Dodaj do ulubionych

WiWa ale ktora?

IP: 213.17.140.* 27.04.07, 08:36
Troche sie gubie w tych modelach wiec prosze o rade... Zeby byla bezawaryjna
i czytala zarowno XVid jak i DivX... no i mozliwie najtansza... mam juz inny
markowy sprzet ale niestety nie czyta wszystkiego :(
Prosze o rady i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: WiWa ale ktora? IP: 195.136.112.* 27.04.07, 10:13
      wiwa 138 u, czyli z wejściem USB z przodu obudowy. polecam. To ten "węższy"
      model. Czyta wszystko. Zauważyłem tylko jeden wyjątek: Nie czyta
      niesfinalizowanych płyt z nagrywarki stacjonarnej (firmy easytouch). Po
      finalizacji wszystko już jest OK.
      Co ciekawe nie ma kłopotu z płytami DVD w standardzie ISO, a nie DVD-Video , z
      nagranymi plikami .mpg
      pozdrawiam!
      • Gość: someone Re: WiWa ale ktora? IP: 213.17.140.* 27.04.07, 10:37
        Dziekuje bardzo, a ponoc istnieje model analogiczny tylko szerszy - czy
        faktycznie jest on analogiczny co do mozliwosci w 100% (poza gabarytami)?
        • Gość: a Re: WiWa ale ktora? IP: *.google.com 28.04.07, 07:34
          tak.
          • Gość: someone Re: WiWa ale ktora? IP: 88.199.19.* 28.04.07, 19:25
            dzieki. Dzisiaj robilem rozeznanie w kilku sklepach... niestety, to czego sie
            dowiedzialem w KAZDYM z nich bylo antyreklama Wiwy :( Byla ponoc jakas partia
            po ktorej bylo 90-100% zwrotow gdyz urzadzenia sie szybko psuly no i sklepy
            sie wstrzymaly :( O dziwo sprzedaja Mante o ktorej sami twierdza ze jest klasy
            Wiwy... Thompson jest jakis ale ponoc nie czyta polskich znakow. Elte nie wezme
            bo mialem inne sprzety tej firmy i obiecalem rodzinie nie krzywdzic ich takimi
            zakupami... jakies Traki sa ale nie znam tego sprzetu/producenta... A zatem co
            dalej maturzysto? ;)
            • Gość: a Re: WiWa ale ktora? IP: 195.136.112.* 29.04.07, 12:08
              w rodzinie są łącznie 4 wiwy (138 i 238). Jedna z nich padła po 2 latach.
              Reszta działa bez najmniejszego problemu. To niezły wynik, jak na taką
              taniochę. Mam też dvd Trak (z mediamarktu za 99zł) - syf. Obraz naprzemian
              zielony i czerwony. Pilot działa... na 10 centymetrów ! ;-)
              rodzicom kupiłem easytouch. Hm... wszystko ok. Wydaje się dość solidny, ale ma
              małą czcionkę, której (najprawdopodobniej ) nie da się powiększyć.
              Konkluzja: jednak wiwa.
              pozdrawiam!
              • Gość: someone Re: WiWa ale ktora? IP: 88.199.19.* 29.04.07, 20:32
                ok, dzieki. Wiec jedanek wezme Wiwe tylko musze znalezc sklep gdzie je jeszcze
                sprowadzaja a mojej "wsi" to nie takie proste... a na stronie internerowej
                dystrybutora cos nie za bardzo aktualne info.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka