Dodaj do ulubionych

Organizacyjnie

11.10.19, 12:58
Myslicie, ze to opanują? Coś mi się wydaje, że ta sytuacja jest adm bardzo na rękę.
Obserwuj wątek
    • super-girl1 Re: Organizacyjnie 11.10.19, 13:05
      Zgłaszałam wariatkę i nic. Zero efektów
    • super-girl1 Re: Organizacyjnie 11.10.19, 13:06
      Podobno to moderatorka kafe wiesza wątki, a ile w tym prawdy, to nikt się nie dowie
    • mmania Re: Organizacyjnie 11.10.19, 13:16
      jak ona blokuje te wątki? :/
      • corobimy Re: Organizacyjnie 11.10.19, 13:30
        Bardzo prosto, ale nie będę tu pisać jak. Minutka i każdy półmózg może wywalić stronę :(
        • dark_evil Re: Organizacyjnie 11.10.19, 16:28
          Dokładnie, Noxelia kiedyś pokazywała. Jest to dziecinnie proste, że aż żenująco proste.
          Co do agatki- to ta kretynka wiesza tematy. Nieraz zrobila za krótkiego posta i było widać że to ona takie coś robi.
    • yastreb Re: Organizacyjnie 11.10.19, 13:18
      Nie mam pojecia, to napewno nie troll
    • yastreb Re: Organizacyjnie 11.10.19, 13:40
      Zauwazcie, ze to sie zaczelo dziac jak tylko watek o Shaitanie zaczal zyc. Moze to zbieg okolicznosci ale tylko on z 'zalogowanego' mogl wczoraj napisac post pod watkiem o nim juz po zablokowaniu go przez agatke
      • corobimy Re: Organizacyjnie 11.10.19, 13:58

Nie. Bez urazy, ale tak piszą bywalczynie wszystkich wątków. Ci od Szu uważają że to jej mąż, ci od Gonciarza że to od niego się zaczeło. A zaczęło się jeszcze latem (moim zdaniem) od blokowania przez Noxelię wątków o tym wytatuowanym bez wacka i o Gośce. Potem Nox nagrała na YT instrukcję jak łatwo zablokować wątek i poleciało. Tam się odbywają też jakieś przepychanki między tymi trollami, ale nie wiem jakie.
        • yastreb Re: Organizacyjnie 11.10.19, 14:05
          A to nie wiem, bo nie wchodze na wszystkie watki tylko moze dwa a poprostu to rzucilo mi sie w oczy. Tej calej Noxeli i Gonciarza i calej reszty tez nie znam, jestem stosunkowo nowa :) nie ukrywam, ze czasem niektorzy przeginali z hejtem ale tam tez wchodzily fajne babki z ktorymi mozna bylo podyskutowac kulturalnie
        • dark_evil Re: Organizacyjnie 11.10.19, 16:39
          Agatka to spamerka. Wrzucała milion zdjęc podpaski, piosenki o cycofonach. Ma też swoją prywatną wojnę z Noxelią. Agatka zarzucała Noxelii że jej konto zablokowała na ig. Poza tym agatka brała czynny udział w kłotni Dzbanny z Marmurem. To konto na yt klara kauonik to jest własnie konto agatki. Wrzuca tam lajwy Dzbanny, np to ze zgonem alkoholowym.
          A ogólnie to zaczęło się od tego że Noxelia blokowała wątki o Marmurze i Gosi bo nikt nie chciał czytać o podziwiać zdjęc Noxelii. Sama zresztą nagrała filmik o tym jak blokować wątki bad getewayem. I wyszło na jaw że ona jest chora psychicznie.
          • yastreb Re: Organizacyjnie 11.10.19, 21:58
            To jest ona w końcu jakimś adminem kafeterii czy nie?
            • dark_evil Re: Organizacyjnie 11.10.19, 22:20
              Nie jest. Jest tępą trollicą. Obrończynią zhejtowanych jutuberów
      • super-girl1 Re: Organizacyjnie 11.10.19, 14:21
        Każdy może napisać, ale ostatecznie błąd wyskakuje. Dlatego trzeba przepchnąć up-anime. Tylko, że na kontach zalogowanych widać ostatnią aktywność. Nie wiąże tego z nim
        • yastreb Re: Organizacyjnie 11.10.19, 14:36
          W kazdym razie ktos sie ostro wkurzyl i ma sporo wolnego czasu. Praktycznie dzien i noc :)
    • proaktyn Re: Organizacyjnie 11.10.19, 14:56
      Może by tak odtworzyc tematy, które byly na kafe? Chocby te nabardziej oblegane.
      I może mimo wszystko wprowadzić jakieś mini reguly, choc nie do przesady?
      Miejmy na uwadze nie powielanie niesprawdzonych informacji lub innych działań podlegających odpowiedzialności karnej, by uniknać konsekwencji prawnych.
      Oczywiście wyrazanie własej opinii jest ok i nie chce by ktos to ograniczał. Trzymajmy jakiś poziom. Sarkazm i ironia też są fajne.
      Każdy niech robi co uwaza, ale fajnie gdyby forum przetrwało..
      • yastreb Re: Organizacyjnie 11.10.19, 15:15
        Jestem za
      • pinezka_kafe Re: Organizacyjnie 11.10.19, 15:42
        Popieram :-) Dyskutujmy o wszystkim, ale trzymajmy poziom :-)
        • proaktyn Re: Organizacyjnie 11.10.19, 15:50
          no to do dzieła.. :)
          • yastreb Re: Organizacyjnie 11.10.19, 16:26
            Dajcie znac jak juz jakies watki beda pozakladane, bo nie chce dublowac w razie czego
    • grzybekmuchomorek Re: Organizacyjnie 12.10.19, 19:32
      Tego nie robi nikt z zewnatrz, tylko kafe powoli likwiduje forum. Nie oplaca im sie, felietonow i tak nikt nie czyta, a samo forum nie przynosi zadnych zyskow. Ja juz jakis czas temu zauwazylam, ze moderatorzy kasuja watki wedle wlasnego widzi mi sie i tez odpowiadaja na komentarze. Kiedys napisalam cos na temat jednej vlogerki, ze do zawodu ktory wykonuje wcale nie sa potrzebne mega kwalifikacje (jak to podkresla w filmach). I to nie byl zaden hejt, tylko zwykla subjektywna opinia bez cienia zlosliwosci. Kilka minut pozniej, ktos odpisal, ze jak jestem taka madra to powinnam sama sprobowac zlozyc podanie i....dokladnie zostal podany kraj w ktorym mieszkam :-) Z tego wynika, ze tylko mod mogl to zrobic, bo nikt inny nie ma dostepu do mojego IP. Mysle, ze to forum ich zwyczajnie przeroslo, a nie da sie kontrolowac tego co kazdy pisze. Ja staralam sie zawsze nie przekreczac pewnych granic, ale niektore dziewczyny grubo przesadzaly szkalujac np. niepelnosprawne you tuberki, albo wymyslajac rzeczy wziete z palca. I teraz sa takie tego skutki. W sumie to im sie nie dziwie.
    • peter_parker777 Re: Organizacyjnie 20.04.22, 15:51
      Nie do końca wiem co mają opanować i kto niby. Najważniejsze, że ja mam opanowaną sytuację i czas na relaks po pracy. Znajoma odziedziczyła mieszkanie. Dam się jej wypowiedzieć;

Mieszkanie jest duże, 120 m² w starej kamienicy. Grube solidne mury, drewniane podłogi. Zanim tam się wprowadzę, będzie trzeba trochę zmian, trochę remontu. Ale nie dużo. Ciocia bardzo dbała o mieszkanie. Szczerze mówiąc, mam ochotę wszystko tam zostawić po staremu, z sentymentu do cioci i wspólnych chwil, które tam razem spędzałyśmy. A były to niedzielne obiady w kuchni, w której stał duży, drewniany stół, a przy stole drewniane krzesła obite tapicerką z aksamitu. Jedyna zmiana, jaką wprowadzę, to skuje w salonie tynk, żeby odsłonić cegłę. Na tle ściany z cegły będzie stać półka drewniana pod sprzęt rtv. Na przeciw jest zestaw wypoczynkowy, narożnikowy, z czarnej skóry naturalnej. Do tego zestawu zamierzam dokupić drewniany stolik kawowy.
      www.eco--deco-art.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka