lura35 02.10.09, 14:56 W czym moczycie nogi ? Strasznie mi marzną stopy i zastanawiam się w czym by je tak zamoczyć żeby się w końcu rozgrzały ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frommm Re: Jesienne nóg moczenie 02.10.09, 15:08 Tradycyjnie gorąca woda z solą, poprawia krążenie. Odpowiedz Link Zgłoś
andromad Re: Jesienne nóg moczenie 02.10.09, 15:42 Wymocz w spirytusie, rozgrzewa i dezynfekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Jesienne nóg moczenie 02.10.09, 16:21 Można się też napić ;) Może niekoniecznie spirytusu, ale czegoś, co rozgrzewa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
falleus Re: Jesienne nóg moczenie 02.10.09, 16:25 idasierpniowa28 napisała: > Można się też napić ;) Może niekoniecznie spirytusu, ale czegoś, co rozgrzewa ; > ) Ja rozważam czy najpierw wypić ? czy najpierw zamoczyć ? Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Jesienne nóg moczenie 02.10.09, 16:30 falleus napisał: > Ja rozważam czy najpierw wypić ? czy najpierw zamoczyć ? Najpierw wypić. Tylko potem można nie zauważyć, że się moczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
falleus Re: Jesienne nóg moczenie 02.10.09, 19:04 idasierpniowa28 napisała: > falleus napisał: > > Ja rozważam czy najpierw wypić ? czy najpierw zamoczyć ? > > Najpierw wypić. Tylko potem można nie zauważyć, że się moczy ;) Może być jeszcze gorzej, można już na moczenie sił nie mieć. I z moczenia nici, pozostanie tylko nocne oddawanie moczu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zenobiakrall Re: Jesienne nóg moczenie 02.10.09, 21:41 Nogi to lepiej myć a nie moczyć, a na krążenie to nie ma to jak dobry, punktowy, masaż stóp :)) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Jesienne nóg moczenie 03.10.09, 13:32 alleus napisał: > Może być jeszcze gorzej, można już na moczenie sił nie mieć. I z moczenia nici > , > pozostanie tylko nocne oddawanie moczu :)) I poranne suszenie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maskotkaaa Re: Jesienne nóg moczenie IP: *.chello.pl 02.10.09, 21:44 dokladnie :> zanurz nogi w wodzie ognistej i napij sie wodki. na stowe przestana byc zimne. :) Odpowiedz Link Zgłoś
jatopier Re: Jesienne nóg moczenie 07.10.09, 21:12 To dobra metoda. Ale można też ogrzewać je na brzuchu faceta, albo użyć starego, wiernego, gumowego termofora (ok. 10,- zł w aptece). Odpowiedz Link Zgłoś