nicol.lublin 05.12.07, 23:40 wybaczcie prywatę, ale już mi się nudzi czy to moje zdjecie tak szpetne, że milczysz? czy też listonosz z poczty gazetowej strajkuje znowu??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blizej-nieba a świat jest taki mały :) 06.12.07, 08:50 Skoro powstał już watek z_mazurowy, to się dopiszę ze swoją refleksja, ze swiat jest mały, a net nieanonimowy.... Jak weszłam pieerwszy raz na to forum (daaaaawno temu....) to z_mazur się własnie rozwodził. Lubiłam go czytać, bo nie był zaslepiony, umiał dostrzec swoja winę, ciepło pisał o żonie i córce. No i tak trwało..... Aż tu nagle ostatnio, nie ukrywam, że przez pewien portal towarzyski, który ostatnio przeżywa boom , skojarzyłam go z pewnym chłopakiem, poznanym 20 lat temu Pamietam, jak wracali - ze swoja późniejszą żoną - ze szkoły, trzymając się za ręce, pamietam swoje zdziwienie imieniem, które nadali córce Pozdrawia Cie koleżanka ze szkoły Fajny facet z Ciebie wyrósł Odpowiedz Link
z_mazur Re: a świat jest taki mały :) 06.12.07, 08:59 Ło matko... ))) Rzeczywiście świat jest mały. Koleżanka ze szkoły...? Teraz to mi spokoju nie da. Może jakaś mała podpowiedź...? Albo informacja na priv. ))) Odpowiedz Link
nicol.lublin Re: a świat jest taki mały :) 06.12.07, 09:06 dziękuję, juź dostałam. teraz muszę strawić i odpowiem mam nadzieję, że cię nie zanudzam? Odpowiedz Link
salsa13 Re: z_mazur 06.12.07, 09:24 ło matko to teraz tak sobie zdjęcia-oferty przesyłacie?)) super!!! Odpowiedz Link
nicol.lublin salsa 06.12.07, 09:26 dlaczego zaraz oferty? tobie też mogę wysłać jeśli chcesz, i jak się domyślasz, nie będzie to żadna oferta. no chyba,że taka, żeby pisać do siebie maile... Odpowiedz Link