mortisch 06.04.04, 08:03 Jak to było u was?Czy wcześniej o tym rozmawialiście czy wyszło to z zaskoczenia i tylko z jego inicjatywy.Mój facet troszkę się ociąga a nie wiem jak zacząć z nim o tym rozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bajka Re: Zaręczyny? IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.04.04, 13:17 Witam, ja mam podobny problem, mój facet też sie ociąga i trochę mnie to męczy ale nie mam zamiaru go do niczego zmuszać, chociaż troche mi smutno z tego powodu:( Postanowiłam, że już nie będę próbować z nim o tym rozmawiać ale przy każdej okazji podpowiadam mu, że mnie najbardziej by ucieszyły zaręczyny z zaskoczenia, mam nadzieję, że kiedyś zrobi mi niespodziankę:) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
mortisch Re: Zaręczyny? 06.04.04, 13:27 He he chyba tylko my dwie mamy taki dylemat. Odpowiedz Link Zgłoś
dafni Re: Zaręczyny? 06.04.04, 15:19 Jeśli się ociągają to znak, że najzwyczajniej w świecie nie są gotowi i nie ma co ich naciskać. To może powodować co najwyżej spięcia, bo kobietom najczęściej trudno zrozumieć jak to możliwe, że facet może je kochać i jednocześnie nie chcieć poprosić o rękę. Dajcie im czas żeby dojrzeli. Odpowiedz Link Zgłoś
mortisch Re: Zaręczyny? 06.04.04, 15:26 Z moim jest dziwnie,albo coś kombinuje (niespodziankę) albo już sama nie wiem co.Z poprzednią panną zaręczył się po niecałym roku,ze mną planuje ślub w przyszłym a o zaręczynach cicho. Odpowiedz Link Zgłoś
dafni Re: Zaręczyny? 06.04.04, 19:34 To wygląda na to, że rzeczywiście szykuje jakąś niespodziank Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Zaręczyny IP: *.TKK.net.pl / 83.145.128.* 07.04.04, 09:43 kiedyś rozmawiając z moim ukochanym, powiedziałam,że "mam najcudowniejszego mężczyznę na świecie", a on się spytał "kto to taki?", powiedziałam, "a jeden taki cudowny pan, który będzie moim mężem", on wtedy powiedział "czy to były oświadczyny?" więc powiedziałam "TAK" , przy następnej okazji, bardzo szczególnej okazji to on mi się oświadczył już oficjalnie... Odpowiedz Link Zgłoś