Gość: hintur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 12:41 Jakie najlepsze jest dvd do kwoty 250 zł ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hintur Re: dvd do 250 zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 12:51 chodzi mi o odtwarzacz pod tv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasa Re: dvd do 250 zł IP: 213.17.150.* 13.12.06, 21:26 Ja dziś kupiłam odtwarzacz Philips DVP 3040 za 198 zł. W Auchan była promocja - z reguły nie kupuję takiego sprzętu w supermarketach, ale chodziło mi konkretnie o ten model, a cena godna uwagi, moim zdaniem. W podobnym przedziale cenowym widziałam jedynie DVD marki Manta, Akira i jakieś Wowo. Ten model nie jest pewnie najnowszy i najlepszy, ale czytałam o nim pochlebne opinie w necie, a do zastosowań domowych niewybrednego użytkownika chyba wystarczy. Pozostały sprzęt rtv mam też Philipsa, więc wybór miałam ułatwiony. Nie wypróbowałam go jeszcze, bo w pudełku nie dają kabla Euro do połączenia odtwarzacza z TV. Ale wygląda bardzo ładnie - mały, lekki i elegancki. Opinia niefachowa, bo brakło kwestii merytorycznych. Chciałam się po prostu pochwalić zakupem, mam nadzieję, że bedzie trafiony :-)) Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary Wyga Manta z hipermarketu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 21:48 Mam ją ze dwa lata (Model DVD 007 Emperor 2) i nie jestem w stanie zauważyć różnicy w obazie pomiędzy odtwarzaczem Sony (prosty model) nagrywarką Philips 890 (dostała nagrodę EISA i kosztowała 4 lata temu 3,5 tys zł) i tą taniochą. Manta ruuulez! I jeszcze zupełnie niechcący załatwiła na amen słynnego łowcę krokodyli - ale tu mowa o rybie - płaszczce, która jest w ich logo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hintur Re: dvd do 250 zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 11:26 Moze jeszcze jakies opinie. Bardzo prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: dvd do 250 zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 11:42 moim zdaniem nie zauważysz różnicy pomiędzy odtwarzaczem za 250zł a takim za 150zł. Dlatego polecam albo Wiwę138 (za 160zł w conforamie), albo easytouch za 145zł. Oba czytają wszystko: dvd, dvd nagrywane, dvd niesfinalizowane, divx, polskie napisy w dowolnym formacie. easytouch jest staranniej wykonany niz wiwa. Odpowiedz Link Zgłoś
pantalon Re: dvd do 250 zł 15.12.06, 12:19 kup kotrys z tych tanszych :) wiwa, korr, bellwood, manta to wszystko odtwarzacze ktory czytaj wszystkie plytki oprocz plytek chodnikowych :) PanTalon P.S ja mam belka kupilem dla dziecka i jakos zostal :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hintur Re: dvd do 250 zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 08:23 Dzieki wszystkim. Juz wybralem. Co prawda za 299 zł ale kupiłem PIoneera 395 - s. Podobno w tej cenie jeden z najlepszych a plus ma podobno taki ze czyta w porownaniu z innymi w podobnej cenie wiecej plyt w tym tez tych uszkodzonych, gdyz ma bardzo czuły laser. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś