olamortel 02.07.07, 22:01 czy wy robicie jakies zloty forumowe?? takie gdzie wszystkie mozemy sie spotkac?? moze warto cos zorganizowac?> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kichigai_ushi jestem ZA! 03.07.07, 13:10 malo tego ja juz na jednym zlocie bylam, na zlocie Wygodnych i wyladowanych w warszawie. bylo rewelacujnie. dziewczyny przyjechaly z mezami, z dziecmi. bylo rewelacyjnie. 15 maluchow, 25 osob doroslych i kilkoro starszakow. bylo piwko, grill, i smiechy. mysle ze moglybysmy sie jakos skrzyknac, niekoniecznie w tak wielkim gronie, ale nawet w kilka osob. nawet w jakas sobote czy niedziele wczesnym popoludniem, w parku na placu zabaw. jest tyle miejsc, bialystok jest tak duzy. mysle ze fajnie by bylo sie spotkac :) a ja bym wam mogla o chustach do noszenia dzieci opowiedziec ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamcikola Re: jestem ZA! 03.07.07, 15:22 No to ja sie piszę :) może być nawet popołudnie w parku :)byle tylko pogoda była. Bo narazie coś sie nie zpowiada. U mnie pada :(. Odpowiedz Link Zgłoś