angelika933 09.09.07, 13:01 Jak mam nagrać film na płytkę DVD kupiłam nagrywarkę mam płytki tylko jaki program mam użyć żeby nagrać mam Nero tylko ze tam pisze ze potrzebna jest inna płytka a ja mam DVD+R to jaka plytke mam kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ing.elec Re: Nagrywanie 09.09.07, 13:28 angelika933 napisała: > Jak mam nagrać film na płytkę DVD kupiłam nagrywarkę mam płytki > tylko jaki program mam użyć żeby nagrać mam Nero tylko ze tam pisze > ze potrzebna jest inna płytka a ja mam DVD+R to jaka plytke mam > kupić? A probowalas DVD-R albo DVD-RW? Jesli wszystko inne zawiedzie, sprobuj przeczytac instrukcje. Pozdr. I. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <D> Re: Nagrywanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.07, 22:41 Jeśli jest to nagrywarka komputerowa to nero nagra na każdej płytce +/-, natomiast gdy masz nagrywarkę stacjonarną to niepotrzebny Ci jest żaden program (jest już zaprogramowana fabrycznie)tylko sprawdzenie w instrukcji jakie płyty nagrywa. Odpowiedz Link Zgłoś