nchyb 04.03.07, 10:17 Witam, Mam biorczą sateitę odbierającą Hot Brtha i Astrę, pakiet Cyfry Plus. Posatu brak. Czy istnieje jakaś możliwość odbioru Polsatu bez dokupywania cyfrowego Plsatu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cinekk1 Re: Polsat? bez cyfrowego polsatu da się? 04.03.07, 13:05 Zjeść ciastko i mieć ciastko. Chyba się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Polsat? bez cyfrowego polsatu da się? 04.03.07, 17:43 Polsat 2 jest nie kodowany . Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Polsat? bez cyfrowego polsatu da się? 05.03.07, 08:44 Polsat dwa mam. Chodzi mi o to, czy na jakiejś naziemnej antenie da się Polsata odbierć? Kablówki u nas nietety nie ma, a spółdzielnia nie zgadza się na indywiduwalne satelity... Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Polsat? bez cyfrowego polsatu da się? 05.03.07, 09:38 www.polsat.com.pl/telewizja?id=231&t=1&n=1 Lista nadajników naziemnych z ukłonami od wujka Googla :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Polsat? bez cyfrowego polsatu da się? 05.03.07, 10:57 Dziękuję zarówno wujkowi googlowi jak i no-loginowi. Żebym tak jeszcze wiedziała, co z tym zrobić?... :-) To naczy, że mam kupić zwykłą antenę i podłączyć i będzie działać? Bo ja umiem pilotem guziczki wciskać, ale te techniczn informacje na tej stronie niewiele mi mówią... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Polsat? bez cyfrowego polsatu da się? 05.03.07, 11:08 Jeżeli mieszkasz w zasięgu jednego z wymienionych to właśnie tak. Kupić antenę, zamontować na zewnątrz budynku, wycelować w stronę nadajnika, podłączyć z telewizorem za pomocą kabla antenowego i dostroić odbiornik do odpowiedniego kanału. Jak mieszkasz odpowiednio blisko nadajnika to wystarczy antena pokojowa, ale trzeba to sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Polsat? bez cyfrowego polsatu da się? 05.03.07, 11:16 dziękuję :-) wypróbuję :) ale tę pokojową chyba, bo anten nam nie pozwalają montować na zewnątrz... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Refleks szachisty 05.03.07, 15:01 Mój oczywiście... mieszkasz w bloku? a nie masz gniazda anteny zbiorczej? Wtedy trzeba tylko podłączyć telewizor do tego gniazda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleble Re: Refleks szachisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 15:54 Witam, Jeszecze jedna fanka disco polo i polsatu. Tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
gryfny Re: Refleks szachisty 05.03.07, 20:46 Tragedia to TVpolonia,komu to puszczaja i za co? Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Refleks szachisty 06.03.07, 10:09 > Jeszecze jedna fanka disco polo i polsatu. > Tragedia. nie ma to jak dobrze zorientowany w tematyce fan disco polo; ja nawet ie wiedzialam, że tam właśnie to leci... moje dziecię nieletnie lubi oglądać na Polsacie Hugo, a ja lubię oje dziecię, więc Polsat jest mi niezbędny... No i Skazany na śmierć... Dla dwóch emisji w tygodniu otrzebuję Polsatu... Potrafisz to pojąć?... Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Refleks szachisty 06.03.07, 10:10 > Mój oczywiście... mieszkasz w bloku? > a nie masz gniazda anteny zbiorczej? ano w nowym bloku, w ktróym zbiorcza antena jest satelitą ustawioną na Astrę I HotBirtha. Innych u nas nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś