Dodaj do ulubionych

LCD 32" LG 5700-proszę o opinie

IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.08, 17:59
Jak w temacie, proszę o opinie na temat tego telewizora. Jak wypada na tle
innych marek w podobnej cenie, bo wydaje mi się że parametrami jest lepszy od
niejednej renomowanej marki. Serdeczne dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: luska Re: LCD 32" LG 5700-proszę o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.08, 11:25
      Jednym słowem tragedia, nie kupuj
      • malaugena Re: LCD 32" LG 5700-proszę o opinie 05.10.08, 14:50
        czym sie ta tragedia wyraża?
        • Gość: ciekawski Re: LCD 32" LG 5700-proszę o opinie IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.08, 15:21
          No własnie, czym?? Ja jakoś po opisie i podanych parametrach tej tragedii nie
          widzę, nawet powiem że są lepsze od niejednego bardziej markowego TV np. Sony!
          Może wyrazi się ktoś jaśniej, o co własciwie chodzi??
          • ssaczek Re: LCD 32" LG 5700-proszę o opinie 05.10.08, 17:57
            Osobiście to za takie pieniądze wolałbym plazme Panasa 37".
            • Gość: ciekawski Re: LCD 32" LG 5700-proszę o opinie IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.08, 20:07
              A ja niestety mogę miec tylko 32", więcej nie wejdzie no i za blisko by było. To
              jak z tym LG? A może coś ciekawszego polecicie w rozm. 32"? Będę wdzięczny za
              podpowiedzi. Będzie sygnał z cyfrowego polsatu tak dla ścisłości.
              • Gość: Reno Re: LCD 32" LG 5700-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 15:00
                Ja mam LG Scarlet i nie wiem skad te negatywne opinie, przecież ten
                TV chodzi jak cudo. A ze ktos woli inna marke to normalne, sa rozne
                gusta. Ale zeby pisac ,ze cos jest kiepskie, nie majac o tym
                pojecia - to juz jest bez sensu.
                • Gość: Evi Re: LCD 32" LG 5700-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 13:41
                  ja mam scarlet tylko wieksza przekatna i obraz jest naprawde dobry, a jesli
                  chodzi o marke - nie ma zadnych problemow, nie psuje sie ani nic no i fajnie
                  zaprojektowana obudowa jest ;)
                  • Gość: yupi Re: LCD 32" LG 5700-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 14:47
                    No to jak masz LG to dokup jeszcze samochód marki TATA i masz komplet. W obu
                    będzie miała fajnie zaprojektowaną obudowę.
    • Gość: Alalala Re: LCD 32" LG 5700-proszę o opinie IP: *.eranet.pl 28.10.08, 13:41
      Telewizorek jest super, mnie sie bardzo podoba, i jest naprawde niezly jesli
      chodzi o obraz i dziwiek, wiem bo mam
      • Gość: Arek Re: LCD 32" LG 5700-proszę o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.08, 13:47
        dokładnie zgadzam się z tą opinią ,jakość obrazu jest bardzo dobra wszystko
        działa dobrze ,a dizajn jest rewelacyjny
        • Gość: gość Re: LCD 32" LG 5700-proszę o opinie IP: *.centertel.pl 29.10.08, 14:22
          ja miałem oglądać ten telewizor tylko w sklepi ale podobała mi się jakość obrazu
          ,kolory takie żywe,no i nie jest drogi
        • Gość: gość Re: LCD 32" LG 5700-proszę o opinie IP: *.centertel.pl 29.10.08, 14:24
          ja miałem oglądać ten telewizor tylko w sklepi ale podobała mi się jakość
          obrazu,kolory takie żywe,no i nie jest drogi
      • klarysa239 Re: LCD 32" LG 5700-proszę o opinie 30.10.08, 12:08
        bardzo ładny telewizor,dizajn jest cudny,ale niestety nie mam tego
        telewizora,tylko widziałam go:)
        • 0_kuna13 Re: LCD 32" LG 5700-proszę o opinie 31.10.08, 10:55
          ten telewizor ma super rozdzielczość 1920*1080,bardzo ładnie wygląda jakość
          obrazu bardzo ładna i do tego jest tani,jak najbardziej warto go kupić
          • Gość: ciekawski Re: LCD 32" LG 5700-proszę o opinie IP: *.adsl.inetia.pl 31.10.08, 20:19
            Dzięki serdeczne wszystkim za opinie! Faktycznie jest to chyba dość ciekawy
            model, o dość dobrych parametrach, chociaż teraz juz sam nie wiem, bo zamącił mi
            gościu z sąsiedniego postu prosząc o porównanie właśnie tego modelu LG z
            Sharpem. Za dużo tego na rynku i już człowiek sam nie wie co lepsze (i tańsze
            oczywiście)
            • Gość: jacu Re: LCD 32" LG 5700-proszę o opinie IP: 66.230.230.* 04.11.08, 08:44
              moim skromnym zdaniem LG jest zdecydowanie lepsze od Sharpa,a na pewno ładniejsze
              • Gość: Kornik Re: LCD 32" LG 5700-proszę o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.08, 09:42
                A wg moich subiektywnych porównań przeprowadzonych w kilku sklepach
                LG nie tylko nie jest "zdecydowanie" ale wogóle nie jest lepsze od
                Sharpa. Przynajmniej jeśli chodzi o jakość obrazu. Bo na temat
                wyglądu się nie wypowiadam, każdy ma inne gusta.
                • Gość: E-4 Re: LCD 32" LG 5700-proszę o opinie IP: *.rajskanet.pl 17.11.08, 20:45
                  Nie wiem jak 5700, ale 5000 ma fatalny dźwięk. Głośniki mają jakąś dziwną
                  tendencję do "wzbudzania się" - przed właściwym sygnałem pojawia się szumiące
                  tło, które przy niskich natężeniach jest nie do zniesienia. Zastanawiam się
                  właśnie, jak to reklamować, bo ostatecznie "dźwięk działa" - a jak wiadomo, we
                  wszelkich serwisach usterek, które nie objawiają się w wyrazisty sposób,
                  serwisanci zwykli nie zauważać.
                  • Gość: Rossi Re: LCD 32" LG 5700-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 10:00
                    Może trafiłeś na jakąś wadę techniczną od nowości obstawiam że coś z membraną. U
                    mnie dźwięk bez zarzutu nie słyszę żadnego charczenia. Spróbuj w serwisie
                    powinni Ci pomóc nie nastawiaj się tak negatywnie od samego początku:)
                    • max19640904 Re: LCD 32" LG 5700-proszę o opinie 28.11.08, 08:09
                      Kupiłam go wczoraj do sypialni i przy ściszonym głosie słychać dziwne buczenie
                      jak kiedyś transformatory w starych tv.Czy to wada czy wszystkie tak
                      mają?Denerwujace jest to gdy próbuję usnąć a mąż oglada.
                      • architkajd Re: LCD 32" LG 5700-proszę o opinie 02.12.08, 12:08
                        Kupiliśmy LG 27'- nie pamiętam dokładnie modelu. Kosztował 2450 zł.
                        W miesiąc po upłynięciu gwarancji zepsuła się jakaś mała część i
                        znikł obraz. Niestety nie można kupić tej małej części tylko cały
                        monitor. Koszt monitora ok 2700 zł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  • Gość: samek Re: LCD 32" LG 5700-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 12:15
                    Moze lepszy bedzie samsung.. Ciekawe propozycje cenowe ma sklep
                    www.tre.pl/index.php to firma godna zaufania.
    • berek_p Re: LCD 32" LG 5700-proszę o opinie 02.12.08, 15:45
      Jesli ktos z was sie zastanawia czy LG byl jest i bedzie lepszy od potentatow
      jak Sharp to odpowiadam ze nie i nigdy nie bedzie mial lepszego obrazu jak i
      parametrow poniewaz to zupelnie inna liga w dziedzinie projektowania i wdrazania
      nowych technologii.Sharp ma ponad 15 letnia przewage technologiczna nad LG.
      • Gość: luca Re: LCD 32" LG 5700-proszę o opinie IP: *.6.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 02.12.08, 22:59
        Napędy DVD do kompów robi lepsze :-)
        • Gość: Kornik Re: LCD 32" LG 5700-proszę o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.08, 09:04
          I jeśli chodzi o "blu-ryja" to są w tej chwili w ścislej czołówce.
          Ale jak napisal Berek w telewizorach to średnia liga.
      • Gość: bazyl Re: LCD 32" LG 5700-proszę o opinie IP: 213.227.123.* 03.12.08, 09:53
        Porównanie z ligą ==> rozumiem i popieram, pewnie tak jest. Ale: 15
        lat różnicy? technologicznej? Czy to porównanie poetyczne, czy fakt?

No i dlaczego akurat sharp ma być liderem??? Pionek i sony są też w
        tyle o kilka lat?
        • Gość: buzz Re: LCD 32" LG 5700-proszę o opinie IP: 81.219.11.* 03.12.08, 10:59
          > Czy to porównanie poetyczne, czy fakt?

raczej fakt
          LG to po prostu GoldStar tylko w 1995 zmienili nazwę
          a chyba większość z nas pamięta GoldStara
          • Gość: bazyl Re: LCD 32" LG 5700-proszę o opinie IP: 213.227.123.* 03.12.08, 12:48
            Z tego wynika te ponad 15 lat... OK. To znaczy, że Koreańczycy
            stanęli w miejscu? nie zna siem bazyl na elektronice ==> nie potrafi
            porównać miniaturyzacji sprzętu ani finezyji rozwiązań technicznych,
            dlatego pyta o fakty zacofania tudzież wyprzedzenia technicznego
            firmy nad firmą... z drugiej strony podobno LG miało "romans" z
            Philipsem, a tego trudno podejrzewać o zacofanie ponad 15 letnie
            (chyba, że spryciule nie pokazali niczego tym z LG).

REASUMUJĄC: liczy sie to co i jak widać, a nie to co jest w środku
            (uwaga dotyczy raczej sprzętu video)
            • berek_p Re: LCD 32" LG 5700-proszę o opinie 03.12.08, 13:57
              To co widac na zewnatrz zalezne jest od tego co jest w srodku.Niby te same
              mozliwosci,opcje i rozne bajery a jakosc obrazu jest rozna w poszczegolnych
              markach.Chyba ze kupujesz dlatego ze obudowa ladna, slicznie prezentuje sie na
              scianie i pasuje do mebli.
              • Gość: bazyl Re: LCD 32" LG 5700-proszę o opinie IP: 213.227.123.* 03.12.08, 14:11
                Chodziło bazylowi o obraz w rozumieniu:
                - jakość obrazu jako taką, a nie jakość obudowy (na którą też siem
                można patrzeć)
                - materiał przedstawiany tzn. film, sport, wiadomości, TV shop,
                kanały przyrodnicze, z serialami dla gospodyń domowych, muzyczne...

Obydwa elementy są oceniane SUBIEKTYWNIE i jako takie bezpośrednio
                nie zależą od tego co siedzi w środku (chyba, że ktoś jest snobem, i
                kupuje TYLKO I WYŁĄCZNIE MARKĘ). Zgadzam siem: założenie ogólne ==>
                im coś jest droższe, im lepsza marka, tym lepszy przedmiot. Bazyl
                czepia siem tego "ponad 15 lat..." z ciekawości, bo jest to ocena
                (powinna być) obiektywna.

I stary dowcip: kto to jest snob?

To daltonista oszczędzający na kolorowy TV...
                ...a jeżeli już ma kolorowy TV?
                To zbiera na samochód!

{to żart... daltoniści mogą prowadzić samochód, wiem o tym}
                • berek_p Re: LCD 32" LG 5700-proszę o opinie 03.12.08, 16:38
                  Jak mi wiadomo tradycyjne odbiorniki telewizyjne z technologia odswiezania 100
                  Hz roznily sie miedzy soba w ocenie na charakter swiecacego obrazu i to nie
                  tylko miedzy markami a takze w tej samej marce tylko innych modelach.
                  Kineskopy roznily sie tym ze starsze kiedy nie byly wlaczone byly jasne a
                  najnowsze juz czarne po to aby nie odbijaly swiatla slonecznego kiedy widz cos
                  oglada.
                  bazyl sie czepia 15 lat.
                  To rozkrec sprzet Sharpa,LG i Philipsa i sobie zrob porownanie.
                  Sharp to miniatura a Philips to same bebechy.Ale ostatecznie jeden i drugi
                  odbiera sygnal telewizyjny.
                  Ja na pewno nie zamienilbym zwyklego telewizora na LCD czy Plasma bo i po co
                  skoro te zwykle sa lepsze.
                  • Gość: bazyl Re: LCD 32" LG 5700-proszę o opinie IP: 85.11.64.* 03.12.08, 23:30
                    Przekonał Pan berek bazyla. Nic dodać, nic ująć, na takie argumenta
                    nie masz siły. Bazyl ma CRT'ka 29" do sprzedania. panaconic 100Hz...
                    kolor. Takich już nie produkują! Jak Pan berek reflektuje, służę
                    uprzejmnie (bazyl go trzyma, na wypadek jaby ta lipna plasma mu
                    wysiadła, a koszt naprawy przekroczył 12 miesięczny budżet
                    domowy...). Mało używany. Pozdro
                    • berek_p Re: LCD 32" LG 5700-proszę o opinie 03.12.08, 23:42
                      No coz CRT ida do lamusa tak jak zwykle monitory i na to nic nie poradzimy.Tylko
                      czekac az u mnie zawisza na scianie Plasma badz LCD ale moze w technologii OLE ?
                      PZDR.
            • malaugena Re: LCD 32" LG 5700-proszę o opinie 27.01.09, 09:45
              z philipsem romans i to głęboki miał własnie sharp. mam magnetowid
              niby philips, ale w serwisach nazywaja go sharp z uwagi na jego
              bebechy.
            • Gość: kikar Re: LCD 32" LG 5700-proszę o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.09, 14:31
              nie wiem po co to wszystko czy lepszy sharp czy inny producent czy
              ktoś zapłaci 10000 czy 2000 to nie wytrzymaja dłuzej niz 10 lat i
              spójrzcie na tabliczkę znamieniowa _ sharp jest niby japońską
              precyzją to czemu składany w chinach =)
              • viole-ta73 Re: LCD 32" LG 5700-proszę o opinie 02.04.09, 15:29
                nie tylko sharp, ale i niektore (tańsze modele) sony składane są w
                chinach i w wielu wypadkach na chińskich podzespołach - dlatego ja
                wybieram jakość, którą gwarantuje LG produkując swoje TV w Polsce :)
                nie tylko lepsze TV robią, ale i dają pracę Polakom
                • Gość: autor Re: LCD 32" LG 5700-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.09, 09:18
                  A na jakich podzespołach jest LG? Może powiesz mi, że są produkowane w Polsce?
                  To, że w Polsce przykręca się śrubki nie znaczy, że telewizor jest produkowany w
                  Polsce. Ps. Nie reklamuj tak nachalnie.
                  • viole-ta73 Re: LCD 32" LG 5700-proszę o opinie 03.04.09, 11:52
                    otóż jeżeli chodzi o podzespoły to LG stosuje swoje matryce
                    produkowane głównie w korei, reszta produkowana jest w fabrykach
                    rozrzuconych po świecie np. w brazylii - możliwie, że mają jakąs w
                    chinach, ale napewno nie robią tam żadnych istotnych dla działania
                    TV elementów

co do "dokręcania śrubek" w Polsce - często w przypadku sprzętu
                    AGD/RTV właśnie największe znaczenie ma jakość wykoniania
                    (podzespoły) oraz poprawność instalacji, czyli właśnie prawidłowe i
                    trwałe połączenie podzespołów - i przy tym napewno się zgodzisz
                    polscy pracownicy będą zwracali większą uwagę niż chińczycy

kolejna i ostatnia kwestia - że napisałam, że w Polsce mają fabryke
                    i produkują dobre TV to musi być od razu reklama? czy to, że mam LG
                    to znaczy, że nie moge wyrażać własnej opinii o marce? - może
                    właśnie powinnam wyrażać własną opinie, żeby inni mogli ją poznać i
                    mieć pełną informacje o producentach - opartą nie tylko na
                    wszechobecnej reklamie, ale także na opinii użytkowników?
        • berek_p Re: LCD 32" LG 5700-proszę o opinie 03.12.08, 11:56
          Jesli chodzi o projektowanie Sharp jest bardziej skomplikowany i
          miniaturowy.Sprawdzajac mozesz podejrzec ich elektronike jesli masz dostep do
          urzadzen.Sony nieco inaczej projektuje,uwazam ze jest dobra marka.Pioneera nie
          znam za dobrze i nie chce wystawiac im noty.
          Jesli chodzi o roznice to im tanszy sprzet tym drozsza eksploatacja oraz drozsze
          czesci zamienne chociaz nie zawsze jest to regula.
    • berek_p LCD Sharp LC32D65E 03.12.08, 17:45
      Format obrazu: 16:9
      Przekątna ekranu: 32 cale
      Nominalna rozdzielczość: 1920 x 1080
      HD Ready: Tak
      Full HD: Tak
      Jasność: 450 cd/m2
      Kontrast Dynamiczny: 20000 :1
      Kontrast Średni: 2000 :1
      Czas reakcji matrycy: 6 ms
      Kąt widzenia w pionie: 176 Stopni
      Kąt widzenia w poziomie: 176 Stopni
      Tuner 1 (typ): Analogowy oraz DVB-T (Cyfrowy naziemny)
      Tuner 2 (typ): Brak
      Obsługiwane standardy TV analogowej: PAL, SECAM, NTSC przez AV
      Ilość pamięci programów: 99 szt.
      Procesor dźwięków: Dekoder SRS Tru Surround XT
      Obsługiwane standardy fonii TV analogowej: B/G, D/K, I, L
      Obsługiwane systemy stereo: A2, NICAM
      Wzmacniacz: 2 x 10 W
      Głośniki: Wbudowane
      Gniazdo słuchawkowe (ilość): 1 szt.
      Gniazdo HDMI (ilość): 3 szt.
      Mozliwość podłączenia komputera PC: Tak
      Gniazdo D-Sub 15pin (ilość): 1 szt.
      Gniazdo SCART (Eurozłącze) (ilość): 2 szt.
      Gniazdo USB (ilość): 1 szt.
      Wejście HDTV (component) 3*RCA Cinch (ilość): 1 szt.
      Wejście Composite video RCA Cinch (ilość): 1 szt.
      Wejście S-Video mini DIN (ilość): 1 szt.
      Wejście audio RCA Cinch (ilość): 1 szt.
      Wyjście audio cyfrowe SPDIF: optyczne
      Wejście RGB: Przez SCART
      Gniazda dodatkowe: CI - Slot na moduł warunkowego dostępu
      Wyjście Audio/Video z wbudowanego tunera: Przez SCART
      Pilot: Tak
      Telegazeta: Tak
      Napięcie zasilania: 220-240 V, 50Hz
      Pobór mocy (praca/czuwanie): 140 W / 0,5 W
      Możliwość zawieszenia na ścianie: Tak (z dodatkowymi elementami nie wchodzącymi
      w skład wyposażenia)
      Kolor obudowy: Czarny
      Wysokość (bez podstawy): 519 mm
      Wysokość: 561 mm
      Szerokość: 774 mm
      Głębokość: 224 mm
      Waga (bez opakowania): 13,5 kg
      Zgodność z normami: CE

www: www.sharp.pl
      Informacje dodatkowe: Podświetlenie o 4 długościach fali RGB Plus.
      Gwarancja : 24 miesiące gwarancji fabrycznej

Wyzej dla Sharpa a nizej dla LG 32LG5700

TV LCD 32 " 16:9
      Rozdzielczość Full HD 1920x1080
      XD Engine
      Czas reakcji 6ms
      Jasność 500 CD/m2
      Kontrast 50 000:1
      3xHDMI

Obraz

* Full HD
      * Rozdzielczość 1920*1080
      * Przękątna ekranu 32
      * Format 16:9
      * Jasność 500 cd/m2
      * Kontrast 50 000:1
      * Czas reakcji matrycy 6 ms
      * Kąt oglądania 178/178
      * Inteligentny sensor
      * XD Engine - (zaawansowany korektor obrazu)
      * Tryb kinowy 3:2
      * ARC
      * PSM-(indywidualne ustawienia obrazu)
      * Korektory obrazu - DCTI/DLCI
      * CT- temperatura koloru
      * Tryb ekspercki/ ISF Ready

Dźwięk

* Stereo NICAM / A2
      * Moc RMS 7 W + 7 W
      * System Surround
      * SRS TruSurround XT
      * Korektor dźwięku
      * SSM-(indywidualne ustawienia dźwięku
      * Dekoder Dolby Digital
      * Funkcja Clear Voice

Interfejs użytkownika

* OSD-(polskie menu)
      * Teletekst 1000
      * Multisystem-(PAL, Secam, NTSC)
      * Ilość programów 100
      * Edycja programów
      * QV-(szybka zmiana programu)
      * Blokada rodzicielska
      * Automatyczne wył./wł.
      * Lista programów / Ulubione programy
      * Pulsująca dioda

Złącza-bok

* AV-wejście 1
      * S-Video 1
      * Słuchawki 1
      * HDMI/HDCP 1

Złącza-tył

* RF-antenowe 1
      * Component (Y,Pb,Pr) 1 (480i/480p/576i/576p/720p/1080i/1080p) + audio
      * Scart 1 1
      * Scart 2 1
      * HDMI/HDCP 2 (480i/480p/576i/576p/720p/1080i/1080p) 1.3 ver - 1 Port PC
      Mode
      * RGB D-sub (15pin) 1
      * RS-232C 1
      * Cyfrowe wyjście audio 1 (optyczne)
      * USB 2.0 1 (serwisowy)

Informacje ogólne

* Wymiary-(szerokość / wysokość / głębokość) 813,8*540,4*78,9 mm
      * Waga netto 12,6 kg
      * Pobór mocy 205 W (typowo)
      * Wymiary z podstawką-(szer./wys./ gł.) 813,8*598,8*227.3 mm

Ktos jak lubi bawic sie w szczegoly to nigdy nie zdecyduje sie co wybrac.
      • maniek2829 Re: LCD Sharp LC32D65E 09.03.10, 15:23
        kupilem niedawno sharpa lc32d65e i mam problem ustawilem obraz na użytkownik tv
        i po okolo 30min automatycznie przelacza mi sie na dynamiczny jak ustawic zeby
        mi nie przeskakiwolo
    • Gość: norek Re: LCD 32" LG 5700-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.08, 10:20
      Myślę,że model jest przyzwoity,ale widziałem ostatnio w takim
      sklepie internetowym www.tre.pl/ tv LCD w promocjach i to
      dobrych marek!! Osobiście polecam bo to dobry towar i po okazyjnej
      cenie. NArka.
      • Gość: Bilu Re: LCD 32" LG 5700-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.08, 14:52
        Mam pytanie kupiłem LG 5000 jakieś czas temu no i teraz jest w promocji za ta
        samą cenę LG5700 no i teraz pluje se w brodę że nie zaczekałem może mi ktoś
        powiedzieć czy jest duża różnica pomiędzy rozdzielczaściami jaką te 2 modele
        się różnią i jak to się przekłada na obraz
      • Gość: Sobotni Re: LCD 32" LG 5700-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 21:20
        Także moge polecić sklep www.tre.pl/ Mają szeroki wybór
        asortymentu,telewizory dobrych marek. Z przesyłka nie ma
        problemu,tempo naprawde ekspresowe.
        • Gość: smerf ważniak Re: LCD 32" LG 5700-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 12:13
          kupiłem plazmę, aczkolwiek najpierw miałem dylemat czy lcd czy plazma, teraz
          wiem że plazma jest o niebo lepsza, tej firmy mam telewizor 40 cali. tanio
        • Gość: Niemy Re: LCD 32" LG 5700-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 13:18
          Znajoma kupowała telewizor w sklepie www.tre.pl/ i zapłaciła
          o wiele mniej niz w sklepie stacjonarnym. Dlatego warto spojtzec na
          ich oferte.
    • amadeus123 Re: LCD 32" LG 5700-proszę o opinie 28.02.09, 00:21
      Gość portalu: ciekawski napisał(a):

> Jak w temacie, proszę o opinie na temat tego telewizora. Jak
      wypada na tle
      > innych marek w podobnej cenie, bo wydaje mi się że parametrami
      jest lepszy od
      > niejednej renomowanej marki. Serdeczne dzieki

hmm...
      skad takie sformułowanie "lepszy do renomowanej marki"
      może coś mnie ominęło, ale LG jest renomowaną marką i to od kilku
      ładnych lat, a że nie windują cen to chwała im za to

co do telewizorów - jak sam napisales, wysoka jakość za rozsądną
      cene - jak dla mnie od strony technicznej i cenowej najlepsze LCD i
      plazmy
      • shakur123 Re: LCD 32" LG 5700-proszę o opinie 28.02.09, 21:20
        Amadeus ma racje, u mnie śmiga 42calowy tv LG i jestem z niego bardzo
        zadowolony. Kiedy go kupowałem w MM mogłem wybrać inne marki, ale ta była
        najtańsza. Do dzisiaj nie żałuję.
    • jazen123 <a href="http://change.menelgame.pl/change_please/1766622/" target 27.04.09, 18:59
      zobacz tutaj dostaniesz odpowiedz na wszystkie pytania na ten temat. gwarantuje
      change.menelgame.pl/change_please/1766622/
      • viole-ta73 Re: <a href="<a href="http://change.menelgame.pl/chang" target 28.04.09, 15:46
        coś nie działa ten link - ale sam TV jak najbardziej dobry
        chociaż ostatnio LG wypuściło nową serię telewizorów seria LH, która
        jest już znacznie bardziej technicznie zaawansoawna
    • Gość: Beno <a href="http://je.pl/d542" target="_blank">je.pl/d542</a& IP: *.radom.vectranet.pl 09.05.09, 12:01
      Recenzja!:

je.pl/d542
      • viole-ta73 Re: <a href="<a href="http://je.pl/d542"" target="_blank"> 17.05.09, 17:21

Gość portalu: Beno napisał(a):

> Recenzja!:
        >
        > je.pl/d542

raczej link do jakiejs tandetnej gierki a nie recenzja :/
        • Gość: free Re: <a href="<a href="<a href="http://je.pl/d542""" target IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.10, 18:15
          a ja kupiłem sobie Funaja bez roczytywania się w necie
          i powiem tak:maszynka śmiga jak talala. Sygnał mam z Dialogu
          Obraz bez zarzutu ,dżwięk także, cena rozsądna, składany ,chyba , w Nowej Soli i gra .
          Przepraszam, ale musialem sie gdzieś pochwalić.
          • Gość: anna Re: <a href="<a href="<a href="http:/ IP: *.231.49.21.koba.pl 17.02.12, 08:42
            To tak samo jak ja, bez zastanawiania kupiłam monitor 3D od LG i zrobiłam sobie niezłe kino domowe, bo przy okazji zakupu wygrałam głośniki Logitech.
    • Gość: cinek Re: LCD 32" LG 5700-proszę o opinie IP: *.cdma.centertel.pl 18.08.10, 09:52
      Nie polecam
      Nie jest dopracowany format obrazu 16:9 rozciąga,jest to bardzo
      denerwujące.Dorzuć 200 zł i masz Sony o klasę lepszy telewizor w każdym detalu.
      • Gość: ddr Re: LCD 32" LG 5700-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.11, 12:19
        Guzik prawda. Jest wszystko O.K. w tym względzie, chyba, że ktoś coś poprzestawia ręcznie;P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka