Dodaj do ulubionych

dvd do 250 zł

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 12:41
Jakie najlepsze jest dvd do kwoty 250 zł ???
Obserwuj wątek
    • Gość: hintur Re: dvd do 250 zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 12:51
      chodzi mi o odtwarzacz pod tv
    • Gość: wasa Re: dvd do 250 zł IP: 213.17.150.* 13.12.06, 21:26
      Ja dziś kupiłam odtwarzacz Philips DVP 3040 za 198 zł. W Auchan była promocja -
      z reguły nie kupuję takiego sprzętu w supermarketach, ale chodziło mi
      konkretnie o ten model, a cena godna uwagi, moim zdaniem. W podobnym przedziale
      cenowym widziałam jedynie DVD marki Manta, Akira i jakieś Wowo.

Ten model nie jest pewnie najnowszy i najlepszy, ale czytałam o nim pochlebne
      opinie w necie, a do zastosowań domowych niewybrednego użytkownika chyba
      wystarczy. Pozostały sprzęt rtv mam też Philipsa, więc wybór miałam ułatwiony.
      Nie wypróbowałam go jeszcze, bo w pudełku nie dają kabla Euro do połączenia
      odtwarzacza z TV. Ale wygląda bardzo ładnie - mały, lekki i elegancki.

Opinia niefachowa, bo brakło kwestii merytorycznych. Chciałam się po prostu
      pochwalić zakupem, mam nadzieję, że bedzie trafiony :-)) Tyle.
      • Gość: Stary Wyga Manta z hipermarketu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 21:48
        Mam ją ze dwa lata (Model DVD 007 Emperor 2) i nie jestem w stanie zauważyć
        różnicy w obazie pomiędzy odtwarzaczem Sony (prosty model) nagrywarką Philips
        890 (dostała nagrodę EISA i kosztowała 4 lata temu 3,5 tys zł) i tą taniochą.
        Manta ruuulez! I jeszcze zupełnie niechcący załatwiła na amen słynnego łowcę
        krokodyli - ale tu mowa o rybie - płaszczce, która jest w ich logo
    • Gość: hintur Re: dvd do 250 zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 11:26
      Moze jeszcze jakies opinie. Bardzo prosze.
      • Gość: a Re: dvd do 250 zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 11:42
        moim zdaniem nie zauważysz różnicy pomiędzy odtwarzaczem za 250zł a takim za
        150zł. Dlatego polecam albo Wiwę138 (za 160zł w conforamie), albo easytouch za
        145zł.
        Oba czytają wszystko: dvd, dvd nagrywane, dvd niesfinalizowane, divx, polskie
        napisy w dowolnym formacie.

easytouch jest staranniej wykonany niz wiwa.
        • yapkovitz Re: dvd do 250 zł 15.12.06, 11:24
          Korr
      • pantalon Re: dvd do 250 zł 15.12.06, 12:19
        kup kotrys z tych tanszych :)
        wiwa, korr, bellwood, manta to wszystko odtwarzacze ktory czytaj wszystkie
        plytki oprocz plytek chodnikowych :)

PanTalon

P.S
        ja mam belka kupilem dla dziecka i jakos zostal :)
        • Gość: hintur Re: dvd do 250 zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 08:23
          Dzieki wszystkim. Juz wybralem. Co prawda za 299 zł ale kupiłem PIoneera 395 -
          s. Podobno w tej cenie jeden z najlepszych a plus ma podobno taki ze czyta w
          porownaniu z innymi w podobnej cenie wiecej plyt w tym tez tych uszkodzonych,
          gdyz ma bardzo czuły laser. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka