super_bartnik Re: TV LCH Philips - serwis (żenada !) 23.11.13, 00:22 dlatego od dłuższego czasu podziękowałem tej firmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: TV LCH Philips - serwis (żenada !) IP: 46.7.165.* 20.02.14, 22:43 Witam !!! zakupiłem telewizor Philips 47 cali w połowie grudnia ,po 30 dniach się zepsuł .Zgłosiłem to do serwisu ,po dwóch dniach telewizor zabrano zapewniając że wróci do mnie w tydzień max 2 tygodnie .Na chwilę obecną mija miesiąc i ani telewizora ani informacji kiedy będzie naprawiony .Kilkanaście telefonów do serwisu i do punktu obsługi klienta i nic totalna zlewka .Więc dobrze się zastanówcie zanim kupicie coś od Philipsa .Bo ja już nie kupie !!! A trzeba było kupić Sony albo Samsunga !!! Polak mądry po szkodzie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: TV LCH Philips - serwis (żenada !) IP: *.adsl.inetia.pl 26.05.14, 17:39 SONY to takie samo badziewie i do tego obsługę serwisową wykonuje ten sam serwis z Radomia ODRADZAM !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient philips IP: *.zamosc.mm.pl 28.12.13, 17:16 TV Philips 46PFL4908H kupiony w EURO po godzinie popsuł się, odmówili wymiany, w naprawie jest już ok miesiąc - brak części. NIE POLECAM PHILIPSa !!! więcej już nic tej marki nie kupię, omijajcie produkty i serwis PHILIPS ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lech Re: philips IP: *.centertel.pl 23.01.14, 15:44 Nowy Philips 47"w domu okazał się zepsuty.W serwisie jest prawie 4tygodnie.Po lekturze wpisów aż się boję czy będzie naprawdę naprawiony. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek9099 Re: TV LCH Philips - serwis (żenada !) 23.02.14, 17:39 Na porządny sprzęt trzeba wyłożyć trochę kasy. Jak chcesz wiedzieć jak zarobić nie wychodząc z domu to napisz do mnie a wszystkiego się dowiesz tomekja90@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyk tv philips IP: *.tktelekom.pl 19.03.14, 09:50 Serwis audio wideo jak i serwis Philips Polska to jakaś porażka, przez 2 lata nie mogę-nie potrafią naprawić usterki, nikt nic nie wie, naprawy trwają po kilka miesięcy i tv wraca znowu zepsuty. Zamiast Philipsa wolałbym wziać jakąś najtańszą Chińszczyznę bo chociaż serwis by był i pewnei byłby znacznie mniej usterkowy. Miałem kilka starszych rzeczy philipsa i byłem zadowolony, ale nowe philipsy to porażka wszystko się sypie, człowiek odbija się od infolini na której pracownicy są co prawda mili ale nic nie wiedzą i nic nie są w stanie zrobić, w ciągu 2 lat używania produktu prawidłowo działał 2 tygodnie reszta to reklamacje. Teraz nie chciałbym żadnego produktu philipsa chyba ze za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: tv philips IP: *.ch.pw.edu.pl 02.06.14, 12:58 Witam, jestem po pierwszej reklamacji telewizora w serwisie Philips w Radomiu- mam nadzieję że już nic mi się nie zepsuje:) Ale po kolei- na początku bardzo mocno zaniepokoiłem się kiedy po zabraniu telewizora przez serwisanta przeczytałem wszystkie nieprzychylne komentarze w internecie. Na szczęście w moim przypadku nie sprawdziły się przykre doświadczenia innych użytkowników telewizorów Philipsa. Podsumowując- telewizor zabrano w poniedziałek, w środę miałem już naprawiony w domu. Jestem zadowolony i kamień spadł mi z serca bo spodziewałem się kilkutygodniowej przepychanki z nieprzychylnym serwisem. A tu- kontakt mailowy był bieżący, aktualizacja statusu na stronie serwisu również, serwisant dostosował się do moich preferowanych godzin odbioru. Proszę się więc zbytnio nie sugerować negatywnymi komentarzami- każda naprawa jest inna , na jedne części trzeba czekać dłużej lub wcale,a i odległość od serwisu przecież też ma znaczenie. Pozdrawiam i życzę pozytywnych doświadczeń z serwisami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Serwis Philips (ŻENADA) IP: 82.139.160.* 22.08.14, 08:20 Przyłączam się do powyższych negatywnych wypowiedzi na temat serwisu PHILIPSa. Telewizor w naprawie w serwisie w Białymstoku od 1,5 miesiąca i nic. Fakt że serwis stwierdził wymianę na nowy po dwóch tygodniach, lecz serwis w B-stoku dowiedział sie o tym dopiero po kolejnym tygodniu. Do chwili obecnej czekam na nowy bo nigdzie nie mają i chyba dopiero go składają. PORAŻKA. Pierwszy i ostatni produkt tej marki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: TV LCH Philips - serwis (żenada !) IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.15, 16:36 Mam obecnie ten sam problem i zpewnoscią zakupiony prze zemnie TV firmy PHILIPS był moim ostatnim. Serwis gwarancyjny żenujący firma totalne dno!!!!!!!!!!!!Nie polecam nikomu!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evita Re: TV LCH Philips - serwis (żenada !) IP: *.gdansk.vectranet.pl 16.07.16, 13:13 Ja również zawiodłam się na na zakupie telewizora firmy Philips już na gwarancji wysiadł i wymieniono mi cały środek który z kolei nie pasował do oprogramowania , serwisant jeździł 3 krotnie bo zawsze czegoś brakowało w oprogramowaniu . Teraz znowu wysiadł, mruga dioda czuwania j czasami się włączy i chodzi 1 dzień a potem znowu trzy dni nie chodzi, zgłosiłam do serwisu i już z góry określili koszt naprawy na 600 do 700 zł nie wiedząc co jest uszkodzone i to wszystkie serwisy jakby się zmówili podają tą samą cenę a gwarancję na naprawę dają na 3 lub 6 miesięcy zawiodłam się bardzo na Philipsie i już nigdy nic nie kupię tej firmy. Mam stary Samsung od wielu lat jest niezawodny tylko dużo prądu pobiera. Dziękuję Panu za informację jak załatwiają sprawę w serwisie , nie ma sensu wydać na naprawę z gwarancją 3 miesięczną za taki koszt i jeszcze tak długo czekać Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika Re: TV LCH Philips - serwis (żenada !) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.17, 22:30 Potwierdzam wiarygodność autora, znalazłam sie w tej samej sytuacji, lecz u mnie serwisant nie chce przyjechać, sklep odmawia rękojmii. Także absolutnie nie telewizor philips i nie zakupy w Euro Agd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KoKo Re: TV LCH Philips - serwis (żenada !) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.17, 09:28 Philips to znana i ceniona firma mająca sporo inowacji i patentów. Problem tkwi w polskim podwykonawcy. Tak samo jak jest problem niskiej kultury kieroców w polsce to samo dotyczy np. podwykonawców i usługodawców. Za mną stoi ponad 17 lat doświadczenia, znam philipsa znam też kto przystępuje do wspópracy z taką firmą a są to no kto? polacy niby normalni ludzie których mijamy na co dzień. Ci sami co rysują sąsiadowi samochód gwoździem lub palą kaloszmi zimową porą. Trzeba by naiwnym człowiekiem żeby miec takie oczekiwania od "prostaka" z zapendami patologicznymi ok 90% serwisów oferuje ten poziom niestety. Najgorsze to że większośc z was ma wysze wykszłcenie i chyba po przez własna próżnośc nie chce i nie rozumie tego. Taki kraj i takie zwyczaje! Odpowiedz Link Zgłoś