Dodaj do ulubionych

ZA SZYBKO!!!! CO ROBIC

17.06.04, 18:29
MAM PROBLEM GDY KOCHAM SIE Z MOIM FACETEM ON POPROSTU ZA SZYBKO DOCHODZI A JA
BIEDNA :-(((((( I PRZESTO NIE MAM OCHOTY SIE KOCHAC PORADZCIE CO ZROBIC
POZDRAWIAM
Obserwuj wątek
    • Gość: anja Re: ZA SZYBKO!!!! CO ROBIC IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.04, 21:44
      ja mam dokladnie ten sam problem...dobrze nam jest razem tylko po jakiejs
      imprezie z alkoholem, wtedy jest dluzej...
    • desperatka1 Re: ZA SZYBKO!!!! CO ROBIC 17.06.04, 22:53
      A jemu to nie przeszkadza, ze nie potrafi Cie nigdy zaspokoić? Zadowolony z
      siebie chłopak?
      Aż dziwne, ze zawsze ma taka chetke, jesli widzi ze Tobie sie nie udaje przez
      jego krotkodystansowość.
      Moze byscie robili sobie przerwy w trakcie dla niego o czywisce. On by Cie
      wtedy troszke popiescił lub inne przyjemne rzeczy robił, a potem znow sex i już
      wtedy jest szansa, ze i Tobie by sie udalo. Ale to potrzeba checi z obu stron.
      • marieclaire Re: ZA SZYBKO!!!! CO ROBIC 17.06.04, 23:06
        a moze najpierw szybki numerek..
        a po 15..20 minutach zacznijcie jeszcze raz a wtedy juz ty bedziesz mogla sie
        cieszyc seksem
      • Gość: OLENKA1 Re: ZA SZYBKO!!!! CO ROBIC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 10:56
        NIE CZUJE SIE Z TYM DOBRZE ALE MOWI ZE CO ON MA ZROBIC HIHI CWANIAK A O
        PRZERWACH W TRAKCIE TO CYBA NIE DA RADY TAK JAK MOWILAM ZA SZYBKO ....
        POZDRAWIAM A MOZE ZMIENIC POZE CO???? ALBO TO JUZ ZE MNA JEST NIE TAK
        • photoart ZWOLNIĆ SIOSTRO< ZWOLNIĆ!!! 18.06.04, 14:01
          Gość portalu: OLENKA1 napisał(a):

> NIE CZUJE SIE Z TYM DOBRZE ALE MOWI ZE CO ON MA ZROBIC HIHI CWANIAK A O
          > PRZERWACH W TRAKCIE TO CYBA NIE DA RADY TAK JAK MOWILAM ZA SZYBKO ....
          > POZDRAWIAM A MOZE ZMIENIC POZE CO???? ALBO TO JUZ ZE MNA JEST NIE TAK

Nie ceni Cię za bardzo ten twój koleżka. Powiedz, że Tomek (Robert, Dawid itp.)
          może dłużej, wjedź mu na ambit
          • Gość: OLENKA1 Re: ZWOLNIĆ SIOSTRO< ZWOLNIĆ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 15:13
            WIESZ MOZE TO BY BYLO OKI ALE TO MOJ PIERWSZY FACET I ON O TYM WIE :-((((((((
            MIMO TO GO KOCHAM ALE TEZ CHCIALABYM CZERPAC Z TEGO PRZYJEMNOSCI POZDRAWIAM :-
            )))))(((((
    • Gość: tex Re: ZA SZYBKO!!!! CO ROBIC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 21:24
      Na wszystko jest rada i na Twój problem też jest. W momencie jak jego fiucik
      bedzie w pełni gotowy do boju, zawiąż mu u jego nasady coś - na tyle silno - by
      uniemozliwić odpływ krwi z niego /fiuta/. Już mu nie spocznie. Będziesz mogła
      jeżdzić do woli. To że po jakimś czasie mu odpadnie - to nic, bedzie tak jak
      jest teraz czylia tak jakby go nie było. Żadna strata dla Ciebie.
      • Gość: aga sa 2 sposoby... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 18:14
        spobujcie przedluzyc gre wstepna, albo zakosztujcie urokow seksu oralnego...
    • Gość: alanananan Re: ZA SZYBKO!!!! CO ROBIC IP: 62.233.169.* 19.06.04, 20:34
      No to trafiłaś na faceta ,,który ma Twoje doznania gleboko gdzieś. Jesli choć
      trochę zalezy mu na Tobie,to pogadajcie o tym ,żeby rozgrzał Ciebie na samym
      początku i był skoncentroany tylko i wyłącznie na Tobie.Facetów nawet to
      podniecia, a z sexu to oni mają największą przyjemność,więc niech się
      poświęci.Jeśli nie to zwykły cwel z niego i współczuje..
    • Gość: lamia Re: ZA SZYBKO!!!! CO ROBIC IP: *.astral.lodz.pl 21.06.04, 13:12
      najpierw niech on zajmie sie toba i tak cie rozpali zeby juz tylko chwila ci
      wystarczyla do explozji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka