Dodaj do ulubionych

PDP-436XDE PIONEER

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.06, 19:23
Proszę żeby napisał ktoś kto ma ten telewizor, czy waryt jest on swojej ceny.
Proszę tylko użytkowników o wypowiedzi. Chodzi o modele PDP-436XDE
lub FDE 43 cale. Chodzi głównie mi o jakosc obrazu
Obserwuj wątek
    • Gość: Paweł Re: PDP-436XDE PIONEER IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.06, 20:44
      Ma ktoś tego Pioneera albo widzial go w akcji?:-)
    • Gość: locoloco Re: PDP-436XDE PIONEER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 21:48
      witam
      dużo opinii masz na
      www.hdtv.com.pl - forum
      zbiera jako jakość obrazu najlepsze ocny na świecie. Żaden nie posiada takiej
      jakości i palety barw.
      Sprawdź czy masz gwarancję polską - uchroni Cię to przed wieloma kłopotami.
      pozdrawiam
      Kiki
      • Gość: Paweł Re: PDP-436XDE PIONEER IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.06, 21:49
        Ma ktoś jeszc ze doświadczenie z takim telewizorem?
        Pozdrawiam
        • Gość: lllllllooookkkooll Re: PDP-436XDE PIONEER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 22:16
          No przeciez slyszales kolego, ze mamy duzo opinii na www.hdtv.com.pl.

Wiadomo, nie od dzis ze to najlepszy niezalezny portal AV.

Wszystkie chlopaki ze sklepu sie tam wpisuja na biezaco zeby byl pelny przeglad
          sytuacji.

• Gość: Paweł Re: PDP-436XDE PIONEER IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.06, 22:22
            Słyszałem właśnie o tych przekrętach:) Proszę jakiegoś użytkownika tego
            telewizora o opinię!! JAKIEŚ UCZCIWEGO UŻYTKOWNIKA< KTORY JUZ POSIADA TEM
            ODBIORNIK!
          • Gość: locoloco Re: PDP-436XDE PIONEER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 23:08
            witam
            obrażasz ludzi!!!
            obrażasz użytkowników plazm - którzy sie tam logują
            Piszą tam o wadach i zaletach Pioneera - cytując wypowiedzi z różnych stron
            świta.
            A Ty i tak tego nie zrozumiesz .
            Nigdy nie piszesz do tematu - tylko jako Cieć - potwarzasz głupoty. Choćbyś się
            krył za milionem ników widać od razu styl.

I jak zwykły tchórz mozesz tylko sie schować za monitorem.
            Nigdy zza niego nie wyjrzysz .

ale Cię gorąco pozdrawiam

• Gość: Paweł Re: PDP-436XDE PIONEER IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.06, 23:45
              Och jakiś ty szlachetny! Mimo mego hamstwa mnie pozdrawiasz... wiecie co? Forum
              internetowe traci sens, trudno odróżnić sprzedawcę od nie sprzedawcy.
              Odróżniasz styl locoloco? To kim jestem? Z wyksztalcenia jestem progamistą,
              wiem już, że wiele LAIKÓW którzy zadają podsrawowe pytania, MAJĄ IDENTYCZNY IP
              jak Twój. Proszę - nie odpowiadaj na tego posta. Dosyć Twoich prostackich
              manipulacji w stylu "obrażasz ludzi!!!" Nie jestem osobą inteligentną
              pisząc "się
              >
              > krył za milionem ników widać od razu styl. " - sam siebie ośmieszasz. wiesz
              co Cie zgubiło? $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$4

I nie są to moje odczucia lecz dużej części dorumowiczów.

Pozdrowiam Kikiego
              • Gość: sagem Re: PDP-436XDE PIONEER IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 00:01
                Locoloco trochę przesadza, ale to nie powód zeby na niego tak skakac. Moim
                zdaniem ma on dużą wiedzę i tani sklep. Jednak czasem na prawde przesadza
              • Gość: locoloco Re: PDP-436XDE PIONEER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 00:23
                witam
                jeśli jesteś programista to wiesz doskonale ,że uzywam nicka wyłacznie do
                opowiedzi lub do podpowiedzi.
                Jeśli twierdzisz że jest inaczej - to opowiadasz .
                jeśli wprowadzam temat - to robię wylacznie pod swoim nickiem.

Jeśli kogoś uraziłem - przepraszam - nie było to moją wolą.
                pozdrawiam
                • Gość: Paweł Re: PDP-436XDE PIONEER IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 00:26
                  Miał ktoś tego PIONEERA???????????
                • Gość: Paweł Re: PDP-436XDE PIONEER IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 00:26
                  Miał ktoś tego PIONEERA???????????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka