Dodaj do ulubionych

OZIĘBŁY FACET

IP: *.tkb.net.pl 15.01.04, 12:09
Mam poważny problem, jestem w związku z moim mężczyzną od trzech lat. Do tej
pory jeżeli chodzi o seks wszystko między nami układało się wspaniale, ale
ostatnio zdaża mu się nie mieć ochoty na seks. Czy komuś z was przytrafiło
się coś podobnego? Jeżeli tak, to napiszcie, co może być powodem takiego
zachowania u mężczyzny?
Obserwuj wątek
    • Gość: ONA18 Re: OZIĘBŁY FACET IP: *.broker.com.pl 15.01.04, 14:58
      tez mialam podobny problem,ja jestem z moim chlopakiem rok,mozna powiedziec ze
      mam wiekszy temperament niz on,poprostu potrzebuje czesciej seksu,zdarzalo sie
      ze on czasem nie mial ochoty i odmawial mi,ale teraz go juz nie pytam tylko
      dzialam;)i od razu zmienia zdanie,nie wiem jak to jest dokladnie u ciebie,ale
      moze on tez czasem pragnie twojej inicjatywy,albo poprostu moze jest
      zmeczony,ma gorszy dzien itp.kto powiedzial ze facet zawsze ma miec ochote?nie
      przejmuj sie tak tym bardzo,bo ja tez tak robilam i przez to mialam najgorsze
      mysli,ze go juz nie pociagam itp.ale on zapewnil mnie ze to nie prawda i juz
      jest wszystko dobrze.Tobie tez tego zycze!powodzenia!
      • Gość: dej Re: OZIĘBŁY FACET IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 08.02.04, 16:39
        niestety, faceci też bywają seksualnymi pierdołami... mało się o tym mówi, ale
        wiele moich koleżanek również czuje się niedopieszczonymi. ja już przestałam go
        zachęcać, po co narażać siebie i jego na zakłopotanie? co będzie-nie wiem.
        rozmowy nic nie dają, na zdradę nie mam ochoty. wciąz dbam o siebie i staram się
        ładnie wyglądać cały czas ale to już tylko z przyzwyczajenia. on i tak nie
        patrzy na mnie.
        • Gość: Lukrecja_Borgia Re: OZIĘBŁY FACET IP: 213.195.173.* 08.02.04, 16:52
          Ja rozwiązałem ten problem nabywając kilka sztuk wibratorów,nie chce jego
          strata sama wypełniam swoje otworki,właczam power i jest wspaniale,czasami
          lepiej niż z nim.
          • Gość: pie Re: OZIĘBŁY FACET IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 08.02.04, 17:02
            a powiedz mi, czy robisz to przy nim? np. on sobie leży i czyta, a ty się
            zabawiasz? mi się coś podobnego przytrafiło kiedyś...
            • Gość: Lukrecja_Borgia Re: OZIĘBŁY FACET IP: 213.195.173.* 08.02.04, 17:04
              Oczywiście wcale sie tego nie wstydzę,ale nie pozwalam mu na nic może tylko
              patrzeć.
    • Gość: Darkman co to sex maszynka,orgazm motors :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.04, 17:19
      Troche wyrozumialosci :))
      • Gość: pla Re: co to sex maszynka,orgazm motors :))) IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 08.02.04, 17:25
        a jak często taki "mężczyzna" może? czy 10 razy w roku to nie za dużo?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka