Dodaj do ulubionych

DVD do technicsa

08.09.06, 20:58
Mam wiezę technicsa (starego typu , tzw kolor grafit, złożoną z klocków: tuner, magnet, wzmacniacz i odtw.CD)
Tzn taką jakie się kupowało w latach 90-tych

Obecnie mam sporo muzy na MP3 i marzy mi się odtwarzenie tego z płyt DVD - wchodzi masa utworów. Wiem, że odtwarzacz DVD można już kupić za 100 pln ale czy są jakieś odtwarzacze kompatybilne (klasą, kolorem, wyglądem) do starych Technicsów ?. Obecnie większość odtwarzaczy DVD jest srebrna i pewnie jest szersza niż sprzęt audio.
Obserwuj wątek
    • Gość: normalny Re: DVD do technicsa IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.06, 23:41
      Odtwarzaczy dvd koloru czarnego jest sporo obecnie, gorzej moze byc z dobraniem
      szerokosci sprzetu, ale polecam:
      www.hoopla.pl/product_info.php/cPath/68_78/products_id/11490lub
      www.hoopla.pl/product_info.php/cPath/68_78/products_id/6217
    • Gość: Jan Re: DVD do technicsa IP: *.gdynia.mm.pl 09.09.06, 17:19
      może być czarny :
      www.panasonic.pl/oferta.php?prod=2956
      i szerokość powinna pasować do technicsa , bo to ta sama firma

Technicsa już nie robia ale Panasonica
    • atlon Re: DVD do technicsa 12.09.06, 08:13
      Ja mam taką samą z tym że bez magnetofonu (kiedys jak najbardziej był AZ-7 full
      wypas)mam jeszcze procesor dźwięku. Co do DVD od dwóch lat mam czarnego
      Pioneera model 470, fakt że jest węższy o 1 centymetr, ale jest ustawiony na
      samej górze i mi osobiście nie przeszkadza, a działa super.
      Pozdrowionka
      • Gość: technics Re: DVD do technicsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 12:25
        Najlepszym modelem decka Technicsa był RS-B965 i to był full wypas, dokładna
        kalibracja, trzy układy redukcji szumów, filtr MPX, bezpośrednie wejście do
        nagrywania z CD z większą czułością, opcje wyswietlania licznika itp itd.,
        żadne tam badziewiarskie AZ-7 bleeeeee
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka