Gość: Magia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.05.04, 21:22 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magia Re: Ciuszkolandy,szmateksiki,sekendhandy....coKch IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.05.04, 21:26 ojjj....moj post wyszedl pusty...jednak już się poprawiam!!!!! a propo postu jednej z kolezanek:pt:gdzie sie ubieracie, wpadlam na pomysl, abyscie wyrazily zadnie na temat sklepow z uzywanymi ciuszkami moim zdaniem jest tam wszystko co uwielbiaja kobiety: orginalność przygoda: nigdy nie wiadomo na co traficie :) emocje fantastyczne ubrania i marki niskie ceny wszystkie rozmiary >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>mowimy tu tylko o pozadnych sklepach, gdzie nie ma szmat, a sa ubrania co wy na to?????????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Ciuszkolandy,szmateksiki,sekendhandy....coKch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.04, 21:44 jestem jak najbardziej za!!! mam parę niezłych markowych ciuszków ze szmateksu , i jestem z nich bardzo zadowolona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gy Re: Ciuszkolandy,szmateksiki,sekendhandy....coKch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.04, 22:28 Nie lubie tzw. "sekendhandów". I nie dlatego, że uważam takie sklepy za gorsze, nie dlatego, że lubię płacić majątek za markowe ciuchy z najlepszych sklepów. Często kupuję ubrania na wyprzedażach, przecenach czy w małych sklepikach. Jednak myśl, że ktoś już to nosił, zapach starych ubrań (nie oszukujmy się, nawet w najlepszych ciuchlandach nie pachnie konwaliami) przyprawia mnie o mdłości ! Poza tym to grzebanie, wyszukiwanie... Wole wejść do sklepu, kupić i wyjść, nie lubię spędzać całego dnia na poszukiwaniu "czegoś ciekawego". Jednak muszę przyznać, że niejednokrotnie zazdroszczę koleżankom, które potrafią fajnie ubrać się w szmateksie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocco ochyda nosic cos po kims, fujjjjjjjjjjjjjjjj !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 23:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magia Re: ochyda nosic cos po kims, fujjjjjjjjjjjjjjjj IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.05.04, 12:29 w zwyklym sklepie tez mozesz trafic na cos, co przymierzalo i zalkadalo na siebie 20 osob.... zreszta to kwestja podejscia,jak mam malo kasy, to czasem nie mam wyjscia.... zreszta wszystko jest dokladnie prane i poddawane dezynfekcji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magia Powtarzam siE:D IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.05.04, 12:31 ostatnio odkrylam fantastyczny sklep w Warszawie>>szwajcarski sekendhand jesli ide tam w dzien dostawy to znajduje mnostwo firmowych ubran,najczesciej sa to koszulki, bluzki,spodnice sa tam ubrania marki reserved, mng, h&m, vero moda, orsay, zara, nike, calvin clein, tylko trzeba szukac, szukac, szukac> sa w dobrym stanie kupuje tam glownie na wage i cena jednej bluzeczki to najczesciej 7-10 zl, naprawde fajna zabawa przy szukaniu, orinalnosc i satysfakcja stala klientka tego sklepu jest Ilona Felicjanska~~bylam zaszokowana!!!!:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkkkk Re: Powtarzam siE:D IP: 217.153.68.* 21.05.04, 14:49 A możesz doładnie powiedzieć gdzie to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magia \mmmm IP: *.aster.pl / *.acn.pl 21.05.04, 20:02 no nie wiem, czy zdradzić moje Eldorado :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kata Re: Powtarzam siE:D IP: 62.29.138.* 08.06.04, 18:44 moja drgoa bardzo prosze o podanie adrtesu i nazwy sklepu !!! na maila jakbym mogla prosic bo rzadko tu bywam. aha a kiedy sa tam dostawy??? moj mail baby_doll@ftv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magia Re: Ciuszkolandy,szmateksiki,sekendhandy....coKch IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.05.04, 17:17 :-) Odpowiedz Link Zgłoś