mlody2009 21.06.10, 20:56 podoba mi się pewna dziewczyna, ale używa perfum, których zapach mnie drażni, czy powinienem się z nią zadawać, jeśli mamy tak odmienny gust w kwestii zapachów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maskotkaaa Re: dziewczyna, a perfumy IP: *.chello.pl 22.06.10, 01:32 to nie perfumy. trafiles na jedna z tych nielicznych dziewczyn, ktore puszczaja bąki. Odpowiedz Link Zgłoś
cus27 Re: dziewczyna, a perfumy 22.06.10, 06:09 Gość portalu: maskotkaaa napisał(a): > to nie perfumy. trafiles na jedna z tych nielicznych dziewczyn, ktore puszczaja > bąki... Uszami i czym jeszcze...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maskotkaaa Re: dziewczyna, a perfumy IP: *.chello.pl 22.06.10, 10:26 i przez dziurki w nosie..! Odpowiedz Link Zgłoś
cus27 Re: dziewczyna, a perfumy 22.06.10, 14:15 Gość portalu: maskotkaaa napisał(a): > i przez dziurki w nosie..! Wiesz,sa dziurki i dziury...! Odpowiedz Link Zgłoś
mlody2009 Re: dziewczyna, a perfumy 22.06.10, 15:14 ale bzdury piszecie, żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maskotkaaa Re: dziewczyna, a perfumy IP: *.chello.pl 22.06.10, 17:53 dokładnie - żenada! :D Odpowiedz Link Zgłoś
franciszkaner Re: dziewczyna, a perfumy 23.06.10, 14:08 Jak Ci się nie podobają jej perfumy, to kup jej takie, które Ci się będą podobały- nie dość że dziewczyna się ucieszy to i Ty będziesz miał spokój :] Odpowiedz Link Zgłoś
mlody2009 Re: dziewczyna, a perfumy 23.06.10, 15:21 nasze stosunki nie są na tyle zażyłe, żebym tak nagle ni z tego ni z owego kupił jej perfumy, a poza tym co będzie jak się jej nie spodobają? przecież kierowałbym się własnym gustem Odpowiedz Link Zgłoś
franciszkaner Re: dziewczyna, a perfumy 30.06.10, 23:08 A to Wasze stosunki muszą być aż tak zażyłe? Mało to okazji? Choćby imieniny, urodziny etc. Zresztą nawet bez okazji jak jej kupisz i powiesz, że "przechodziłem koło perfumerii i pomyślałem, że Ci się spodobają" albo coś w tym stylu, to na bank się ucieszy- choćby się jej nie podobały ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cus27 Re: dziewczyna, a perfumy 01.07.10, 04:01 Przeciez "watek" jest prowokacja! Odpowiedz Link Zgłoś
mlody2009 Re: dziewczyna, a perfumy 01.07.10, 09:35 franciszkaner napisał: > jak jej kupisz i > powiesz, że "przechodziłem koło perfumerii i pomyślałem, że Ci się > spodobają" albo coś w tym stylu, to na bank się ucieszy- choćby się jej > nie podobały ;) ale przecież tu nie o to chodzi, ja się po prostu zastanawiam, czy czy taka różnica gustów jeśli chodzi o zapachy nie ma ogólniejszego znaczenia, może to jest sygnał, że w ogóle za bardzo różnimy się między sobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixi Re: dziewczyna, a perfumy IP: *.interdom.net.pl 29.08.11, 22:26 nie przejmuj sie pie...mi Odpowiedz Link Zgłoś