Dodaj do ulubionych

ktora tez tak ma?

IP: *.aine.pl 24.05.04, 09:52
to nie jest chyba normalne, ale tak zapytam, bo a nuz znajde kogos podobnego?
chodzi dokladnie o przyjemnosc z seksu:
mianowicie:
w przypadku, gdy jestem zakochana, ale tak na maksa, facet nie jest w stanie
dac mi pelnej satysfakcji, mimi jego wielkich checi nie jestem w stanie
osiagnac orgazmu
natomiast jesli spotykam sie z kims, bo uwazam go za wartosciowego czlowieka,
ale o jakis glebszych uczuciach nie ma mowy, wtedy seks i satysfakcja z niego
sa niesamowite, mimo ze na tym kims mi specjalnie nie zalezy
o co tu chodzi?
no i jak z tym walczyc, bo mimo wielkich checi, organizmu do jakis reakcji
nie da sie zmusic :(
prosze o jakies wytyczne - chodzi mi glownie o opinie kobiet
no i ciekawe czy faceci tez tak maja?
ale im to chyba wszystko jedno, byle poczuc sie fantastycznie ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: NieCosmo Re: ktora tez tak ma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 10:52
      Chyba nie jestes stworzona do miłości.Wspólczuje ewentualneemu twojemu
      męzowi.Lepiej badz singlem....
      • Gość: hejho Re: ktora tez tak ma? IP: *.aine.pl 24.05.04, 20:01
        problem w tym, ze ja wcale nie chce byc singlem, samemu nie jest dobrze na
        swiecie, poza tym takie przygody na jedna noc moze i daja jakas satysfakcje
        odczuciowa, ale na dluzsza mete, to jakis mnie wstyd z tego powodu bierze
    • Gość: OnA Re: ktora tez tak ma? IP: *.trinity.net.pl / *.crowley.pl 24.05.04, 14:14
      Nie moge Ci nic poradzić, bo sama jestem może w troche podobnej sytuacji tzn.
      mam kumpla/przyjaciela, z ktorym sie doskonale rozumiem, robimy wszystko razem,
      jezdzimy na swietne wakacje i w ogole jest BOSKO. Wydawaloby sie , ze wspanialy
      kandydat na faceta, tylko jest jeden maly problem, mianowicie ON mnie po prostu
      nie kreci, nie pociaga, miedzy nami tzn. z mojej strony nie ma chemii. Dla mnie
      sex to wazny element w zwiazku dlatego z gory wiem, ze miedzy nami nic by nie
      wypalilo - on odczuwa ogromna przyjemnosc a ja doslownie NIC :(
      • Gość: GERARD Re: ktora tez tak ma? IP: *.qc.sympatico.ca 26.05.04, 00:57
        ONA, A MOZE ZA WIELE CHCESZ ,I TYM NIE SWIADOMIE SIE ZABLOKOWALAS,DAJ
        LUZU,WALNIJ SOBIE COS Z PROCENTOW MOZE POPUSCI CIE TO.
        • Gość: OnA Re: ktora tez tak ma? IP: *.trinity.net.pl / *.crowley.pl 26.05.04, 10:34
          Uwierz mi przez te 4 lata naszej znajomosci probowalam juz chyba wszystkich
          srodkow aby przekonac siebie, ze to moze sie udac, ale po prostu nie moge. Zle
          sie z tym czuje to po pierwsze a po drugie nie nawidze robic czegos na sile!
          • Gość: mariola Re: ktora tez tak ma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 12:41
            dziewczyno wyluzuj! jak jesteś z kimś na stałe to musisz spróbować kochać się
            dla przyjemności a nie dla orgazmu! ORGAZM sam przyjdzie kiedy się wyluzujesz i
            przestaniesz się na nim koncentrować. wiem coś na ten temat!
            • Gość: hejho masz absolutna... IP: *.aine.pl 26.05.04, 16:14
              ...racje, tyle, ze ja sie nie potrafie wyluzowac, przy kims, kogo kocham
              to jest moze smieszne, ale o wiele ciekawsze mam odczucia przy kims, na kim mi
              specjalnie nie zalezy, lacznie z orgazmem

do ona...
              kobieto, co ty jeszcze robisz z tym facetem, jesli od 4 lat jest to samo?
              chcesz wyjsc za niego i zaraz wziazc szybki rozwod?
              tez tak mialam, bylam z nim bo byl dobry i ok
              a poza tym to ludzie chyba tak bardzo obawiaja sie samotnosci, ze chyba wola
              byc z kimkolwiek niz sami
              to jest smutne
    • Gość: mariola Re: ktora tez tak ma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 17:10
      nie martw się na pewno wkońcu znajdziesz kogoś kogo pokochasz i kto roznieci w
      tobie taki ogień że nie będziesz mogła myśleć o innych a tym bardziej spać z
      innymi. POWODZENIA I GŁOWA DO GÓRY!
      • Gość: pozeracz cosmitek Re: ktora tez tak ma? IP: *.toya.net.pl 26.05.04, 20:56
        a ty juz znalazlas swoj wklad mariolka?
    • Gość: paipai Re: ktora tez tak ma? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.04, 18:47
      ja mam calkowicie na odwrot:)
      • Gość: hejho ale fajnie... IP: *.aine.pl 26.05.04, 21:47
        tez bym tak chciala... ale nie zmusze organizmu
        jedyna nadzieja w tym, co napisala mariolka, moze to nie bylo jeszcze to, ale
        ja juz jestem chyba za stara na ciagle poszukiwania:(
        • Gość: OnA Re: ale fajnie... IP: *.trinity.net.pl / *.crowley.pl 26.05.04, 22:02
          hejho to nie jest moj facet. Po prostu sie przyjaznimy; na poczatku laczyly nas
          czysto przyjacielskie stosunki jednak z biegam czasu sie to zmienilo i
          zaznaczam ze bylo to tylko kilka "incydentow" :] ale teraz juz chyba wiem o co
          mi chodzi i wlasnie staram sie mu to wyjasnic.. Pozdrawiam
          • Gość: hejho aaaa... IP: *.aine.pl 27.05.04, 14:15
            przepraszam cie, za to co napisalam, ja juz szufladkuje po prostu wszystkie
            problemy do jednego worka - takiego jak ja mam :(
            mam nadzieje, ze wszystko ci sie ulozy - powodzenia!
    • Gość: mariola Re: ktora tez tak ma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 10:40
      nigdy się nie jest za starym na prawdziwe uczucie także się nie załamuj. wierzę
      że znajdziesz TEGO JEDYNEGO! a co do pytania pożeracza cosmitek to mam już swój
      wkład i to niezły.
      • Gość: hejho dzieki IP: *.aine.pl 27.05.04, 14:20
        za wiare, skoro ja nie wierze w dobry uklad, to moze wiara kogos innego mi
        pomoze.
        kazdy ciagle trabi o tym, ze kazdy czlowiek ma swoja porcje szczescia i
        nieszczescia, i ze tak samo moze sie naprawic wszystko, co zle, jak i zepsuc
        wszystko co dobre.
        marze o jakiejs milosci, bo narazie, to tylko sie na niej przejezdzam

a poza tym, moze "moj jedyny" jest zwiazany gdzies z jakas kobieta, ktora go
        wcale nie kocha i jest z nim tylko po to zeby byc?
        ile jest takich zwiazkow? jesli nie wiekszosc
        • Gość: mariola Re: dzieki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 14:35
          powinnaś wkońcu uwierzć w siebie, ja też długo nie potrafiłam tego zrobić ale
          się udało kiery zrozumiałam że i mnie należy się odrobina szczęścia. jest to
          ciężkie ale realne. masz rację jest dużo związków gdzie nie ma miłości
          tylko "korzyść". ja już trafiłam na tego jedynego ale po wielu bolesnych
          próbach. dlatego wierzę że i do ciebie uśmiechnie się szczęście! jak nie
          wierzysz sobie to uwierz mi.
    • martaa77 Re: ktora tez tak ma? 28.05.04, 00:03
      jestem zalamana!mam 23 lata, kochalam sie juz z kilkoma facetami ale niegdy nie
      przezylam orgazmu!czy jetem jakas chora???blagam dziewczyny napiszcie czy wy
      tez macie takie problemy?co mam zrobic zeby to zmienic?
      • Gość: mariola do martaa77 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 10:39
        nie załamuj się. Będąc z moim byłym też nie przeżywałam orgazmów ale zjawił się
        pewien facet który nie dość że nauczył mnie miłości to również pokazał mi taki
        seks że zaczęłam mieć orgazmy za każdym razem gdy się kochamy. mam dla ciebie
        propozycję, spróbuj skupić się na przyjemności a nie na orgazmie. poza tym
        spróbuj urozmaicić życie seksualne różnymi pozycjami i na pewno znajdziesz taką
        która sprawi że osiągniesz swój cel. POWODZENIA!
    • Gość: Marcin Re: ktora tez tak ma? IP: *.jgora.dialog.net.pl 28.05.04, 12:49
      wy to macie czasami drogie panie problemy. wiesz jaki jest główny powód? Miłość
      powoduje zahamowania jeśli chodzi o seks, pomyśl to twój facet, pójdź z nim na
      całość, ciesz się seksem. włacza ci się blokada bardziej w sferze psychicznej.
      poza tym wiesz co? czy on cię w ogóle fizycznie pociąga? jesli nie problem
      rozwiązany, po 4 latach raczej nic już nie zrobisz, poszukaj innego, męczysz
      się ty, męczy się on.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka