Gość: bic IP: *.jmdi.pl 10.05.07, 16:21 Witam Polećcie mi jakie monitory najlepiej kupić w cenie do 700PLN. Pokój 11m2, wzmak SONY STR-AV270 Myślę nad: WHARFEDALE Diamond 9.1 Tannoy M1/M2 JBL E20 GALE 3020 Muzyka głównie rockowa, trochę jazzu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kot898 Re: Szukam głośników do 700PLN IP: *.aster.pl 11.05.07, 10:18 polecam Tannoye M2, jestem ich uzytkownikiem od 3 lat i sprawdzają się doskonale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dj KaMos Re: Szukam głośników do 700PLN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.07, 19:13 Polecam Technics'y SB - CS7 Sam takie posiadam to nie duże kolumienki trzy drożne (Monitory) pod Denon'em PMA - 720A grają wręcz cudownie jakość wydobywająca się z takiego sprzętu powala z nóg! ; - ) Nie pacz na wielkość głośników pacz na jakość wykonania a co za tym idzie Firme! Odpowiedz Link Zgłoś
gringo68 Re: Szukam głośników do 700PLN 14.05.07, 13:59 No wlaśnie firmę. Z reguły nie kupuje się głośników firmy specjalizującej się w innym sprzęcie elektronicznym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kornik Re: Szukam głośników do 700PLN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 14:44 > Z reguły nie kupuje się głośników firmy specjalizującej się w > innym sprzęcie elektronicznym... Nigdy nie słyszalem o takiej regule. Dość ryzykowna teza. A co powiesz ( w myśl tej reguły) o produktach np takiej firmy: www.harmanspecialtygroup.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
wuwanek Re: Szukam głośników do 700PLN 14.05.07, 22:40 Polecam quadral platin-x. Jeśli jesteś zainteresowany mogę sprzedac. Niestety odkąd mam małego synka głośniki tylko czyszczę:) Więcej info na maila:) Polecam bo odbiór miodzio ale siła wyższa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gtw Re: Szukam głośników do 700PLN IP: *.i24.pl 15.05.07, 17:14 Maestro II Tonsil - popieram, sprzęt o analogicznych parametrach i jakości Quadrala czy Tannoya kosztuje ok. 20% więcej. Ktoś kto napisał, że nie kupuje sie glośników firm specjalizujących się w iinych sprzęcie, ma rację. Mam znajomego, zajmje się nagłaśnianiem dobrych imprez i stanowczo odradzał mi głosniki Technicsa czy Sony. Jedynym wyjątkiem wg niego jest Bang&Olufsen. Harman z kolei wbrem pozorom nie jest czymś wybitnym. Bardziej jedzie na wieśći ludowej niż na faktycznej jakości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac_player Re: Szukam głośników do 700PLN IP: *.spray.net.pl 15.05.07, 17:14 Witaj, polecam głośniki Kody AV702S komplet kosztuje 749 w tym przedziale cenowym wypadają bardzo dobrze. Miałem okazję posłuchać i grają przyzwoicie. Można je dostać w sklepie Kody ja byłem w Regułach koło Wawy w Alejach jerozolimskich 333A No ale to tylko moja opinia. Pozdrawiam Mac Odpowiedz Link Zgłoś