Gość: bobi IP: proxy / 195.245.213.* 09.01.03, 19:23 Ma być nim ponoć zdegradowany pseudo dyrektor który wymachiwał bronią ostrą w knajpie. Co wy na to ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Reksio Chyba w Białymstoku, IP: *.visp.energis.pl 10.01.03, 08:15 bo w Suwałkach nie ma telewizji reżimowej. Mam nadzieję, że nowy dyr zrezygnuje z ciągłego promowania bagien biebrzańskich i Białowieży, a spojrzy łaskawszym okiem na Augustów, Wigierski Park Narodowy i Suwalski Park Krajobrazowy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolfgang Re: Chyba w Bial/ymstoku, IP: *.com.pl 10.01.03, 15:34 nie wiem jaka ta nasza suwalka tv jest,ale jest ! ostatnio przyjezdzam tu tylko na swieta lecz jestem zdumiony,ze na jednym z kanalow vectry leci 24h tv suwalki. powtarzaja tam chyba ze 100razy kazdy material,lecz milo wiedziec i moc sie pochwalic,ze taka dziura,70tysieczna ma swoja telewizje. ja tam nie mam zludzen - w suwalkach nie ma dobrego materialu na fajne programy,bo sie prawie nic nie dzieje ciekawego, ale liczy sie to,ze komus sie chce,bo to zawsze mile. Odpowiedz Link Zgłoś