Dodaj do ulubionych

Ciuszkolandy,szmateksiki,sekendhandy....coKchaja

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.05.04, 21:22
Obserwuj wątek
    • Gość: Magia Re: Ciuszkolandy,szmateksiki,sekendhandy....coKch IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.05.04, 21:26
      ojjj....moj post wyszedl pusty...jednak już się poprawiam!!!!!
      a propo postu jednej z kolezanek:pt:gdzie sie ubieracie, wpadlam na pomysl,
      abyscie wyrazily zadnie na temat sklepow z uzywanymi ciuszkami
      moim zdaniem jest tam wszystko co uwielbiaja kobiety:
      orginalność
      przygoda: nigdy nie wiadomo na co traficie :)
      emocje
      fantastyczne ubrania i marki
      niskie ceny
      wszystkie rozmiary
      >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>mowimy tu tylko o pozadnych sklepach, gdzie
      nie ma szmat, a sa ubrania
      co wy na to??????????????????????????????????????????????????????????
      • Gość: lola Re: Ciuszkolandy,szmateksiki,sekendhandy....coKch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.04, 21:44
        jestem jak najbardziej za!!! mam parę niezłych markowych ciuszków ze
        szmateksu , i jestem z nich bardzo zadowolona!
        • Gość: gy Re: Ciuszkolandy,szmateksiki,sekendhandy....coKch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.04, 22:28
          Nie lubie tzw. "sekendhandów". I nie dlatego, że uważam takie sklepy za gorsze,
          nie dlatego, że lubię płacić majątek za markowe ciuchy z najlepszych sklepów.
          Często kupuję ubrania na wyprzedażach, przecenach czy w małych sklepikach.
          Jednak myśl, że ktoś już to nosił, zapach starych ubrań (nie oszukujmy się,
          nawet w najlepszych ciuchlandach nie pachnie konwaliami) przyprawia mnie o
          mdłości ! Poza tym to grzebanie, wyszukiwanie... Wole wejść do sklepu, kupić i
          wyjść, nie lubię spędzać całego dnia na poszukiwaniu "czegoś ciekawego". Jednak
          muszę przyznać, że niejednokrotnie zazdroszczę koleżankom, które potrafią
          fajnie ubrać się w szmateksie !
          • Gość: Rocco ochyda nosic cos po kims, fujjjjjjjjjjjjjjjj !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 23:49
            • Gość: Magia Re: ochyda nosic cos po kims, fujjjjjjjjjjjjjjjj IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.05.04, 12:29
              w zwyklym sklepie tez mozesz trafic na cos, co przymierzalo i zalkadalo na
              siebie 20 osob....
              zreszta to kwestja podejscia,jak mam malo kasy, to czasem nie mam wyjscia....
              zreszta wszystko jest dokladnie prane i poddawane dezynfekcji...
              • Gość: magia Powtarzam siE:D IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.05.04, 12:31
                ostatnio odkrylam fantastyczny sklep w Warszawie>>szwajcarski sekendhand
                jesli ide tam w dzien dostawy to znajduje mnostwo firmowych ubran,najczesciej
                sa to koszulki, bluzki,spodnice
                sa tam ubrania marki reserved, mng, h&m, vero moda, orsay, zara, nike, calvin
                clein, tylko trzeba szukac, szukac, szukac> sa w dobrym stanie
                kupuje tam glownie na wage i cena jednej bluzeczki to najczesciej 7-10 zl,
                naprawde fajna zabawa przy szukaniu, orinalnosc i satysfakcja
                stala klientka tego sklepu jest Ilona Felicjanska~~bylam zaszokowana!!!!:D
                • Gość: kkkkkk Re: Powtarzam siE:D IP: 217.153.68.* 21.05.04, 14:49
                  A możesz doładnie powiedzieć gdzie to jest.
                  • Gość: Magia \mmmm IP: *.aster.pl / *.acn.pl 21.05.04, 20:02
                    no nie wiem, czy zdradzić moje Eldorado :)
                • Gość: kata Re: Powtarzam siE:D IP: 62.29.138.* 08.06.04, 18:44
                  moja drgoa bardzo prosze o podanie adrtesu i nazwy sklepu !!! na maila jakbym
                  mogla prosic bo rzadko tu bywam. aha a kiedy sa tam dostawy???
                  moj mail baby_doll@ftv.pl
        • Gość: magia Re: Ciuszkolandy,szmateksiki,sekendhandy....coKch IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.05.04, 17:17
          :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka