydaje mi sie ze nalezy kupowac niedrogie a
      za to funkcjonalne egzemplarze i ewentualnie po jakims czasie go sprzedac po co
      zeby znowu kupic cos taniego ale z nowszymi i bardziej uzytecznymi funkcjami.
      • Gość: Sagi Re: który odtwarzacz mp3/4 IP: *.net / *.net 01.08.05, 14:27
        Mam MuVo TX 512 FM.
        Pojemność idealna, choć trochę za mało żeby przenosić filmy do kumpla (ale od
        niedawna jest już muvo tx2 z 1gb). Muzyki mieści się dużo, dlatego z radia nie
        korzystałem ani razu. Dyktafon dupny jak cholera, żeby nagrało się coś dobrze
        trzeba krzyczeć, takze na wykłady się nie będzie nadawał. Poza tym jest bardzo
        funkcjonalny, nie musisz nosić żadnego kabelka usb. Trochę zżera baterii, także
        bez akumulatorków ani rusz. Muzyka bardzo dobrej jakości (jak na tą cenę),
        słuchawki słabe, radzę zmienić od razu (teraz creative w swojej ofercie ma
        model EP-630 pl.europe.creative.com/products/product.asp?
        category=437&subcategory=441&product=11397 . Pasmo przenoszenia takie jak
        indentycznych sony a tańsze o chyba 30 zł). Jedyne co mnie wkurza w nim to
        lekko latająca klapka od baterii, ale domowej roboty pokrowiec dobrze się
        sprawuje i wsio ok.
        Wziąłbym creative :P
        • Gość: ss muvo - problem IP: 5.2.* / *.chello.pl 13.08.05, 13:16
          Ja tez tylko bez radia i mam problem.
          Po nagraniu na dyktafon powstaje wav, ktory moge sobie potem odsluchac ale tylko
          na movo bo po przeniesieniu na pc nie da sie tego odtworzyc. Niby normalny wav a
          nie chce go nic czytac.

Tez tak masz?
          • marcin82 muvo - inny problem 14.08.05, 21:16
            Mam muvo n200 1GB i nie ma problemu z przenoszeniem plikow wav i odsluchiwaniu
            ich na komputerze, choc moze dlatego ze to troche inny model?
            Jednak zaczynam zalowac, ze wydalem tyle kasy za ten odtwarzacz, bo mam z nim
            problemy, a jest to juz drugi egzemplarz - pierwszy przestal po prostu dzialac
            po tygodniu normalnego uzywania, zawiesil sie na amen. Teraz ten drugi
            egzemplarz wylacza mi sie i resetuje na koncu kazdego utworu, tzn kiedy konczy
            sie jedna piosenka nie przeskakuje na nastepna tylko sie wylacza i resetuje do
            stanu sprzed ostatniego normalnego wylaczenia... Moze to kwestia
            oprogramowania? Moze tez ktos z Was mial taki problem?
          • Gość: Sagi Re: muvo - problem IP: *.net / *.net 15.08.05, 13:01
            Ze zgrywaniem na dysk nie było żadnych problemów. Na stronce creative można
            ściągnąc update do oprogramowania, moze to pomoże.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka