Gość: gość portalu IP: *.chomiczowka.net.pl 18.12.02, 22:27 Zauważyłem, że brakuje jakiegokolwiek wątku na ten temat i postanowiłem to zmienić :-) Piszcie!!! Mam nadzieje że znajde wielu zainteresowanych tematem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abc Re: Monty Python IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.12.02, 22:56 Gość portalu: gość portalu napisał(a): > Zauważyłem, że brakuje jakiegokolwiek wątku na ten temat i postanowiłem to > zmienić :-) Piszcie!!! Mam nadzieje że znajde wielu zainteresowanych > tematem... Jest cały zbiór temaót o Monthy Pythonie na katalogu forów prywatnych. Jeśli jesteś na stronie gazety o forach (www2.gazeta.pl/forum ) to spójrz na (czerwoną)kolumnę po lewej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Monty Python IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.12.02, 00:23 > Jest cały zbiór temaót o Monthy Pythonie na katalogu forów prywatnych. Jeśli > jesteś na stronie gazety o forach (<a href="www2.gazeta.pl/forum"target= > "_blank">www2.gazeta.pl/forum</a> ) to spójrz na > (czerwoną)kolumnę po lewej stronie OCZYWIŚCIE PO PRAWEJ STRONIE;))) nie lewej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Najlepszy Monthy python. IP: 62.233.163.* 19.12.02, 00:51 Moim zdaniem "Sens życia".Miodzio.Macie swoje typy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Monty Python IP: *.chomiczowka.net.pl 19.12.02, 09:22 Na to nie wpadłem. Jestem tu nowy - jeśli można to tak nazwać - i nie za bardzo jeszcze sie orientuje więc prosze o wybaczenie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brytyjkaa Re: Monty Python 21.12.02, 16:50 ...always look on the bright side of life... pozdrowionka brytyjkaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: Monty Python IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.02, 19:32 Minęła dziewiętnasta.Najwyższy czas aby pingwin na waszym telewizorze eksplodował. Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: Monty Python 01.01.03, 22:32 Monty Python i św. Graal - mój ulubiony (w szczególności sceny z francuzami) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Padre Re: Monty Python IP: *.acn.pl 02.01.03, 00:26 nobody expects Spanish Inquisision Our chief weapon... A poza tym skecz a albatrosem nudge,nudge, I bet she does Odpowiedz Link Zgłoś