IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.04, 21:16
Dlaczego kobiety nie manifestują w widoczny sposób swojej owulacji?
Obserwuj wątek
    • Gość: kama o bosze... IP: *.netlandia.pl 21.01.04, 21:21
    • Gość: Kwiatuszek Re: Ruja IP: *.euron.pl / *.euron.pl 21.01.04, 21:23
      Jak to nie?? a to ze chodza wQrzone i zmienia im sie nastroj jak cholera i
      płacza bez powodu w te dni to nie jest MANIFEST? Co powinny według Ciebie
      robic? Chodzic z napisaem na plecach - Nie dotykaj mam okres??? Buzka Kwiatuszek
      • Gość: Jx Re: Ruja IP: 217.153.142.* 21.01.04, 22:16
        Od kiedy owulacja = okres ????
      • ireen Re: Ruja 21.01.04, 22:16
        1. okres to NIE owulacja :]
        2. to o czym piszesz to zespol napiecia PRZEDmiesiaczkowego (objawy znikaja podczas okresu)

troche namieszalas...
        owulacja jest w polowie cyklu, a cykl liczy sie od pierwszego dnia okresu z czego wynika, ze owulacja wypada gdzies 14 dni po pierwszym dniu miesiaczki...
        ireen

PS a tak w ogole to manifestacja widoczna (zwykle) dla partnera tego, ze kobieta ma owulacje jest o wiele zwiekszony apetyt na seks :)
        pozdrawiam
        • nglka Re: Ruja 21.01.04, 22:44
          > PS a tak w ogole to manifestacja widoczna (zwykle) dla partnera tego, ze kobiet
          > a ma owulacje jest o wiele zwiekszony apetyt na seks :)
          > pozdrawiam

Ano dokładnie i tu się zgodzę, mój mężczyzna od razu "wyczuwa", kiedy mam dni
          płodne, nie potrafi się skupić wówczas na niczym innym jak tylko na mnie ;)))

Jeśli droga osobo pisząca posta (Ruja) w ten sposób nazywasz owulację (ruja jest
          określeniem zwierzęcym) to dlaczego miałabym nie odważyć, się napisać, że Twój
          instykt samozachowawczy równy jest zeru? ;) Gdybyś dość blisko kobiety był
          Zenku wiedziałbyś, że dni płodne DA SIĘ ODCZUĆ. Kobieta zazwyczaj w tych dniach
          też jest bardziej uległa, przymilna, spokojna, wesoła... podświadomie dąży do
          zbliżenia. A i zauważyłam, że w "tych dniach" wydaję się być sobie
          atrakcyjniejsza niż w innych... i nie tylko sobie. Kobieta czuje się lekko,
          pięknie, stresy odchodzą na dalszy plan a i zapach ciała się zmienia - nosa nie
          oszukasz choćbyś nie wiadomo jak bardzo tego chciał ;)
          • wcalenietakimaly kwiatuszku 22.01.04, 04:23
            Przyznaj sie ile masz lat. Przysiegam nie bede robil zartow. Ciekawi mnie to
            statystycznie.
            Wedlug mojej wiedzy, kobiety odczuwaja zwiekszony pociag plciowy wlasnie w
            srodku cyklu czyli w dni plodne. Zalozyciel watku zbyt dosadnie czy rubasznie
            okreslil to zjawisko "ruja". Ale tak uksztaltowala nas natura, lub Bog abysmy
            nie marnowali naszej plodnosci.
    • Gość: :) Ruja I PORÓBSTWO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.04, 23:30
      • Gość: deszczwtwarz Re: :) Jeżeli juz to PORUBSTWO IP: *.lanet.wroc.pl 22.01.04, 23:51
        • Gość: :) Re: :) Jeżeli juz to PORUBSTWO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.04, 20:47
          SERIO,SERIO?
          • Gość: deszczwtwarz Re: :) Jeżeli juz to PORUBSTWO IP: *.lanet.wroc.pl 23.01.04, 23:12
            No niestety dla Ciebie - serio.
            Jak już cytujesz - to dokładnie, bo potem musisz głupkowato odpowiadać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka